rodrane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar yaklaşık 2 yıl knight online oynadım knighttan arkadşalar dark and lighta geçti ben geçemedim pc yetmedi.diyorum paticek bi ekip kursak yeni bir oyuna geçsek lagın olmadığını pvp nin zevkli olduğu bir oyuna.Benim oyun önerim yok aklınızda güzel oyun varsa tekliflere açık bir insanım.msn adresim [email protected] isteyen benimle irtibata geçsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Biz şu anda Goonzu oynuyoruz =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya oyunun görüntüler bana yapmacık geldi.çizgi film gibi daha böle gerçekçi birşeyler oynasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben pek görüntüye bakmam =) oyunun görüntüsünden çok oynanabilirliği önemlidir =) şekil 1. 3 :P knight online a ben 1 saat dayanabildim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bende baştan önyargılı baktım goonzu ya ama bence denemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben önyargılıda bakmadım direk daldım skilleri falan duyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu oyunun tam amacı nedir bana anlatırmısınız =) şimdi burdada kendi guildimizin castlenı falan mı kuruyoruz? pvp nasıl güzelmi ? sistem gereksinimleri nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benim bir sorum var. pot yapmak için bowl ve medicine pot gerekiyor. bunları her seferinde almak zorundamıyım yoksa bir kerelik yetiyormu ? eğer öyle değilse batarım valla 30k zaten tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 online oyunların genelde amacı : en iyi itemleri topla - level kas - güçlü ol ....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ama bazıları bunu grafik güzelliği sunarak yapıyor demek istediğim dışarıdan gördüğüm kadarıyla grafikler çizgi film gibi bu oyunu güzel yapan diğerlerinden ayıran özellikler nedir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çok ayrıntılı olması, diyoruz ya gemi yapma bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kendi kalemizi kurabiliyormuyuz clan casttle falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o kadarını bilemicem ama oyun baya zevkli valla bekleriz. ben 15 olucam nerdeyse ara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 tmm internetim sınırlı babamın iş yerine gidince indircem baba clan pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 knight a oyun demeyin lütfen üstüne öven mesajlar atmayın okuyunca sinir krizi geçiyorum resmen... Goonzu hmms çekiyorum bende :D WoW ve EQ2 şipariş ettik onlar gelene kadar 2 hafta yanı idare edecek oyunlar arıyorum hehehe[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 knightcıysanız wow hariç herhangi bir oyuna başlayın çok seversiniz ama sakın wowa değil[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 neden wow a başlamayalım bağımlılık mı yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: rodrane, 01 Ocak 2006 17:18 tarihinde demiş ki: neden wow a başlamayalım bağımlılık mı yapıyor ? rezillik ya*ıyor(söylememişim gibi davranın) [Bu mesaj SadGamer tarafından 01 Ocak 2006 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar