MoHaA Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 systemerror um benim ilk göz agrım :) 1 sene kastım mage imi oyunu daha yeni öğrenmişken asassian oldum sonra priest şimdi warrior :) söz bu sefer değiştirmicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ilk charım "unholy" di şimdiki "kalgeldi"[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3_NAMLUSU Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim ilk açtıgım ID H3D3F_12_ 27 İDİ O ZAMANLAR YENİ AÇILDIYDI NU OYUN ORC WARİORDU 27 LİK ADAMIMI SOMUŞLAR ÜZERİNDEKİ ITEMLER +2 DEN FAZLA DEĞİLDİ YOK MP ITEM KOYRDIM YOK DEX BİLMİYOZ O ZAMAN OYUNU NE YAPALIM :) MANYAKLARDA SOYMUŞLAR HAA BİDE START POINTLERİ YANLIŞ VERMİŞTİM HEPSNİE 1 ER TANET Dİ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ne barıyon[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benim ilk char ım.warrior du.ark demişti git indir oyunu ben seni yönlendirecem.işte warrior açmıştım.10 günde 30 lvl zor olmuş.tum lol :) nick i de Death_Cr0w du[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Kenjuro, 31 Aralık 2005 08:29 tarihinde demiş ki: ne barıyon xD[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim ilk çar! Priest'ti. Ne hayallerle açtım. Ama şu an bile arada girip arena yapıyorum. Priestın farkı ortaya çıkıyor..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 31 Aralık 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra1then Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Benimkiside Rogue ismi HolyDark o zmn cok artizandik goblin kesecez yubbi fln :D elimde sapanim cebimde cakil taslarim goblin dediysek de bouncer deil kobold :D mslf sonra sifresi gitti bisiler oldu :( su an ki charimdan daha cok sewiom onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Nick: Fortgang Class: Pet Mage - Glacier Server: Beramus Clan: Valla hatırlamıyorum arkadaşlar oynuyordu bende oyniyim dedim sonra sardı baya takıldık en son baydık ama şimdi tekrar başladım :P[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 benim ilk çarım maryoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar