Korku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Akuro Hagiwara Kendimi birden dövüş ustası sandım ahuauhauh :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
Korku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Beyler bi dakka Ustteki Kadın Alttaki Erkek şimdiye kadar nasıl cevirdiniz bilmem ama :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hattori Hanzo ! ---------------------- Terumoto Akutagawa benimki :) sevdim valla bunu
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yalan kardeşim bu! senko japoncadada senko demek Kenko Ichisada demek deil :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ieshige Asano[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hidetora Asahara, sevmedim:)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Harukichi Abukara[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Akahito Hashimoto[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur.
druenler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Matsudaira Matsushina[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez)
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bunrakuken Chikanatsu Soyadı görünce chici chici baba diyesim geldi :)[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"... Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online -What is done , can not be undone- -I come from the depths-
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Şu anda, Eri Hatakeyama.... Eğer bir gün evlenirsem, Eri Hatakeyama farketmezmiş demek ki...[signature][hline]"la fée aimée"
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adım Eri Chikanatsu:) çokonat gib olmuş....[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Akemi Deguchi[signature][hline].:Ðєภīح:.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Harukichi Abukara[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lan ne biçim ismim war :D erdoğan çaponcası = Eriko Kurogane[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kaede Terada :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kin Sekine uhauhauah :D ekin'i naptı ekin sekine[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 himura kenshin[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Haniko Gushiken aman aman...[signature][hline]I hurt myself today to see if i still feel.. I wear this crown of thorns Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair Beneath the stains of time The feelings disappear [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 haniko ? hani ve caniko karışımı bişi olmuş bu . ehuehue[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Chinatsu Shimedzu :) benimki ..[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Lopeth, 30 Aralık 2005 20:20 tarihinde demiş ki: himura kenshin bu kadar mı yalan olur ![signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Eien Baisotei eyien yani. ne lan bu NECO gibi bişi olmuş şahanın deyişiyle:)[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Öne çıkan mesajlar