VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=Zaten sonrasında da hemen town çektim :)][/spo][signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya bişi dicem elindeki nedir ? attack kac ?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 so ?[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Şimdilik idare ettiğim bir silah, CZ de pek işe yaradığı söylenemez. Durandal +6/60 , attack gücüm max 1807 :( Bu benim foruma ilk SS koyuşum lütfen hoş karşılayın arkadaşlar eziğim henüz :/[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) [Bu mesaj VaniLLa_GirL tarafından 01 Ocak 2006 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben cypherde lvl 53 bp ile :/ min 500 -400 vuruyorum xD[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cypher patlamis yaf yarim saat giriyon full shell +7 oluon[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben kassam HQ TALOS falamda keserim :D orada int priestlar kesio massallah JPKO gibi[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Niye KUNT a vurulmaz diye bi kaide mi war.. :)[signature][hline]Ares iF You Want Kill Me , Catch Me.. 62 74.000 Ya Yok Olursun yada Efsane ( Titans ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Valla bana da Cypherda bi sürü item verdiler ama henüz level 2 olduğum için giyemiyorum kullanamıyorum o itemleri :) bir de kitap basmadan o kadar vurmuşum, kitap bassam ben de vururum 500-550 :P Eziğim işte :([signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hehe Selling 62 orc priest at cypher pm me :P[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: AeneisF, 01 Ocak 2006 13:23 tarihinde demiş ki: Niye KUNT a vurulmaz diye bi kaide mi war.. :) yoksa sen kunt musun :) :) :)[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 No no Chicken menu..[signature][hline]Ares iF You Want Kill Me , Catch Me.. 62 74.000 Ya Yok Olursun yada Efsane ( Titans ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Aresde master olabilseydim :D rahat 65 e giderdim ben :)[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 benim de en büyük hayalim 65-70 olabilmek :) 70 skillini kullanırken etrafımdaki ışık oyunlarını görmek isterdim doğrusu[signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Priestlar için lvl kasmak problem değil zaten :D master olsaydik ah işte ah :P[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Valla benim bütün master itemlerim + şu an resimde görülen tüm itemlerim bana hediye verildi :) cebimden para çıkmadı hiç :) ona rağmen hala bankamda 140m dan yukarı para görünmüyor :([signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 abi priest olup nasil para kasamiosun ya[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Valla bana bir yöntem söylersen çok sevinirim. Rezzer ol deme olamam :) başka bir yöntem ?[signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 boss hunt ? hic mi attacker arkadasin yok ?[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bosstan yana hiç şansım olmadı ki.. hepsinden ya full plate çıktı ya da pot.. DM ile beraber eslant turu bile yaptık ama gene de sonuç değişmedi. Sadece bi kez ANtaresten Spell of Fire Blast düstü o kadar :( Beraber deneyelim bi gün boss senle :) Ama Talos falan olsun :)[signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben Karus Mage im ve Aresdeyim ;x[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar