MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 beyler ben burning legionda 60 pala ve haumarush ta 60 warrior oynattım , haumarush biraz nooby bir server olduğundan oyuncuların kötü ve guildlerin dolu olduğundan sıkıldım sildim , şu an fresh olan bir server arıyorum , denedim dentarg ı ama bi 40 kişi level 60 olmuş , 2haftada yaparım 60 diyorum ama okadar sıkı kasan kişiler varki ben 60 olana kadar guildler dolup epiclere falan sahip olurlar , ki ben direk baştan fresh olarak bir realm istiyorum başladığımda en yüksek levelın mesela 20 30 olduğu falan , sizce yılbaşında yada yakın bi zamanda açılabilirmi ? pek öyle gelmiyor gerçi bana ama :( biraz moral verin yahu wow suzluk insanın içine ediyor :([signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 burning legion diye bi realm var oraya gel lianna diye bi char var onla gir :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya biraz ciddi olun ya sıkıntıdan patlıyom şurda :([signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dediğim gibi Lianna hazır level 60 işte gir istediğin zaman oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 NAsıl yaf senin accountunla mı girsin adam yani? [Bu mesaj arezd tarafından 29 Aralık 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Açılırmı ?[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bir sonraki bakım için yeni serverlar geliyor diyorlar. hatta bizde (chromaggus) 43 bir shaman bu yüzden server değiştirecek. git camdan atla diyecem ben de.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Fresh realm gelsin direk orda fln başlicaz bi 6-7 kişi gelir inşallah[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 4 kişi olarak başlıcaz biz karar verdik , helcaraxe ,rion(romathar) , ben bide bi rıza diye arkadaşım :) hadi beyler inşallah açılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mogtheridon a gel ben ordayım 2 gün oldu lvl 60 2 kere gördüm yada ben daha bu işi çözemedim :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Helcaraxe, 31 Aralık 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Fresh realm gelsin direk orda fln başlicaz bi 6-7 kişi gelir inşallah guguk kusu sen gel chromaggus da kas bosver freshi chroda fresh ha bide ilk bi hunterini 60 la :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Chromaggus sağlam ya.. daha aşmadı millet hem[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 31 Aralık 2005 03:09 tarihinde demiş ki: mogtheridon a gel ben ordayım 2 gün oldu lvl 60 2 kere gördüm yada ben daha bu işi çözemedim :Pp Magtheridon dan bahsediorsun değil mi? hönk efekti beynimde çaktı:)) magtheridonda lvl 60 tan bol ne varki:P orada kasmak için çinli kasıcı kiralasan bir ayda otuz tane çinli ölür:P o adamlara yetişilmez artık altmış lvlliği bırak wts diye legendary satıldığını bile gördüm orada.. Chromagus iyi dediler oraya geçtim bakalım nasılmış birşey söyleyemem ama 1-8 lvl arası kastığımda güzel gözüküordu:P Taze gibi.. ki Magtheridon a göre çok çok taze orası kesin:) migration almadığı için sanırım öyle değil mi? yanlış bilgilendirmiş olmayayım[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 haklısın daha haritada fazla yer açılmadığı için bende cıkmıyomuş şimdi baya bi var :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaz /who 60 sana görmek istediğin kadar 60 gosterir[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 31 Aralık 2005 11:59 tarihinde demiş ki: haklısın daha haritada fazla yer açılmadığı için bende cıkmıyomuş şimdi baya bi var :Pp eheheh hele bir stv ye quest yapmaya git hem ally hem horde altmışlıkları kafanda tepinirken kamplarken görecen:P tabi umarım pc leri bozulurda giremezler sizleri kamplamaya:) biz çektik siz çekmeyin ahuahau neyse konu dışına çıkıor sanırım stop:P BL nin höpedekleri işte eklemeden edemedim asuasuas[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: arezd, 29 Aralık 2005 11:02 tarihinde demiş ki: NAsıl yaf senin accountunla mı girsin adam yani? [Bu mesaj arezd tarafından 29 Aralık 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] evet kankam olur kendisi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 temmuzum bende warriorumu 60 yapınca sana oynatmazsam hüpna olayım emi :D[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yeni server açılsın biz bi 15 kişi geçioz direk[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 chromaggus ii bence.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yeni realm gelirse belki oyuna geri dönerim güzel olur geçekten gerçi chromaggus fena degil gibi freshlik açısından ama oradaki oyuncu kalitesinden hoşlanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 eğer açılmazsa chrommaggus da açıcam ben[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 açılmazsa ben başka mmo oynarım , tamam bu arada gelecekler geliyorum desin böylece takımımızı kuralım belki guild kurabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar