kickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o zaman neden pasta yemesin?[signature][hline]Ben giderim, adım arkamda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çünkü 15 cente ayakkabısını boyatacaktı.pasta yerse ayakkabısı boyasız kalacaktı.dondurma yedi ve pastaneden cıktı.ama 15 centi orda unuttu.ayakkabı boyacısını gördüğünde cebine baktı para yok.tabi cocuk aklı işte nerde unuttugunuda hatırlayamadı...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 peki.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 iyimiş. 3. okuyuşumda arkadaşların yazdımıyla zor anladım ama olsun :)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 güzel hikaye fakat gerçek olduğuna inanmıyorum.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Black-ice, 01 Ocak 2006 23:20 tarihinde demiş ki: çocuk unutmuş o parayı. hangi devirde yaşıyoruz arkadaşlar. Abi helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bahşiş dedinizde, ufakken berberde aldığım bahşişler aklıma geldi birden :) Şaka bir yana cidden ufaklar dahada bir düşünce yetenekliler.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar