AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ocak 2oo6'da vizyona girmesi beklenen Yılmaz Erdoğan imzalı "Organize İşler" bir aksiyon-komedi filmi. Kadrosunda tecrübeli isimleri barındıran filmde ; Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Altan Erkekli, Özkan Uğur, Ebru Akel, Erdal Tosun ve Özgü Namal'ın Cem Yılmaz ise Ağır bir mafya babası rolünde. Yılmaz Erdoğan, filmin maliyetinin 3.5 milyon doların altında olmayacağını vurgulayarak, Türkiye'de ilk kez çekimlerin "sinemaskop" olacağını, bazı teknikler açısından da ilkleri uygulayacaklarını ve filmin post production çalışmalarının Almanya'da yapılacağını kaydetti. İyi ve komik bir film olur. Kaynak[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum [Bu mesaj insight tarafından 16 Temmuz 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu ekip zaten türk sinemasında yer etmeye başladı yeni şeyler yapmak adına bencee çok güzel olur not:işala[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 heycanla bekliyorum, yılmaz erdoğan genelde iyi işler çıkarıyo, bana sorarsanız tiyatroda daha başarılı ama sinemada da fena değil. ayrıca burdan bonepart'a ve dorsia'ya sesleniyorum, filmde cem yılmaz'ın sevgilisini berrak tüzünataç oynayacakmış, bunun için bkm'de tiyatro dersi alıyormuş.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cem yılmaz oynuyorsa izlerim...:) komik bi film olur..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Cem Yılmaz hemde mafya ise kaçmaz derim :)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bence özümüzdeki yıla kesin damga vuracak güzel bi filim olacak bekliyoruzz[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 setindeydim 2 gun boyunca cok guzel bir film olacak. yanliz Cem yilmaz mafya babasi rolunde degil. yada 2 rolde birden falan:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hadi ya setindeydin demek.. nerde çekiliyo bizde gelelim yaw...![signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: UrZa, 26 Temmuz 2005 15:18 tarihinde demiş ki: yanliz Cem yilmaz mafya babasi rolunde degil. yada 2 rolde birden falan:) Walla ben yılmaz erdoğanın yalancısıyım bakmayın öyle.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Loli-pop, 26 Temmuz 2005 15:24 tarihinde demiş ki: hadi ya setindeydin demek.. nerde çekiliyo bizde gelelim yaw...! +1... Yılmaz Erdoğan yapar da güzel olmazmı... Ben kadroda Özgü Namal'ın ve Tolga Çevik'in olmasına çok sevindim özellikle. Bunlar ileride bayaa iyi olucak bence. Altan Erkekli zaten aşmış. Cem Yılmaz'da çok iyi. Özkan Uğur'u G.O.R.A.'da gördük. Ebru Akel beni düşündürüyor ama... E geriye beklemek kalıyor :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @Bonfbonf ; Yılmaz Erdoğan güzel yazıyoda bide siyaset karıştırmasa şu filmlerine.. Özkan Uğur ; Çoğu oyuncuya taş çıkarır valla ben alacakaranlıktan izledim biliyorum heuehu engerek bedir :) Özgü Namal ; Kurtlar Vadi'sinden tanıyoruz kendisini ayrıca devlet tiyatrosu tecrübesi var... :) Altan Erkekli ; Adam bitiriyor beni "sıti son kez soruyorum vizontele nirde? :) Herneyse Cem Yılmazı söylemeye bile gerek yok Mütish olacak diye düşünüyorum...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 cem yılmaz oynuyosa baska bi neden gerekmiiyo gitmek için.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: insight, 26 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: @Bonfbonf ; Yılmaz Erdoğan güzel yazıyoda bide siyaset karıştırmasa şu filmlerine.. Adam bir de son darbe olaylarından çok etkilendi heralde. Tam gençlik çağında yaşadı 1980 darbesini ve hem sen hiç ateşböceği gördün mü adlı tiyatro oyununda hem de vizontele tuuba'da kullandı o olayı. Adamın işi bu sanatçı laf sokacak :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 umarım "hırsız var" gibi bi vaka-ül velvele ile karşılaşmayız :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: sir, 16 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: heycanla bekliyorum, yılmaz erdoğan genelde iyi işler çıkarıyo, bana sorarsanız tiyatroda daha başarılı ama sinemada da fena değil. ayrıca burdan bonepart'a ve dorsia'ya sesleniyorum, filmde cem yılmaz'ın sevgilisini berrak tüzünataç oynayacakmış, bunun için bkm'de tiyatro dersi alıyormuş. Yalan mi bu? O kiz ve tiyatro?!?!?!?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: bonfbonf, 26 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Adam bir de son darbe olaylarından çok etkilendi heralde. Tam gençlik çağında yaşadı 1980 darbesini ve hem sen hiç ateşböceği gördün mü adlı tiyatro oyununda hem de vizontele tuuba'da kullandı o olayı. Adamın işi bu sanatçı laf sokacak :) Bence saçma.. Siyasi olayları her türlü şeye alet ediyolar.. Ne yani Cem Yılmaz'ında gençlik yıllarıydı.. O niye çekmiyo :) Yılmaz Erdoğan'ın tek sevmediğim yönüdür bu.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 isteyen istedigi politik konuyu konusur... sizde ama a-politiksiniz.. politika+sanat=iktidar[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 [Bu mesaj UrZa tarafından 27 Temmuz 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 komik gibi görünüyor. kadrodaki oyuncularda gayet sağlam. bakalım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 UP![signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kacinda giriyor gosterime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Güzel olacağa benziyor. Bekliyorum.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ewet ya ne zmn gösterime girecek.. beklioruz...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 23 aralıkta gösterim girecek. merekla bekliyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fragmanını izledim bayaa komiğe benziyo. cem yılmaz kendini aşmış. zaten yılmaz erdoğan bi röportajında cem yılmaz!ın her zamankinden iyi oynadığını sölemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Beyler fragmanı nerden buldunuz?(link verirseniz iyi olur)[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar