Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2005 de en begendiginiz film hangisiydi,10 kere izlesem yine izlerim diceniz bi film oldumu.
yada ulen nerden izledim nalet olsun dediginiz bi film varmı.
vardır kesin:)
Mesaj tarihi:
Cinderella Man
Star Wars
Babam ve Oğlum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
Star Wars[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Aslinda ciddi ben cok etkileyen bir film hatirlamiorum ne yazik ki. Cok zorladimda cikmadi.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
ben kendiminkini sölemeyi unutmuşum
Sin City ii 10 defa izlesem yine izlerim .Hoş 4 oldu şimdiden de.
War of the World ü izlerkende bögg geldi .
Mesaj tarihi:
Lord Of War
King Kong
Star Wars Episode 3[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
King KOng

2006 ise bir sürü olucak ama özellikle karayip korsanları 2 yi ve mission impossible 3 ün yeri ayrı olucak..

*!Dıın dıın dıın dıın dındın dıın dıın dıın dıın dıdıın*[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

• Yeni Oluştur...