zamo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Küçükken Nintendo sistemin vardı.Ördek vurmalı bir oyun oynardım.O zamandan beri aklıma takılıyor.Bu tabancalardaki sistem nasıl işliyor?Nasıl anlıyor nereye nişan aldığımızı? Çok basit bir açıklaması olabilir ama aklıma takıldı.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende merak ediorum:D Çok severdim öyle oyunları. Sonra bozmuştum tabancayı, sonrada ateri bozulmuştu (Nası bozduğumu sormayın bence:D) [signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Aralık 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Renginden ayırt ediyor objeyi vurup vurmadığını. O oyunlarda dikkat edin vurmanız gereken cisimlerin renkleri ortamdaki diğer renklerden her zaman farklıdır. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 O_o ördekler beyazdı o zaman beyaz bi kağıda ateş etsek dursak hep vurduk sayılır :P[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tetiğe bastığın zaman kısa bir süreliğine vurman gereken hedef yerine parlak dörtgen beyaz ışık yanar diğer alanlar karanlık kalır. Eğer doğrulttuğun duyarga parlak ışığı yakalayabiliyorsa hedefi vurduğunu varsayar.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: BioHazarD, 14 Aralık 2005 18:07 tarihinde demiş ki: O_o ördekler beyazdı o zaman beyaz bi kağıda ateş etsek dursak hep vurduk sayılır :P Valla benim hatırladığım gayet yeşildiler. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sistemden sisteme fark var :)[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dokunmatık ekranla aynı mantık degıl mı yaws işte[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dokunmatik ekranla ne alakası var onu anlamadım :)[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kumanda gibi işliyo diye biliyodum ben ama çok pis sallıyorum galba.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kesin kumanda yöntemi biliyorum ben :P kaçar[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 olay ekranda degil, dabancanin ucunda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tahminimce mercek sistemiyle tabancanın içinde bir görüntü oluşuyor.Görüntünün tam ortasına ateş ettiğiniz varsayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya tetiğe bastığında tabancanın içinden bi göz bakıo doğru mu die doğru ise ölyüor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: GE-TA, 14 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Tetiğe bastığın zaman kısa bir süreliğine vurman gereken hedef yerine parlak dörtgen beyaz ışık yanar diğer alanlar karanlık kalır. Eğer doğrulttuğun duyarga parlak ışığı yakalayabiliyorsa hedefi vurduğunu varsayar. bu işte. ördek beyaz dikdörtgen oluodu.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aa evet öyle oluyodu e ozaman ben parlak ışığa tutsaydım tabancayı hep vurcakmıydım... bi oyun daha vardı. kovboyculuk versiyonu onun. hiç beceremezdim[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: fastreload, 14 Aralık 2005 20:13 tarihinde demiş ki: aa evet öyle oluyodu e ozaman ben parlak ışığa tutsaydım tabancayı hep vurcakmıydım... bi oyun daha vardı. kovboyculuk versiyonu onun. hiç beceremezdim abi o aksiyonu yaşamadan ışığa tutup vursan ne zevk alırsınki :D[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Şimdi konsol diye bir bölümümüz var bildiğiniz üzere konsol ile ilgili olan sorunlarımızı anılarımızı kısacası herşeyimizi oraya yazıyoruz..[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tabancanın önünü kapatınca da vuruyodu bende?? Bal?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 vay be benım zmanımda comodor 64 vardı kasetlı superdı yaa osalkca tek boyut oyunları sabaha kadar oynardık :P[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kovboyda pis vururdum ha zamanında bi de artislik yapıp belime takardım tabancayı kim daha hızlı atari mi ben mi..hep ben daha hızlı çıkardım tey teeyy[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Haaaa ülem şunu hatırladım şimdi Ördekleri ıskalayınca o buşt köpek kıs kıs gülerdi ona çok uyuz olurdum ahahahahahaha[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 micro genius hey yavrum hey..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ne günlerdi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bi şekilde köpeği vurmuştum ben olduğu yerde donup kalmıştı oyun köpek bakıyo ben köpeğe bakıyom köpek bana bakıyo sonra "ne bakıyon lan gudik?" "ACIDI LAN"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar