Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğlenmeyi bilmeyen bir toplumuz...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Bayramlarda, seyranlarda bu tür olaylar yurdun heryerinde yaşanıyor. Açlıktan gözü dönmüş vahşi hayvanlar gibi, dağlardan şehir merkezine inen ve huzuru bozan potansiyel bir güruh var. Karadeniz'de nasıl yaban domuzları köy bastı diye silahlanıp ava çıkıyorlar, aynısını bizde yapsak fazla mı ileri gitmiş oluruz!!![signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 01 Ocak 2006 20:00 tarihinde demiş ki:
Ya resmen hayvandı haberlerdeki o insanlar,bildiğin öküzler. Arabalara saldırıyolar falan. Çekeceksin bi makineli tüfek geberteceksin hepsini orada yada dökeceksin benzini tepelerine yakacaksın. O kadar sinir oldum

Bizim insanımız yanlışları nasıl düzelteceğinide bilmiyorki[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle onları katletme fikri bana bir başka konuyu ve verilen tepkileri anımsattı.(Bkz:caddebostan kumsalı topiği)

cehalete hoş göremeyiz ama katliamıda düşünemeyiz düşünmemeliyiz...böyle bir hırsa kapılan insanlarında ''onlar''dan pek bir farkı yoktur benim için...biz kendimize hakim olalım..gerisini devletimiz yapar...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda guzel bi fikrim var su her yilbasi, bayram vs. de taksimde olan insan olmayanlara. soyle bi yilbasi oncesi duyuru yapacaksin tum bu heriflere "yilbasinda taksime gavur karilar hemde motor olanlarindan gelecek" gibisinden. tam bunlar "hebe hubele" toplanmisken bi helikopter ile ucak benzini dokeceksin ustlerine. sonrada zevkle cakmagi cakacaksin O.o[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 01 Ocak 2006 19:10 tarihinde demiş ki:
alkolun ve kalabaligin oldugu yerde gayet normal goruntuler .

ne yani alkol alinca sadece turklerin mi sarhos olduguna inanmami mi bekliyorsunuz ?

+1

daha sarhoş olmadan sarkıntılık edenler için kötü kelimeler var ama neyse
sarhoş olunca yaparsa normal de karşılıyor değilim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkasokak, 01 Ocak 2006 20:20 tarihinde demiş ki:
öncelikle onları katletme fikri bana bir başka konuyu ve verilen tepkileri anımsattı.(Bkz:caddebostan kumsalı topiği)

cehalete hoş göremeyiz ama katliamıda düşünemeyiz düşünmemeliyiz...böyle bir hırsa kapılan insanlarında ''onlar''dan pek bir farkı yoktur benim için...biz kendimize hakim olalım..gerisini devletimiz yapar...

Devlet baba var arkamızda diyorsun yani!!![signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

said:
druenler, 01 Ocak 2006 21:21 tarihinde demiş ki:
aslinda guzel bi fikrim var su her yilbasi, bayram vs. de taksimde olan insan olmayanlara. soyle bi yilbasi oncesi duyuru yapacaksin tum bu heriflere "yilbasinda taksime gavur karilar hemde motor olanlarindan gelecek" gibisinden. tam bunlar "hebe hubele" toplanmisken bi helikopter ile ucak benzini dokeceksin ustlerine. sonrada zevkle cakmagi cakacaksin O.o

Al işte.
Ne farkın var[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi
Sosyal ağlarda paylaş

fark su ki burda hak etmeyen kimseyi cezalandırmıyosun yani bu sadece bi sey dusunuyo yada başkasına inananıyo farklı fikirleri var die olan bi olay diil gayet dogal olarakta milletin sinirleri tepelerine geliyo.dahada kotusu bi allahın kuluda cıkıp bunlara dur demiyo.hatta yuru be abi die bagrıyolar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 01 Ocak 2006 22:05 tarihinde demiş ki:
uygar olun biraz, öldürmeyin , süründürün işkence edin

LoL

2007 ye Pati Event ayarlıyalım bitane...
Bütün patiler eline bi odun alsın, iyice ıslatalım böyle suyu çeksin ağırlaşsın, taksimde biyere pusalım millete sarkıntılık eden biri çıktımı "Ceee" diye atlıyıp karambol çekelim:D Odunları bellerine bellerine verelim

(Ne farkınız kalır diyenlere: Laf söyliyince sanki anlıyolar da... Öküze öküz desen öküzlükten vazgeçermi?

Ciddi anlamda bi yapay seleksiyon lazım gerçekten... Ama yapmıyolar o ayrı konu:P)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeytin, 01 Ocak 2006 21:57 tarihinde demiş ki:
said:
druenler, 01 Ocak 2006 21:21 tarihinde demiş ki:
aslinda guzel bi fikrim var su her yilbasi, bayram vs. de taksimde olan insan olmayanlara. soyle bi yilbasi oncesi duyuru yapacaksin tum bu heriflere "yilbasinda taksime gavur karilar hemde motor olanlarindan gelecek" gibisinden. tam bunlar "hebe hubele" toplanmisken bi helikopter ile ucak benzini dokeceksin ustlerine. sonrada zevkle cakmagi cakacaksin O.o

Al işte.
Ne farkın var

(bkz: ironiden anlamayan nesle asina degilim)[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege
Sosyal ağlarda paylaş

Bir daha yılbaşında Taksim'e gidersem allah belamı versin benim.

Kız arkadasım etek giymişti çiçek pasajına kadar gidicez. Saat 20.30 civarı. İstiklal'in başından aşağıya dogru iniyoruz karsıma gecen insanların hepsinin gözü aynı yere bakıyo, delirdim deliricem. Neyse dedim devam ettim yürümeye pek bişey olmadı aslında gidiş kısmında.

İçerde kız ark. içti ben içemedim o içti diye. Yoksa bizi kimse zaptedemeyecek. Çıktık mekandan yukarıya dogru bir baktım o anda korkumdan ne yapıcagımı sasırdım. İstiklal caddesinin tamamını magandalar, serseriler.. ya diyecek bişey bulamıyorum allahın belası insanlar olusturmus. Ellerinde biralar bi sağ bi sol yapıp laf ede ede geçiyolar. Meydana çıkana kadar ödüm patladı biri bişey yapıcak diye kimseye aldırmadım. Çok kötü laflar edildi hepsini duydum bütün gözler de kızın bacaklarındaydı.

Hepsini allah belasını versin. Gece eğlencesi için taksime gitmeyin. Valla başınıza iş alırsınız. O gece ben de içmiş olsaydım kesin biri beni bıöaklar kızı alır götürürdü.

Dikkat edin dışarda içerken iki kere düşünün.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II

[Bu mesaj toggie tarafından 02 Ocak 2006 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...