Gaiji Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaslar bundan 1 2 hafta once premıumu olmayanlar buyuk guclukle oyuna giriyorlardı tmm dedik devam ettik oynamaya sımdıde Scrollar tradelenmio satılmıo sadece cash ile cekilio bu oyun artık bayar Resmen enayi muamelesi yapıolar buyuk ihtimal oynamıycam saygılar gaijinrocker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Welcome to K2 ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Opsss... Freeeeeeee K2 ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kullanıcıları giderek premium zorluyorlar oyunuda düzeltseler degecek poremium parasına ama bu durumda premium alınmaz..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bugmısh hemen gaza gelmeyın.[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 scroll'larin neden trade edilemedigi henuz bilinmiyor. buyuk ihtimalle 1 ocaktan kaynaklanan bir bug olabilir deniyor. o yuzden sakin...[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 falla umarim duzelir pk ya gitcektik gidemedim trade edilmediginden :<[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclamation Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 umarum bug tır...yoksa eminim buffer ol buffer ol dicek herkes we bn sewmiyom buffer olmayı :D..eer öle bişi warsa oynanmaz heralde bu oyun bayar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 fik k2 bununda mı bugı olur yauw hadi scrolları salla trina tp friend scroll dex dcroll ap scroll la paramı dayanır saçmalamasınlar[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=:D]kospa zor para yetiştiriyoz zaten :D[/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yaw bole bir bug olabileceğini sanmıyorum.. bu k2 nin işgüzarlığı.. zaten bir çok kişi PS yi açamıyordu invalid pas diodu hala oylemi bilmem.. bu kesinlikle kasti yapılmış bence..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: hippo, 01 Ocak 2006 23:49 tarihinde demiş ki: yaw bole bir bug olabileceğini sanmıyorum.. bu k2 nin işgüzarlığı.. zaten bir çok kişi PS yi açamıyordu invalid pas diodu hala oylemi bilmem.. bu kesinlikle kasti yapılmış bence.. 1. oyle bir bug olur. ozellikle uzun suredir varolan scroll'larin alindiktan 24 saat sonra satilabilme ozelligi yuzunden olur. K2'da mevcut olan gerzek coder'larin gerzek algoritmalar yaratmalarindan kaynaklanir. 2. PS'de invalid password hatasi, altyapisi degistikten sonra cache'den gelen cookie'lerden kaynaklaniyordu. resmi siteyi takip etseydin bu hatayi aliyorsaniz boyle yapin diye yazdigini gorurdun.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 millete cash aldırmak icin kahpe biroyun bug falandeil cogu tanıdıgım da suan scroll alabilmek icin cash aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PreCiseDeatH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Siz yeter beleşe oynadınız pamuk eller cebe demenin farklı bir yolunu bulmuş adamlar.[signature][hline]Nick: PreCiseDeatH Nation: Karus Lvl:62 Np: 1X.XXX Server:Cypher Clan: Lasombra Char statılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yanlış anlamayın fakat her oyun böyle KO başta tamamen free idi sonra böyle talep gelince baktılar baktılar pre card alanlar çok hadi biz şöyle yapalım deip sınır koydular herkez nerdeyse uymak zorunda kaldı. BKZ: UO NEBULA Player bollaştı sınır geldi mail alın giriniz dendi yaklaşık 1-2bin kişi mail aldı. BKZ: KOSP ilk başlarda bedava idi sonra ne oldu? talep çoğaldı paralı oldu. Herşey böyle... KOSP'a 10$ vereceğine git bronze al hem 8$ o hemde insan gibi oyna KO'u[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tosun_pasa, 01 Ocak 2006 23:54 tarihinde demiş ki: 2. PS'de invalid password hatasi, altyapisi degistikten sonra cache'den gelen cookie'lerden kaynaklaniyordu. resmi siteyi takip etseydin bu hatayi aliyorsaniz boyle yapin diye yazdigini gorurdun. hikaye o siteye o yazı konduğunda şifre deyişşimi kapalıydı ve orda da şifrenizi deyiştirin diyordu :P[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 %50 bug %50 ticari neden.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben bunun bug olacağına katılıyorum çünkü kasıtlı bir şekilde bunu yapmaya cesaret edemezler , bu oyunda knight cash´e yüklenip üstünü başını yapan bir sürü adam var Scroll trade / merchant etmeyi kaldırmak demek k2´nun kendi kendini asması demektir[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Informer, 02 Ocak 2006 04:22 tarihinde demiş ki: Scroll trade / merchant etmeyi kaldırmak demek k2´nun kendi kendini asması demektir KesinLikLe katıLıyorum benim bi ton arkadasım var KC iLe scroLL aLıp satan ve item düzen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yahu şimdi pk ya gitcen rogue sun ac scroll buff scroll attack scroll dex scroll bide boss avında vs. de lazım olacak tp friend scroll ee bunlardan 1 tane alsan KC bitcek 2 günde bi KC mi alacaz olmaz ters =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 daha bir kere bile kc cekmemis bir sürü arkadasım pk yapabılmek ıcın kc cektiler ben bug olduguna kesinlikle inanmıyorum daha ilerde neler olcak belli deil sonumuz hayrola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bug olsa bile adamların çok işine yaradı ve yarıycakta. 5 aydır 6. anahtar bug ı 12345641654654 aydır kosp bug ı 45156416541 aydır başka bug ları hiç bir işine yaramadığı halde kaldırmadılar bu bug ı işlerine yaradıkları halde 2 günde halledeceklerine inanmıyorum. (inşallah kaldırırlar böyle bişey varsada K2 ye para vermedim vermemde)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ayni konu baska basliktada tartisiliyor. [spo1=scroll]JadeReal Pati - ? 02 Ocak 2006 14:51 -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- nocom, 02 Ocak 2006 14:46 tarihinde demiş ki: ya bak bilader biraz ticaret kafası ile düşün. scrollu kimler kullanıyor ? min 55-60 dan baslıo bu scrolları kullananlar. hem 2 gunde 1 pot bıtırıom anlıyormusun ? bu scrolları alanlar kımler ? para kazanmak ısteyenler. lvl 30-40 arası bınlerce ınsan alıyor bu scrolları ne işin tyon keserken mı basıolar sanıosun? diyelimki paralı yaptılar scrolları. scroll almayan yuksek lvlerın bır bolumu scroll alırken dıger nooblar scroll almıycak. ha sımdı sen bana gb koyacaklar cashlerle dersen bende sana 1 hafta once manicodilin actıgı foruma bak derım. areste gmın kendı laflar : char selectten hala dupe yapılıo. gb dupleyıp basacaklar. we oyunda yıne ucuk kacık seyler olacak we dupe wipe geldıgınde kac kısı oyunu bırakacak ? birde böyle düşün -------------------------------------------------------------------------------- Ben pek anlamadim ne demeye calistigini :.. Cz ye cikmayacak olan nooblar scroll almasin zaten de cz ye cikmasin.. O noob dediklerinin zaten kk ile cash alipta scroll edindigini sanmiyorum.Onlarin bir onemi yok onlar zaten almiyorlar cash. Ama artik sadece cz icin oyuna takilan 60+ kesimin tamami kk ile power up store dan cash almak zorunda kalacak. Boylece parasiz oynamaya calisanlar serveri birer birer terk edecekler. Serverlar rahatlayacak. Adamlarin ise gelirlerinde artis olacak cunku bircok cash almayan 60+ user cash almaya baslayacak, almamakta israr edense zaten oyunu birakacakki bu da KO yoneticilerine hic dokunmayacak emin olabilirsinn.[/spo] [Bu mesaj JadeReal tarafından 02 Ocak 2006 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar