Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonca isminiz V3.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Himura Kenshin[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Michizane Chikanatsu çıktı benimkide :) heralde birinin ismi daha can :D[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally...
Retired... Both gone... Forevermore...
Mesaj tarihi:
sadece ismim : Hidemichi Terada
sadece soyadım : Michizane Chikanatsu

ısım soyısım soyleyene kadar hayatlarımızın yarısını harcarız herhalde[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir
-Hayrola Bey
-PK gördüm
Mesaj tarihi:
Akane Hayakawa[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
Adım 83 86 arası jenerasyonun yarısı gibi Onur (soyadım Güngör). Gonkuro Fugunaga çıktı benimki de.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Mesaj tarihi:
toshikuni karamorita[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
you bring a new meaning to the word 'loser' your the type of person who wants to suck off Justin Timberlake

=)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
KaoruKasuga Hayashi japonlar iyi insanlar ya hehe[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
  • Yeni Oluştur...