Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dm kralı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
mahospor, 01 Ocak 2006 08:12 tarihinde demiş ki:
ya vallahı geyıge cevırdınız gıdın pm den konusun soruma cevap vermıcekler yazmasın lutfen

akşamdan kalmayız sorry :([signature][hline]::Ujio::
68 lvl
Warrior
Ares
Owned_By
Mesaj tarihi:
niye yazma yasağımı var sende öyle bir sorun sormuşsun ki en hızlı dm kesen mageler kaç mage dm kesiyoda hızlı keseni olcak :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
Biz clanca toplu dm kesioduk 8 kişilik party de 2 ice vardı 1 ice öteki taraftan 1 ice öteki taraftan 2 lureleri birleştirip toplu dm yapıoduk yaaaaaaa..[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH
Class:Kasar Hood
lvl:6x
server:ares

hacked :(
Mesaj tarihi:
Carı satmadan önce ben ile suisui diyebilirdim ama simdi kim ne yapıo aresde bilmiom fazla[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m
Serwer :ares/olimpia
ork :human/org
np :19xxx/Yeni actım kasıom
lvl :6x / 5x
class :Blade Master/hunter
Muckss
Mesaj tarihi:
said:
bozii, 01 Ocak 2006 08:40 tarihinde demiş ki:
ULEE BENİM BİLDİGİM FATAL DİE 1 MAGE WAR AREZDE ONUN KADAR SERİ DM KESEN BİRİNİ GÖRMEDİM.

fatal taa 50 lvldan berı bnm ark hata 49 emrede 33 den berı fln ark...onlarıda bulusturduk...keserken bi kaç kere izledım de...bence
fatal-emre_ultraslan ikilisi....
ama zamanında bide bi clan vardı pelerın ble yoktu..ismi hunters dı sanırsam onlar arkadakı dmlerı kesıodu eslandda...cekıyolardı ashlere gelmeden dm yatıodu o kdr hızlı yane
Mesaj tarihi:
said:
bymad, 01 Ocak 2006 13:35 tarihinde demiş ki:
Beni Unuttunuz demi? :(

Bymad dm :P hala bıkmadınmı dm kesmekden xD neyse yeni msn imi pm den yazıom ekle konuscaklarım far seninle ^^[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
vazcaydım
[Bu mesaj ItemList tarafından 01 Ocak 2006 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ItemList tarafından 01 Ocak 2006 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya ben diyemicem bende bi mageyim sonuçta yani bende o eslant turu atanlardanım:D
name:mert_jedi
server:xıgenon2(genelde)
clan:unuttum:D
np:ne yapacan boşver
  • Yeni Oluştur...