Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nasıl baslıycam bılmıyorum ama bunu yazarken karnım acayıp bır sekılde agrıyor 2 bolum ızledım ve tıryakısı oldum serının eheh bılen bılır ben ole her anımeyı sevmem helekı ıcınde aksıyon olmayanalrı ama school rumble bıtırdı benı hem cok gercekcı hemde love hınadan ve FMP den sonra 3. sıraya kesınlıkle laık olucak bır komedı hatta zırveyıde zorlama potansıyelı var ama sıkıcı olması gereken ılk ıkı bolumde benı kamyon carpmısa sevırıyorsa bakalım ılerde ne olucak eheh konuya gelınce okul komedısı adındanda bellı oldugu uzere baş karakterımız Tsukamoto Tenma adında şirinlik ve tatlılık muskası bır kız daha once cok az bu sırınlıkte kıza rasladım bu kızın hıcbır ozel becerısı fılan yok hatta cok aptal bır kız ve beyaz atlı prens modleı olan Karasumaru adında bır cocuga asık ama o cocukta cok tuhaf garıp bı tıp hıc ole prens fılan dııl eheh ısın ılgınc yanı okulda kabadayılık yapan onune gelenı ıyıce bır benzeten motorcu serserı Harima Kenji de Tsukamoto ya sırılsıklam aşık ve aptallık bakımından bırbırlerınden asagı kalır yanları yok durum boyle olunca bu tuhaf ask ucgenı yıkıp gecıyor ortalıgı bastan vasat gıbı gozuksede benım korkunc hosuma gıttı FMP fumoffudan berı hıc bu kadar gulmemiştim kı 2 bolumcuk bana bunu yaptı 26 bolum ne yapıcak acaba eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bi kac arkadastan cok pozitif seyler duymustum hakkinda. izleyeni var bayaa.. elimdekileri bitirebilirsem buna da basliycam :D[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bende ilk 4 bölümü izledim ve çok zevk aldım. Çok neşeli bir anime herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 takip ettiğim fansub grubu bitirmediği için seyretmeye başlayamamıştım. Sonu gelmeyecekse, merakta kalmak istemiyorum. Bitiren grup var mı bunu?[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 WannaBe 23 bölümü bitirdi, kalanı da Shrimps'ten alınabilir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ovası çıktı hadi gözün aydın Viktor hehe http://wannabefansubs.edwardk.info/[WF]_School_Rumble_OVA_-_01_[3A5C97CF].avi.torrent Kastırdım Url yapılmıyor ([WF] kımı yüzünden..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 29 Aralık 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://wannabefansubs.edwardk.info/[WF]_School_Rumble_OVA_-_01_[3A5C97CF].avi.torrent[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hadi buyrn bakalım OVA-2 http://wannabefansubs.edwardk.info/%5BWF%5D_School_Rumble_OVA_-_02_%5BAF48BB66%5D.avi.torrent[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ovanın sonunda bir süpris var sonuna kadar izleyin derim (hem kapanışın yeni klibi hasta bişey olmuş çok güldüm...) School Rumble second semester hajimarushou...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 senıde sukuran cı yaptık hehe[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben begenmedim bunu.... <=/ begenmedimden cok, benim tarzim bir anime degil. ilk 5 bolumu zar zor seyrettim. son derece guzel bi animasyonu var ama konu baydi. artik sirin lise asklarindan oghk geldi bana..[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 offf ova2 nın sonu kopardı benı geberıyorum gulmekten su kapanıs ve second semester geyıgı ve harımanın ustune cullanan hanai ile en sonundakı cart captor sakura geyıgı bıtırdı hehehehe lalalalala lalalalala lalalalala[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ikinci sezon offical olarak açıklandı yanlız işin ilginç yanı sadece yapıldığı açıklandı ovada dendiği gibi 2006 bahar dönemini bekleyecez yani...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 24 bolumu izledim elimde kalanlar yokmus anca simdi farkettim :P sonlara dogru daha guzel anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yarısına kadar izliyebildimde pek ilgimi çekmedi. Bir ara yeniden indirip izlemem lazım bu kadar beğeneni varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cok eglendim, acaip muthis bisimis bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 azmo bap hemen ikinci sezona da atla! harima kenji cidden efsane karakter heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 serinin yuksek kalite mkv si, 5.1 seslisi var mi, bastan seyrederdim ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ciiiiiiiiiiiiiiziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu arada san gakki'nin ilk bölümü cikmis 17 sinde. Hani söylemis oluyumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 3. sezon mu geliyo başka bi ova mı anlamadım.final chapter 3. term filan demiş. son sezon galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hemen açıklık getirem Sangakki altında çıkan ova Şu anda bitmiş olan School Rumble Manganın neredeyse son 12 chapterını konu alıyor. (School rumble serisi bitti şimdi devamı olan school rumble Z'yi bekliyoruz oda bu ay sonu çıkacaktı. Paniğe gerek yok. Bitmedi manga yani) Şimdi tutupta ovaları izlerseniz yazık olur. Neden mi? çünkü aradaki yaklaşık 100 chapter bölümü atlamış olacaksınız ki içinde ölümüne komik olaylar var. (extraları da okuyun benden söylemesi yoksa hanai ile ilgili über önemli bir şeyi kaçırabilirsiniz.) Okumak için onemanga güzel site ve hepsi var. Ha ayrıyetten çıkan ovalşarın isminin sangakki 25 olarak çıkması kafaları karıştırdı. Sangakki sersi hiç yapılmadı ki diğer 24 bölüm nerede? Biz bir umut belki ilerde yaparlar diye umuyoruz bakalım ne olacak. Neyse benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 anlamadım :P mangayı okudum zaten.benim sorduğum bu animenin sonunda söylediği 3. term tam bi sezon mu olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hayır 3. sezon 25-26 denmesinin sebebi eğer normal bir dizi gibi yapsalar anlattıkları yer (hikayenin sonu) o bölümlere denk gelicek olması. Yani hikayenin sonunu anlatıyor ama arada 100 manga chapterı atlayarak. O atlanan 100 chapter da 3. term 1-24 ama asla çekilmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar