PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 selamlar. ben bilgisayarı açarken kullanıcı seçmemi istiyordu. başlangıç ekranını kaldırdım, fakat bu sefer başlangıç ekranı daha değişik bi biçimde çıktı. ctrl+alt+del yapınca da değişik bir pencere çıkıyor, başlangıçta da buna benzer şeyler çıkıyor parola soruyor (parola yok aslında). bunlar windows penceresi şeklinde şeyler.[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi süper anlatmışsın bi tekrar alabilir miyiz?[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Entera bas geç[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya işte print screen yapamadığım için anlatamadım. karşılama ekranını tekrar açtım düzeldi. ama karşılama ekranı da çıkmıyor direk açılıyor :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bir arkadaşa yazdığım mailden alıntılayayım: login ekranını kaldırmak için said: düzeltmek için : başlat > çalıştır > regedit HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon defaultusername yazanı kontrol et senin kullanıcı adın mı yazıyo. eğer değilse çift tıkla ve açılışta kullanacağın kullanıcı adını yaz. bak bakalım defaultpassword var mı. eğer defaultpassword diye bir şey yoksa sağ tıkla > yeni > dize değeri > adını defaultpassword yap. sonra defaultpassword'a çift tıkla. şifre varsa gir. şifren yoksa boş bırak. autoadminlogon diye bir anahtar var mı sonra ona bak. yoksa yine aynı şekilde yarat. sağ tık > yeni > dize değeri > adını AutoAdminLogon yap. sonra çift tıkla, değerini 1 yap. bunları yaptıktan sonra üç kere yerinde zıpla ve mümtaza güzel bir yemek borcun olduğunu hatırla. sonra da yeni yıla mutlu zutlu ve kutlu gir. tercihe göre putlu da girilebilir. [signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar