Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konsollardaki Tabanca Sistemi

zamo

Öne çıkan mesajlar

Küçükken Nintendo sistemin vardı.Ördek vurmalı bir oyun oynardım.O zamandan beri aklıma takılıyor.Bu tabancalardaki sistem nasıl işliyor?Nasıl anlıyor nereye nişan aldığımızı?

Çok basit bir açıklaması olabilir ama aklıma takıldı.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende merak ediorum:D Çok severdim öyle oyunları. Sonra bozmuştum tabancayı, sonrada ateri bozulmuştu
(Nası bozduğumu sormayın bence:D)
[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Aralık 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Renginden ayırt ediyor objeyi vurup vurmadığını. O oyunlarda dikkat edin vurmanız gereken cisimlerin renkleri ortamdaki diğer renklerden her zaman farklıdır. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

Tetiğe bastığın zaman kısa bir süreliğine vurman gereken hedef yerine parlak dörtgen beyaz ışık yanar diğer alanlar karanlık kalır. Eğer doğrulttuğun duyarga parlak ışığı yakalayabiliyorsa hedefi vurduğunu varsayar.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BioHazarD, 14 Aralık 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
O_o ördekler beyazdı o zaman beyaz bi kağıda ateş etsek dursak hep vurduk sayılır :P
Valla benim hatırladığım gayet yeşildiler. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 14 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
Tetiğe bastığın zaman kısa bir süreliğine vurman gereken hedef yerine parlak dörtgen beyaz ışık yanar diğer alanlar karanlık kalır. Eğer doğrulttuğun duyarga parlak ışığı yakalayabiliyorsa hedefi vurduğunu varsayar.
bu işte. ördek beyaz dikdörtgen oluodu.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

aa evet öyle oluyodu

e ozaman ben parlak ışığa tutsaydım tabancayı hep vurcakmıydım...

bi oyun daha vardı. kovboyculuk versiyonu onun. hiç beceremezdim[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 14 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
aa evet öyle oluyodu

e ozaman ben parlak ışığa tutsaydım tabancayı hep vurcakmıydım...

bi oyun daha vardı. kovboyculuk versiyonu onun. hiç beceremezdim

abi o aksiyonu yaşamadan ışığa tutup vursan ne zevk alırsınki :D[signature][hline]***********************************
****Bedava ".com" Domain isteyenlere***

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...