BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben bunun şarkılarını internette nereden bulabilirim bilgisi olan filan var mı ? veya istanbul için cd lerini satan bir yer filan var mı ? Erutan sayesinde raistlin and the rose yi dinledim hasta oldum :D . Not : arama yaptım ama konular çok eskiydi 2003 ün o yüzden uplamadım. Hatta konular. http://forum.paticik.com/view.php?id=29506 http://forum.paticik.com/view.php?id=44044 http://forum.paticik.com/view.php?id=69136[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Zaten tek güzel şarkıları o. Ama illa alcam alcam diyosan.. İstanbul'da hammer müzik de %97,5 vardır.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Salla Raistlin and the Rose'u be : ) Headstones, dinledigim en güzel akustik soloya sahip sarki valla, onu kesin dinle. Soracigima, So Fell Autumn Rain baya baya güzel. To Blossom Blue da harika[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: BulletRide, 03 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Zaten tek güzel şarkıları o. yuh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: BulletRide, 03 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Zaten tek güzel şarkıları o. Ama illa alcam alcam diyosan.. İstanbul'da hammer müzik de %97,5 vardır. o_O sanmıyorum öle bir grubun tek güzel şarkısının o olduğunu. Gerçi adından dolayı bana ayrı bir zevk veriyor :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Atmosferi sarmadı. Dokumuz uyuşmadı veya yıldızımız barışmadı sevmiyorum gurubu zaten içinde "of" bağlacı geçen gurup isimlerini hep itici bulmuşumdur..Tamamen kişisel :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 daha önceden dee söylemiştim, kavga etmiştik, yine söylüyorum, sevmiyorum to blossom blue yu forever autumn albümü gzeldir, so fell autumn rain, forever autumn, homecoming, demon you falan hep güzel parçalardır[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şarkı isimlerinden bir opeth özentiliği sezdim?Hiç dikkat etmemiştim.[signature][hline]D'akmor J.Matthew Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 şahane grup. hastasyım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Emule veya torrent[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biri bir download linki veya bir yere upload edip bir kaç şarkısını verebilir mi yaa =( bulamıyorum hiç :P torrent te kullanmıyorum =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ed2k://|file|Lake.Of.Tears.-.Discografia.(5.CDs.-.MP3.192).By.Chaostar.Zonaheavymetal.rar|300354262|814E801FE0F62D990A29DC2B713BA6BB|/ e-mule'da aratınca bu çıkıyor. son albüm gibi bir şey sanırım bu da: ed2k://|file|Lake.Of.Tears.-.Black.Brick.Road.rar|57955771|80F5E337BC918BE53F1DABF361080FA3|/ [signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Ocak 2006 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 insan emule kullanma özürlü olunca böle acı çekiyor işte =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lake of tears iyidir güzeldir. tek güzel şarkıları raistlin and the rose diyen kişi ya dinlememiştir diğer şarkıları ya anlamıyordur. edit manyağı yaparım adamı burada dokunturtmam lot a biline :o)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: BulletRide, 03 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Zaten tek güzel şarkıları o. nihooh :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
nymph Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 the greymani dinlemiştim sadece.baya güzeldi[signature][hline]viva la vuotaggine
Öne çıkan mesajlar