PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya ben baya bi önce oynamıştım bi yerde oyun sorun çıkarmıştı. şimdi yine aynı yerde sorun çıkarıyor. black mesa easte geliyorum hani sudaki aleti kullanarak filan, içeri giriyorum kadın bşeyler diyor sonra öyle duruyor hareket etmiyor. bazen yürüyor asansörde takılıyor. ai_disable falan da yok. nasıl düzelteceğim bu sorunu[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ehm sanıyorumki-ki ye dikkat yanılıyorsam söyle-oyun orjinal değil.Bu durumda oyunun yapay zekasında oluşan bi gerizekalılık var...(İki şekildede oynadım oyunu birtek kopyada çıktı sorunda o bakımdan)Denemen lazım birkaç kere önceden saveleyip eninde sonunda açması lazım... Yardımcı olamadım biliyorum ama umuyorumki yazdıklarım işine yarar.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kaç kere denedim poff :([signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül
Dux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oralara geldiğinde duvardan geçme hilesini yapacaksın başka çaren yok git dellen orj. al ya da.[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 duvardan geçme hilesi de işe yaramıyor, o an herkes duruyor kimse konuşmadan bekliyor[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül
Dux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bir sonraki yükleme yerine kadar gitmen lazım hile ile.[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bayağa bir önceden tekrar başlaman lazım geliyor[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yanliş hatirlamiosam konsol a ai_disable 0 falan gibi bişiy yazip tekrardan bi önceki save e gitmek gerekiodu.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 neydi uçma hilesi yaf 5dk önce unuttum :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Fülfül
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 noclip dir muhtemelen[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yürüme kombinasyonları dene eninde sonunda oluyor benimde basıma geldi ve ilerde de gelicek bi kac defa senin basına.. mesela ilk basta kadın seni beklerken gitme hic oraya o odaya girme, en sonunda hadi artık gel diye isaret yapıo.. o anda gir nebliim kadından önce gir fln dene yani.. ama büyük ihtimalle odaya girmeyip kadının isareti beklersen sorun kalmayacak
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 prudent aynı sorun bende de var kadın konusmayıda boluyo ole bekliyo uzerine tum cephaneleri boşalttım bana mısın demedi:D[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel
Öne çıkan mesajlar