Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı veya sonrası yeni server açılırmı?

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

beyler ben burning legionda 60 pala ve haumarush ta 60 warrior oynattım , haumarush biraz nooby bir server olduğundan oyuncuların kötü ve guildlerin dolu olduğundan sıkıldım sildim , şu an fresh olan bir server arıyorum , denedim dentarg ı ama bi 40 kişi level 60 olmuş , 2haftada yaparım 60 diyorum ama okadar sıkı kasan kişiler varki ben 60 olana kadar guildler dolup epiclere falan sahip olurlar , ki ben direk baştan fresh olarak bir realm istiyorum başladığımda en yüksek levelın mesela 20 30 olduğu falan , sizce yılbaşında yada yakın bi zamanda açılabilirmi ? pek öyle gelmiyor gerçi bana ama :( biraz moral verin yahu wow suzluk insanın içine ediyor :([signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally...
Retired... Both gone... Forevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 31 Aralık 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
Fresh realm gelsin direk orda fln başlicaz bi 6-7 kişi gelir inşallah
guguk kusu sen gel chromaggus da kas bosver freshi chroda fresh ha bide ilk bi hunterini 60 la :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pacAmaruShakur, 31 Aralık 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
mogtheridon a gel ben ordayım 2 gün oldu lvl 60 2 kere gördüm yada ben daha bu işi çözemedim :Pp

Magtheridon dan bahsediorsun değil mi? hönk efekti beynimde çaktı:)) magtheridonda lvl 60 tan bol ne varki:P orada kasmak için çinli kasıcı kiralasan bir ayda otuz tane çinli ölür:P o adamlara yetişilmez artık altmış lvlliği bırak wts diye legendary satıldığını bile gördüm orada.. Chromagus iyi dediler oraya geçtim bakalım nasılmış birşey söyleyemem ama 1-8 lvl arası kastığımda güzel gözüküordu:P Taze gibi.. ki Magtheridon a göre çok çok taze orası kesin:) migration almadığı için sanırım öyle değil mi? yanlış bilgilendirmiş olmayayım[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pacAmaruShakur, 31 Aralık 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
haklısın daha haritada fazla yer açılmadığı için bende cıkmıyomuş şimdi baya bi var :Pp

eheheh hele bir stv ye quest yapmaya git hem ally hem horde altmışlıkları kafanda tepinirken kamplarken görecen:P tabi umarım pc leri bozulurda giremezler sizleri kamplamaya:) biz çektik siz çekmeyin ahuahau neyse konu dışına çıkıor sanırım stop:P BL nin höpedekleri işte eklemeden edemedim asuasuas[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arezd, 29 Aralık 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
NAsıl yaf senin accountunla mı girsin adam yani?

[Bu mesaj arezd tarafından 29 Aralık 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]

evet kankam olur kendisi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...