BugsBunny_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Malatyaspor-- 3 çek oyuncuyla anlaştı. Maksiç--Samsun'da Engin--Gençlerbirliğinde Hasan Uğur--Rizesporda Beşiktaşlı Güven--Kayseri Erciyesde M.Hanefi ve Ali Cansun--Rizesporda Serdal--Diyarbakırsporda Slovan Liberec--V.Manisada Oktay--D.bakırsporda İlhan--Erciyessporda Özellikle V.Manisanın Transferi anadolu takımlarda en iyi transfer olarak gözüküyor.[signature][hline]BugsBunny_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Up bakmıyo kimse yaf kaç kaynaktan buldum bunları :([signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya [Bu mesaj BugsBunny_ tarafından 31 Aralık 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 üç büyükler muhabbetleri döner onda kime bakmıyor.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Oktay olarak yazıdığın derelioğlu ise bir iş yapmaz artık. Sakaryaspordaydı gönderildi. Adam koşamıyor artık.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :D[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Elbet bende birgün 60 lwl olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Up[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Elbet bende birgün 60 lwl olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 millet takmaz şimdide, o futbolcular 2. devre kendi takımlarına gol atınca bakalım ne derler :D boşwer bunny sen takıl kafana göre burda balonunu atmadan fazla değer yok insana :P unutmnayınki balonluda olsa insan insandır :P[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: BugsBunny_, 01 Ocak 2006 01:01 tarihinde demiş ki: Up Uplaya uplaya patlamaz o balon fazla urasma.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şenol-K.Erciyes[signature][hline]Keeping it real,open the wheel.. Shadow Hunter-Warcraft Frozen Throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 rize de bayaa adam almis, iyi kadrolari oldu son transferlerden sonra ozellikle altan, nasil birakir bizim yonetim hala anlayamiyorum. ali akdeniz - k.erciyes bu arada[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? [Bu mesaj uncla tarafından 01 Ocak 2006 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Sie, 01 Ocak 2006 13:12 tarihinde demiş ki: said: BugsBunny_, 01 Ocak 2006 01:01 tarihinde demiş ki: Up Uplaya uplaya patlamaz o balon fazla urasma. bu ne şimdi? sen balonu atınca bişi mi oluyorsun? enteresan yaklaşımlar..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: uncla, 01 Ocak 2006 18:24 tarihinde demiş ki: ozellikle altan, nasil birakir bizim yonetim hala eğer satıldı anlamında bahsediyorsan altan kiralık verildi eğer bu tempoda ihtiyacımız vardı diyorsan ben de katılıyorum altan kalmalıydı.[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tunch, 01 Ocak 2006 19:04 tarihinde demiş ki: said: Sie, 01 Ocak 2006 13:12 tarihinde demiş ki: said: BugsBunny_, 01 Ocak 2006 01:01 tarihinde demiş ki: Up Uplaya uplaya patlamaz o balon fazla urasma. bu ne şimdi? sen balonu atınca bişi mi oluyorsun? enteresan yaklaşımlar.. Mesaj zamanlarnia bakarsan 15 dk once atilmis son mesaji. Burada mesajlarin ne kadar surede assaya dustugunu biliosun. 15 dk da 3. 4. sayfaya dusmuyo mesajlar. O yuzden uplamasinda bi mantik goremedim ok jnms?[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: tony_montana, 01 Ocak 2006 19:06 tarihinde demiş ki: said: uncla, 01 Ocak 2006 18:24 tarihinde demiş ki: ozellikle altan, nasil birakir bizim yonetim hala eğer satıldı anlamında bahsediyorsan altan kiralık verildi eğer bu tempoda ihtiyacımız vardı diyorsan ben de katılıyorum altan kalmalıydı. kiralik verildigini biliyorum.[signature][hline]the devil is in the details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Rize ve K.Erciyes iyi adamlar almışlar tebrikler. Şu Liberec'i ilk defa duyuyorum bakalım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar