myname Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2005 de en begendiginiz film hangisiydi,10 kere izlesem yine izlerim diceniz bi film oldumu. yada ulen nerden izledim nalet olsun dediginiz bi film varmı. vardır kesin:)
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cinderella Man Star Wars Babam ve Oğlum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Star Wars[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
only_devil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne yalan söyleyeyim,hiç 1i[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aslinda ciddi ben cok etkileyen bir film hatirlamiorum ne yazik ki. Cok zorladimda cikmadi.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
myname Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben kendiminkini sölemeyi unutmuşum Sin City ii 10 defa izlesem yine izlerim .Hoş 4 oldu şimdiden de. War of the World ü izlerkende bögg geldi .
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Lord Of War King Kong Star Wars Episode 3[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1-Old Boy 2-Star Wars 3 3-Takım böyle tutulur... [Bu mesaj A-R-E-S tarafından 02 Ocak 2006 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 King KOng 2006 ise bir sürü olucak ama özellikle karayip korsanları 2 yi ve mission impossible 3 ün yeri ayrı olucak.. *!Dıın dıın dıın dıın dındın dıın dıın dıın dıın dıdıın*[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Star Wars[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Öne çıkan mesajlar