_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ilk charım orc mage catastrope du mykoda adonisde açılmıştı. lvl 14te insanda Hadrael diye bi mage açtım ve uskoda da tek char açtım halada onla büyük bir zevkle oynuyorum. Catastrope[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclamation Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bnim ilk charım exclamation mage ti...onu 62 yapıp yan chara priest açtım...şimdi onla oynuyom januce 61 lvl..yani hala aynı account tayım..mage imide priest imide çok sewyom...:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 2. Charımın Adıda _Biff_ di Sonra Gm benden çaldı onu mauhauha :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclamation Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 haa buarada tabiki orc um...ölede kalcam :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benimde arklarım ares de human mage acmıslar lvl 35 falan kasıolardı basta hıc sevmedım oyunu.bi gun char acıp deneyım dedım benımle bırlıkte bı arkadasım daha char acıodu ve bırbırımızle yarısıoduk kım daha once lvl atlıcak falan fılan bende dier arklarım gıbı human mage actım statlar yusunde hatun mage di :P deısık nickler denedım kullanılıo die bıde benle baslıcak olan arkım nicki ni koyup oyuna gırıodu bende acele edıp peny koydum.sona 3 ay kas 60 a kadar baqtım mage le para item kasamıosun zevklıde gelmedı bıraktım.penyle daha once goblınlerde opal gorevı ıcın kastırdıgım rouge la oynamaya basladım :P charı arkadasıma actırdım nickinide o koydu wildrain simdilere o charla takılıom...[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : LasTRounD / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :3xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o yarıs bizde de wardı bi baqtık tum cafe ozman lwl 40 olmus puhahah ama içlerinden en fazla lwl kasan benim (grubumuzda)[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Lordofhuman dı mageydi kısa boyluydu yeşildi inferno ve 51 buyusu atabiliodu nova atmayı çok istiodu atamadan öldüüüü[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Senin gibi Biri Yönetirse Ölür Tabi Garibim mauhauha :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 curious_tr idi Nick change ::TaLkative:: oldu şimdi yalan oldu :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benim ilk charı arkdas actı ve 60 oldum sonra charı gene arkdas soydu tuhaf bi durum ama oldu nick:qweasd biraz sallama ama olsun nick gusel :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ilk charım deneldior du areste warriordu level 45 e kadar kasabilmişitm 1 yıl once bıraktım su anda galiba baska biri oynuo :D statlarsan 12 tane dexe vermiştim seri vursun die[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 RogueSpear dı assassin. Bole bi oyun var dediler atladık :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 pirest =socraces hemde karus sonra doğru yolu buldum :)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ilk charım mageydi. mage açmamın nedeniyse oyundan hiç mi hiç anlamıyodum. o zamanlar benim bi arkadaşım areste patriot clanındaydı. patriotta o zamnanlar şimdiki gibi değil. +60 olan bir tek bayrem vardı. jade bile 56ydı. açtık neyse girdik oyuna ne açıcaz. arkadaş geçti hemen mage açtı. üstüne ice yaptı. bende anlamıyomya başladım oynamaya. ilk adamım warrior olsaydı ya da asas dağıtırdım ortalığı varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 NightHunter666 idi sırasıyla UJlO ve ::Ujio:: oldu[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 30 Aralık 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kuzenim alıştırdı oyuna diezde Assasin açmıştım esesyan diye okuyordu nasıl yazılıyor dedim yazılışını gösterdim sözlüe baktım suikastçı demekmiş dedim tam benlik iş :) hack yedim daha sonrada pufudukçu olduk işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D msn gel[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: cado, 30 Aralık 2005 19:00 tarihinde demiş ki: şimdide herkez rogue açıyo (kosp danda olabilir :)) olimpia nın %56 sı rogue sorma eskiden rogue olan ya harbi saglam oyuncuydu.. yada oyunu hic bilmiordu :)[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi üstüne başladım , ilk charımın adı Informer idi, :: yada xx yada bilmemneli değildi sadece nickimdi , kasmaya başladım lvl 17 oldum arkadaşım orclar çok çirkin gel human aç dedi ben olmaz dedim iyi senbilirsin dedi o lvl 20 oldu pianayagitti ben pianaya gidemiyorum diye 17 lvl charımı bırakıp yeni bir id aldım ismimide InFoRmeR2 yaptım çok traş olmuştu versiyon 2 yada grade 2 havası vardı bu kadar kasçağımı bilmezdim , sonradan orc olmadan önce ::Dias:: yaptım , 1-2 ay sonrada eski ismimi özler oldum ismimden çok info diye hitap ediyordu herkes ve sonunda :: modasına uyup ::Informer:: oldum[signature][hline]::Informer:: [Bu mesaj Informer tarafından 31 Aralık 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanbaba Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ilk adım PoSeTCaY__ diez morad 38 lvl dı elinde +1 clup ve kalkan vardı (STR vermiştim:D) kek kek dolasıyodum ..[signature][hline]id=SiLenT_assassin lvl=61 job=Shadow Wain(assassin) NP=lvl kasıyo..... ----------------------- Diezde YTL ile item , GB alınır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim ilk charım Wrath_of_DaRk tı areste.. diez acılmamıştı. bende ares2 ye gecersem charın silinecegini sanıyodum :D arkadaşla beraber kasacaktık o orc actı bende human :D moradondan baska yer bilmiyoduk. moradonda 28 lvl oldum ben. Bi de bu oyundan once MU online oynamıştım. ordada magem vardı. Dex basınca hızlı büyü yapıyodu.KO dada mageye 12 dex stat basmışım taaa 58 lvl de anladım yanlış bastıgımı :D sonracııma Moradonda kasıyoz yine biz magenin biri geldi blizzard attı biz böyle agzımız acık izliyoz...sorduk lvlini 46 dedi biz direk omg moduna gectik. Bi ara areste herkese 2000 kc vermişlerdi biz hala moradonda :D bilmiomya respawn kagıdı almıştım kci le bi sürü. ölünce 250 xp felan gidiodu. direk basıp oldugum yerde kalkıyodum vay be diodu herkes heehehe :D [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 31 Aralık 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 İlk açtığım char bilinc1'di. Elim yanlışlıkla 1'e dokunmuş. O char hala lvl 1:D Bilinc'in yanında durur gariban ehehe...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ares te 1 mage im beramusta 1 priest im var başkada charım yok adam akıllı..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bilinc ares te devam etsem 70 olmuştum herhalde.. çok iyi hatırlıyorum ben 57 ye kasarken sen 55 civarı tam gaz kasıyordun ^^ aynı apos taydık hala apos mu kasıyon? 70 e kadar apos mu kesilir ? :D[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ilk charim Roywedas ti kastik kastik 53 yaptik biraktik sonra bunu actim You_are_death bunuda kastik tam keyif almaya baslarken bir zamazingo sonunda char gitti warriora devam edicem sanirim chari vermeye niyetleri pek yok ...:([signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar