shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 deep çok hoş olmuş ama etrafındaki beyalar kötü durmuş gerçekten...dragon güzel yapmışın hele bir de yardım almadan buralara gelmişin helal...öğretsene bana da :)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 görsel sanatlar bölümü açılırsa gerçekten iyi olurmuş. ama volfinin bi yazısı vardı nasıl site açılır die. görsel sanatlar bölümünü açmak isteyen bilgili arkadaşlar birleşsin bi çalışma yapmaya başlasınlar açılsın bölüm işte.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 e iyi tamam da.. bunda oturup shadowbane gibi sayfalar dolusu bilgi hazırlamak diye birşey ille gerekli değil ki. Bu da vizyon gibi birşey vizyonun var mı nasıl filim yapılır diye sayfası?[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 e deep taam kızma :) o da doğru tabi açılsın bi forum :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Her iki resimde güzel olmuş. Bayağı bir zamandır photoshopla uğraşıyorum ve doğaçlama yapılanların en güzel çalışmalar olduğuna inanıyorum. Ayrı bu işin de teknik detayları ile değerlendirmesinin hobi olarak yapılanlar için gayet gereksiz olduğunu düşünüyorum. Madem herkez koymuş ben de bir çalışmamı koyayım...[Bu mesaj Mendoza tarafından 24 August 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: metboy, 24 August 2003 18:28 tarihinde demiş ki: görsel sanatlar bölümü açılırsa gerçekten iyi olurmuş. ama volfinin bi yazısı vardı nasıl site açılır die. görsel sanatlar bölümünü açmak isteyen bilgili arkadaşlar birleşsin bi çalışma yapmaya başlasınlar açılsın bölüm işte.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away saols canım benim, beğenmene çok sevindim :D:D:D:D:D gerçekten ya,bu forumlarda öle görsel tasarım bölümleri fln açılmicsakmı?? hoş herkes her yaptıını buraya yüklese, 2 gün sonra hostun kapasitesi dolar hahahaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bu arada bişeyi farkettim, sanırım yannış kişiden alıntı yapmışı (hihi) shapshal dan alıntı yapcaktım, shapshal asıl sana teşekkür ediorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 mütiş ötesi olmuş...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Sanırım bir yanlışlık yapmışım neyse telafi edeyim...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 güzel olmuş..[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 çok hoş olmuş bence. bu arada doesn't dry olacak. ;)[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Helal olsun beyler gerçekten ellerinize sağlık.umarım daha güsel çalışmalarınızda olur. başarılar..[hline]Hadi Canım Sende Bize Katılmak için Kırmızı Kutuya tıkla; Kutuna tıkladım boş çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar