myname Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2005 de en begendiginiz film hangisiydi,10 kere izlesem yine izlerim diceniz bi film oldumu. yada ulen nerden izledim nalet olsun dediginiz bi film varmı. vardır kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cinderella Man Star Wars Babam ve Oğlum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Star Wars[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne yalan söyleyeyim,hiç 1i[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aslinda ciddi ben cok etkileyen bir film hatirlamiorum ne yazik ki. Cok zorladimda cikmadi.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myname Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben kendiminkini sölemeyi unutmuşum Sin City ii 10 defa izlesem yine izlerim .Hoş 4 oldu şimdiden de. War of the World ü izlerkende bögg geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Lord Of War King Kong Star Wars Episode 3[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 testere 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1-Old Boy 2-Star Wars 3 3-Takım böyle tutulur... [Bu mesaj A-R-E-S tarafından 02 Ocak 2006 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 King KOng 2006 ise bir sürü olucak ama özellikle karayip korsanları 2 yi ve mission impossible 3 ün yeri ayrı olucak.. *!Dıın dıın dıın dıın dındın dıın dıın dıın dıın dıdıın*[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Star Wars[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar