0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 walla sabah ortagım lottolardan cıkan çitinleri benim chardan almıstı satarım die ama sonra ben geri aldım onun charından bu sefer çitinlerden 2 ser tane oldu 2 side merchanta koyuluyo hangisini çöpe atacaqım düpe olanı nerden anlarız ?[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 omg aresdemisin?[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ewet[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 upgrade et +6 yap ikiside olursa +7 ye dene ikiside olursa +8 e dene kirilmassa ilki otekini kir olmassa +7 yi kullan[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ikisinide sat silme:=)[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ayıp deilmi 8 parca bedawa citin ama daha satmam hem kendi citinlerimi yılbasından sonra pahalı olacaq şimdi bıraq herkezde war accık patlatsınlar kalmasın sonra satarız 20m den[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 diorum her parcadan 1 rer tane kalcak sekilde upgrade et[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ok[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ares ve dupe :-O bismillah....[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: xXTaLkativeXx, 30 Aralık 2005 22:03 tarihinde demiş ki: ares ve dupe :-O bismillah.... walla billa kendi oldu bende yeminle hiç bir program yoqtur[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dupe zaten programla yapilmaz[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ares = dupe merkezi aslında. işin perde arkası var[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ehuhae sımdı duperlar cosar 7/24 deneme yapar :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : LasTRounD / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :3xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yaw marlon yaw upg et dedin cantama aldıqlarım patladı napacam ben şimdi yaw zate para yoq lwl 55 olduq blastsız ice mı olur blast alcedım ben hala lwl 27 buyusunu kullanıyodum offff offfff[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Metakuso, 30 Aralık 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ares = dupe merkezi aslında. işin perde arkası var WTF?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bi anda cikan adamlarin cogu duper...[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok silmede uplamada sat direk[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bi anda cikan adamlarin cogu duper... ben bir anda cıkmadım tamammı zate citinlerim yandı ben 22 nisandan beri oynuyorum we hayatımda hiç düpe yapmadım düpeliği bilmiyorum bugunkü kendilinden oldu nasıl olduysa[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 pardon kimse sana duper demedi niye bole bi trip yaptin sen simdi ?[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lem morlon casatturo thettur gitti citinnem ben napacam sana uydum walla billa 5 parasız kaldım[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 talka, ben ne adamlar biliyorum, +7 fp bile dupeliyo. hiç de zorlanmadan. takır takır. eline ne geçerse, +6 crimsonu dupeliyen adam var ya[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 22:10 tarihinde demiş ki: pardon kimse sana duper demedi niye bole bi trip yaptin sen simdi ? sanki bi anda cıkan adamlar deyince normalde sen beni tanımazdın sanki bana dedin gibi geldi sry bana demediysen[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 upgrade etmeyi bilmiosan ben napiyim...[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: 0ttavio, 30 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 22:10 tarihinde demiş ki: pardon kimse sana duper demedi niye bole bi trip yaptin sen simdi ? sanki bi anda cıkan adamlar deyince normalde sen beni tanımazdın sanki bana dedin gibi geldi sry bana demediysen orda bisi konusuluo ares ve dupe hakkinda bende onuun hakkinda fikrimi belirttim...[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hahah upg bilmiomusum ben bilmiyom ölemi sade ce bus parası yoqtu higt classla bastım cantadakiler yandı amk iyi yaw Gm buyuktur bize golemlerden bişey cıkar artık accık golme kesem[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar