Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 http://www.barrek.tk/ o bir çicek o Kral o efsane o barrek omfgpwnzor Barrek sen bizim herşeyimizsin.![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 25 Aralık 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Lumiere, 26 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: LOTRWOW da yerlere yattım ya MUAHUAHAUAHUAEHUUAHE iptal oldum direk[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde!
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arwen kısmı dehset :) müzikte güzelmiş
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 heh plz stop pwnage me barrek :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fun? fan? fan of blades mi ne vardı bi de.
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nesi komik?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bak orda Downloads a tıkla Lotrwow die bi icon var bas anlarsın daha oncede verilmişti o lınk ama neyse :D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ondan başka? yani onu zaten görmüştük.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ve sonunda o muhteşem an geldi. Bende şimdi download ediyorum yorum yapamicam. said: The moment you have all been waiting for... Barrek is finnished with his movie, and here it is! http://files.filefront.com/Revenge_of_the_pimpfurywmv/;4545511;;/fileinfo.html Awsome![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 01 Ocak 2006 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 HAHAHA :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 adam 400 mb video yapmış mübarek film çekmiş ha :D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fun dedigimiz eglence anlamina gelir. Barrek'in eglencesi degilsin sen, Barrekin fanatigisin... fan'i yani.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evet yanlış olmuş da dikkat etmemişdim gerçi sonradan düzeltilemiyor bildigin gibi. Sağol![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar
Öne çıkan mesajlar