Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Russian Girls!!!

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Son birkaç haftadır müzik kanallarında klibini gördüğüm(başlık şarkının adı aynı zamanda) şarkıda, yine Rus kızları et parçası olarak lanse edilmiş...

Klip zaten baştan sona akıllara zarar, şarkı sözlerinde de sürekli tekrar edilen(olga,natasha,sweta,rita vs..) isimler insanı iyicene tahrik ediyor. Nedir bu Raşın görls'lere olan talep kavrayamıyorum(sadece Türkiye'de de değil). Tüm dünyada abaza değil ki be kardeşim...

DipNot: Ömrümün yarısı neredeyse Balkan ülkelerinde geçti, belki o yüzden bana pek de hitap etmiyorlar:S...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Aralık 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rus kadınlarının bu kadar revaşta olmalarının asıl sebebi dünya hayat kadınları ücret taarifesinde fiyatlarının ucuz olmasındandır.

Özellikle SSCB dağıldıktan sonra maddi sıkıntıya giren rus hatunlar yok pahasına sattılar kendilerini...

Olayı çok mu ciddiye aldım ne?:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

guzeller allah için[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

1ata sozu derki (ne alakaysa) kötü garı yokdur az votka wardır[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle gözleri pörtletenlerden çok pis tırsıyorum .Verseler yapmam o derece. ama şarapova gibi babyface lere bişey diyemem[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkasokak, 31 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
ee kızlar güzel..erkeklerin penisler soğuktan küçük...yazık kızlara...naapsınlar muhtaçlar bizlere...

Rofl[signature][hline][b]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door to release my pain
My sadness in the night
...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 31 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
said:
taz, 31 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
genel olarak güzel falan değiller, güzelleri de var aralarında ama genelde güzel değiller, ha düşünceniz sex ise işiniz kolay...

O zaman Türkiye'ye sadece güzelleri geliyor :)

+1

*koptugum andır*[signature][hline] I will be death for you,I don't wanna break this love spell on me,that you've created..I'm asphyxiated in love...

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire
[i]The Vampire[i]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiorum ben antalyada turizmle ilgilenirken balına 2 tanesiyle birlikde oldum insan ilk basda cok boyle istek duyuor 1 isinde hardcore metal dinlememe ragmen mecburiyeten diskoya girmişligim wardır ama sonra bayıorlar bence cok iyi degiller arasında guzelleri de oluyor ama o guzeller turkiyedede mevcut +butun dunyada ki ben macar hatunlara bayılırım :)[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...