Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati olarak yeni bir oyuna başlamaya ne dersiniz


rodrane

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl knight online oynadım knighttan arkadşalar dark and lighta geçti ben geçemedim pc yetmedi.diyorum paticek bi ekip kursak yeni bir oyuna geçsek lagın olmadığını pvp nin zevkli olduğu bir oyuna.Benim oyun önerim yok aklınızda güzel oyun varsa tekliflere açık bir insanım.msn adresim [email protected] isteyen benimle irtibata geçsin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz şu anda Goonzu oynuyoruz =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek görüntüye bakmam =) oyunun görüntüsünden çok oynanabilirliği önemlidir =) şekil 1. 3 :P knight online a ben 1 saat dayanabildim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knight a oyun demeyin lütfen üstüne öven mesajlar atmayın okuyunca sinir krizi geçiyorum resmen...

Goonzu hmms çekiyorum bende :D WoW ve EQ2 şipariş ettik onlar gelene kadar 2 hafta yanı idare edecek oyunlar arıyorum hehehe[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...