Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lake of Tears

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bunun şarkılarını internette nereden bulabilirim bilgisi olan filan var mı ? veya istanbul için cd lerini satan bir yer filan var mı ? Erutan sayesinde raistlin and the rose yi dinledim hasta oldum :D .

Not : arama yaptım ama konular çok eskiydi 2003 ün o yüzden uplamadım. Hatta konular.

http://forum.paticik.com/view.php?id=29506

http://forum.paticik.com/view.php?id=44044

http://forum.paticik.com/view.php?id=69136
[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
Salla Raistlin and the Rose'u be : )

Headstones, dinledigim en güzel akustik soloya sahip sarki valla, onu kesin dinle.

Soracigima, So Fell Autumn Rain baya baya güzel. To Blossom Blue da harika[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 03 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Zaten tek güzel şarkıları o.

yuh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
said:
Ama illa alcam alcam diyosan..
İstanbul'da hammer müzik de %97,5 vardır.

o_O sanmıyorum öle bir grubun tek güzel şarkısının o olduğunu. Gerçi adından dolayı bana ayrı bir zevk veriyor :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
Atmosferi sarmadı.
Dokumuz uyuşmadı veya yıldızımız barışmadı sevmiyorum gurubu zaten içinde "of" bağlacı geçen gurup isimlerini hep itici bulmuşumdur..Tamamen kişisel :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Mesaj tarihi:
daha önceden dee söylemiştim, kavga etmiştik, yine söylüyorum, sevmiyorum to blossom blue yu

forever autumn albümü gzeldir, so fell autumn rain, forever autumn, homecoming, demon you falan hep güzel parçalardır[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biri bir download linki veya bir yere upload edip bir kaç şarkısını verebilir mi yaa =( bulamıyorum hiç :P torrent te kullanmıyorum =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
ed2k://|file|Lake.Of.Tears.-.Discografia.(5.CDs.-.MP3.192).By.Chaostar.Zonaheavymetal.rar|300354262|814E801FE0F62D990A29DC2B713BA6BB|/
e-mule'da aratınca bu çıkıyor.

son albüm gibi bir şey sanırım bu da:
ed2k://|file|Lake.Of.Tears.-.Black.Brick.Road.rar|57955771|80F5E337BC918BE53F1DABF361080FA3|/
[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 01 Ocak 2006 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
insan emule kullanma özürlü olunca böle acı çekiyor işte =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
lake of tears iyidir güzeldir.
tek güzel şarkıları raistlin and the rose diyen kişi ya dinlememiştir diğer şarkıları ya anlamıyordur.
edit manyağı yaparım adamı burada dokunturtmam lot a biline :o)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
said:

nihooh :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
  • Yeni Oluştur...