tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 v.c tartışalım[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
NoS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ii tamam tartışalım ama v.c de baydı beni işin gerçeği bi sürü v.c topiği açıldığından farklı bişey yapabiliriz örn shaq gibi[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Regador Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Shaq-tartışılmaz yaşanır:)[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
tellos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 center sayısı zatan az oldugundan hepsini alabiliriz bence (shaq,yao vs.) ..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dwayne wade tartisilabilir adamin melo,lebron arasinda bu kadar patlamasi beklenmiodu[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bencede wade'i tartışalım.mesela çaylak sezonun sonra gecen sene inanılmaz bir çıkış yaşadı.özellikle shaq'ın gecen sene nazlana nazlana oynamasından dolayı bana göre takımın yıldızıda oydu.ilk adımı süper smaçları baya iyi ama cok top kaybı yapıyor.galiba su an nba'de ilk sırada top kaybında.takımda 2 tane üst düzey -ki bir tanesi nba in gelmiş geçmiş en iyi guardlarından olan Payton- varken oyunu onun idare etmek istemesi bana sacma geliyor, gecen seneki pozisyonunu daha tam terk edememiş gibi.miami genelde oyunun ilerleyen dakikalarında payton-j.will-wade ile oynuyor ama topu yinede wade kullanmaya calısıyor.birde 3lük atışı yok wadein.bu 2 olumsuzlugunu düzeltse bence nbaye adını altın harflerle yazdırabilcek derecede yetenekli biri..[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ozellikle abd miili takımına alındıktan sonra cok geliştirid kendini bole ajaip kaslı falan oldu bir anda acaip bir sıcrama yetegini var.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
NoS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 2 wade 1 shaq 1 v.c 1 kobe var mı başka oylar kazanan pazartesi belli olcak[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 wade inanılmaz oynuo bugün 6 smaç yaptı 1 periyodda
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NoS, 10 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: ne alaka bu resim şimdi konuyla pardon ben konuyu yanlış anlamışım herkes nba'deki en begendiği yıldız oyuncuyu belirtiyor falan sandım =) çok özür[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben VC derim we konuyu salıya uzatırım.gönderme saatim:20 kasım pazar 20:56[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
NoS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Vinsanity haklı oylar eşit 24 e kadar oylama devam 24 ten sonra oylar geçersiz ve topiği açan insan olarak konu açma yetkisi bana geçer[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
NoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Şimdi wade le ilgili konuşcak pek fazla bişey yok yani daha 3. yılı ne konuşucaz v.c de zaten onla ilgili bi topic vardı ama en azından konuşcak daha fazla şey var o zmn Bu Haftaki Konuğumuz V.C[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Beyler ben koyu bir VC tarfatarıyım.Nedeni olarak da NBa'de gördüğüm en güzel smaç basan adamdır.Onun resimlerini ve ya videolarını izlediyseniz ne kadar muhteşem olduğunu göreceksiniz.Ben onun hakkında fazla bir şey demiyorum çünkü o anlatılmaz yaşanır...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu arada ben VC'nin hayatını biliyom ama daha geniş bilgiye sahip olanlar lütfen esirgemeyin mesajlarınızı...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
NoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 O zmn c/p v.c nin hayatını yazarsan çok büyük bi yarar sağlamış olursun şimdiden teşekkürler[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 V.c nin abd milli takımında bir adamın agız hizasında sıcrayıp bastıgı aklıma geliyo[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 walla ben t mac hayranıyım new jerseyde olmasını isterdim her zaman göze hoş gelen basket oynuyo t mac 2 3 4 ayakkabılar bile war bende :Dhostona gitmesi hataydı orlandoda kalabilirdi öle kendisinden daha çok bahsettiriyordu[signature][hline]Np-17k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 abi yapma nasıl hata houstona gitmesi :? yao var daha ye olsun biraz daha sertleşirse nba'nın en iyi pivotu olacak. yao'uda anlayamıyorum o cüsseyle pota altında dursa yeter ama millet çat cut üstünden basio ellerini kaldırsa maç başına 3-4 blok yapar...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hem bak sende t-mac1 yok bende var :D 2. aldıktan sonra baktım ucu bucağı gelmeyecek bu işin bıraktım.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
NoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaşlar siz 2 hafta geriden mi gidiyosunuz? bide carter hırsı yüzünden t-maci toronto dan şutlatmıştı diye bi geyik dönmüştü iki hafta önce ki bu galiba doğru[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dwayne wade pls kariyeri kisa daha ama olsun :p[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
NoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pardon ama v.c ye başladık artık yapabileceğim bişey yok ama wade i de haftaya yaparız[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kardeşim hadi ama VC konuşuyoz...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
tellos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: tellos, 22 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: V.c nin abd milli takımında bir adamın agız hizasında sıcrayıp bastıgı aklıma geliyo yine aklıma bu geliyo her kim vc derse bu aklıma gelyo. (ya güzel işte vince değiştirmeyin bi millet yazsın bu admla ilgili bişiler)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Öne çıkan mesajlar