NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: mahospor, 01 Ocak 2006 08:12 tarihinde demiş ki: ya vallahı geyıge cevırdınız gıdın pm den konusun soruma cevap vermıcekler yazmasın lutfen akşamdan kalmayız sorry :([signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 niye yazma yasağımı var sende öyle bir sorun sormuşsun ki en hızlı dm kesen mageler kaç mage dm kesiyoda hızlı keseni olcak :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Biz clanca toplu dm kesioduk 8 kişilik party de 2 ice vardı 1 ice öteki taraftan 1 ice öteki taraftan 2 lureleri birleştirip toplu dm yapıoduk yaaaaaaa..[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 3 mage kesioz. 1 dk fln sürmüo bile[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ULEE BENİM BİLDİGİM FATAL DİE 1 MAGE WAR AREZDE ONUN KADAR SERİ DM KESEN BİRİNİ GÖRMEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Carı satmadan önce ben ile suisui diyebilirdim ama simdi kim ne yapıo aresde bilmiom fazla[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 _tsounami_ - FatBoySlIm ve Ben Seri Sekilde Rahatlikla kesebiliyoruz 1 dk sürmüyo[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoX_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: bozii, 01 Ocak 2006 08:40 tarihinde demiş ki: ULEE BENİM BİLDİGİM FATAL DİE 1 MAGE WAR AREZDE ONUN KADAR SERİ DM KESEN BİRİNİ GÖRMEDİM. fatal taa 50 lvldan berı bnm ark hata 49 emrede 33 den berı fln ark...onlarıda bulusturduk...keserken bi kaç kere izledım de...bence fatal-emre_ultraslan ikilisi.... ama zamanında bide bi clan vardı pelerın ble yoktu..ismi hunters dı sanırsam onlar arkadakı dmlerı kesıodu eslandda...cekıyolardı ashlere gelmeden dm yatıodu o kdr hızlı yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Oje , poli + Murtaza,Kasımpatı Manyaaa , :D keserler mage diiller ama olsun oje ile poli son vuruşu yapıp kesmiş sayılırlaER :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Beni Unuttunuz demi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: bymad, 01 Ocak 2006 13:35 tarihinde demiş ki: Beni Unuttunuz demi? :( Bymad dm :P hala bıkmadınmı dm kesmekden xD neyse yeni msn imi pm den yazıom ekle konuscaklarım far seninle ^^[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hehe en guzel dm yi benle curseth keserdik ben yavaslatirdim o oklardi hatirlionmu xD ahh ahh ne gunlerdi bea o zmn ismin night dewildi daha[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şimdiki mail adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 vazcaydım [Bu mesaj ItemList tarafından 01 Ocak 2006 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ItemList tarafından 01 Ocak 2006 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ya ben diyemicem bende bi mageyim sonuçta yani bende o eslant turu atanlardanım:D name:mert_jedi server:xıgenon2(genelde) clan:unuttum:D np:ne yapacan boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben ben :D aslında ts kullanma meselesi bu seri kesmek[signature][hline]Name: FATAL Clan : HESPERUS Server: Ares Lwl : 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar