Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şeytan, rock müziğin tam kalbinde imiş !?!

armra

Öne çıkan mesajlar

said:
nileppezdel, 25 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:Bu nedir ya, Büyük bi cadde var mı bilmem ama California bir şehir abi. O da İstanbul otel gibi Hotel California.

California sehir degil eyalet. Baskenti Los Angeles. Ama dedigin gibi Hotel Marmara durumlari olabilir.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 25 Aralık 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
bence de tartışmaya, hatta fikir beyan etmeye değmeyecek kadar salak bir konu

gayet cidden bu işlere inanan insanlar var. bu adamlar belirli bir kesime sürekli hurafe üretmek ve korkularını v.s. canlı tutmak zorundalar. bana kalırsa (biraz hannibal lecter edasıyla) yaşadığımız bu ilkel çağlarda aşırı dinci insanlar tedavisiz dolaşan akıl hastalarıdır.

gayet cidden böyle şeylere inanıyor ve hurafelerle besleniyorlar. o bakımdan bence gayet cidi bir konu aslında. ve trajik tabi.[signature][hline]

[Bu mesaj armra tarafından 25 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse işte. Bırakın havlasınlar. Aklı başında olan, bu gazeteye inanan kaç kişi vardır ki zaten?

Gerçi bu gazeteyi okuyan adama metal müziği anlatamazsın ki... Gazetenin hedef kitlesi belli zaten.[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayı bağnazlığa çevirmeyin. adamlar yazmamış haberi. aynı haber deli gibi hristiyanlardada var. Sonuç olarak "Subliminal" denilen bilinç altı mesaj vermenin var olduğu biliniyor. Olay sadece dini değil yani müzik piyasası tarafından yapılan bir espri işte abartmamak lazım...

PS : Paranoyak oldum galiba şaka maka Mayın Tarlası'nı ters çevirince "yürü -bişi anlamadım- ne işin var -anlamadım- " filan dedi galiba :P[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
[b]International Youth Informatics Society

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 25 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah löl ya :) beyler bleda yıda viking harfine çevirir 24 üncü dereceden şifre kırma denklemi uygular tekrar türçeye ve bu türkçe kelimeyide ingilizceye çevirir ve backmasking yaparsanız şeytanın peygamberi deccalin hocasıyım die bi cümle çıkıo... satanizm rulz :P

*!kafa sallar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...