Sie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: nileppezdel, 25 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:Bu nedir ya, Büyük bi cadde var mı bilmem ama California bir şehir abi. O da İstanbul otel gibi Hotel California. California sehir degil eyalet. Baskenti Los Angeles. Ama dedigin gibi Hotel Marmara durumlari olabilir.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ne fark eder işte :) Sonuçta biraz fazla büyük ve geniş bi cadde olmuş o :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya nasıl oluyor bu iş anlamadım nasıl tersten söyleniyor?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bunu yazan arkadaşlara bi tadelle, bi ölümden sonra yaşam bide "get a life" diorum. ha bide beyin hücresi bulsunlar bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @Razu: Backmasking diye bir teknik var. O şekilde yapılıyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 işte nasıl oluyor olay? siteye baktım bişi anlamadım.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 O siteden olmaz zaten. O anlatmıyor. Ayrıca karmaşık ve zor bi teknik sanırım. Google'da arat backmasking diye mutlaka iyi bilgi bulursun[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ha bide beyin hücresi bulsunlar bi yerden. zuhaha yarıldım bence de tartışmayı, hatta fikir beyan etmeye değmeyecek kadar salak bir konu :)[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 19:50 tarihinde demiş ki: bence de tartışmaya, hatta fikir beyan etmeye değmeyecek kadar salak bir konu gayet cidden bu işlere inanan insanlar var. bu adamlar belirli bir kesime sürekli hurafe üretmek ve korkularını v.s. canlı tutmak zorundalar. bana kalırsa (biraz hannibal lecter edasıyla) yaşadığımız bu ilkel çağlarda aşırı dinci insanlar tedavisiz dolaşan akıl hastalarıdır. gayet cidden böyle şeylere inanıyor ve hurafelerle besleniyorlar. o bakımdan bence gayet cidi bir konu aslında. ve trajik tabi.[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 25 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Neyse işte. Bırakın havlasınlar. Aklı başında olan, bu gazeteye inanan kaç kişi vardır ki zaten? Gerçi bu gazeteyi okuyan adama metal müziği anlatamazsın ki... Gazetenin hedef kitlesi belli zaten.[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abi olayı bağnazlığa çevirmeyin. adamlar yazmamış haberi. aynı haber deli gibi hristiyanlardada var. Sonuç olarak "Subliminal" denilen bilinç altı mesaj vermenin var olduğu biliniyor. Olay sadece dini değil yani müzik piyasası tarafından yapılan bir espri işte abartmamak lazım... PS : Paranoyak oldum galiba şaka maka Mayın Tarlası'nı ters çevirince "yürü -bişi anlamadım- ne işin var -anlamadım- " filan dedi galiba :P[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 25 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mayın Tarlası?? Ne alaka? Türkçe bi şarkı mı yoksa İngilizce mi??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ölücem süper muhauhauuhahu ölücem harbi ahhahah dünyanın sonu geldi[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Türkçe ya Şebnem Ferah :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şebnem Ferah'ın şarkısıydı sanırım ama bende bağlantıyı kuramadım:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ha o :-) Tamam ya heheh...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya bu gazeteyi kuyan türkiyede 700.000 kişi bunların ayrsının ailesi var desek türkiede bunlara inanan 3milyon kişi var ki tercüman vb yi ekleyince artıoda... ne diyim ya yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ZAMAN gazetesi de var. Üstelik backmaskingli :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zzuzuzu ama dur sen sus nil sen satanistsin niahaoahao :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hih evet o yüzden de rock n roll & hail satan! *!kafa sallar*[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bullshit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tsinatas'ım ben. Bu arada Tony Hawk oyunlarında Natas Spin diye bi hareket var. Bunu da backmaskingli sayarsak satan spin oluyo :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahahah löl ya :) beyler bleda yıda viking harfine çevirir 24 üncü dereceden şifre kırma denklemi uygular tekrar türçeye ve bu türkçe kelimeyide ingilizceye çevirir ve backmasking yaparsanız şeytanın peygamberi deccalin hocasıyım die bi cümle çıkıo... satanizm rulz :P *!kafa sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Amanin :) Bu da hardware mania dan :D Can Kırıkları nda "Benim Can Kırıklarım Var!" diye bağırdığı yerde diyo ki rahat bırakın aşk benim. Test edildi cidden öyle diyo :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şebnem bile girişmiş mi bu işe ya! Ama şarkılarında söylemesine izin verilmeyen cesur cümleleri arkaya koyabilir. Hoş da olur yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar