enerji Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Evet %1 sorunu olan oyuna giremeyenler için kesin çözüm ben girdim bunu yaptıktan sonra. Baya bi uğraştım. Sonunda bir çözüm buldum... C:Program FilesKnightOnline altında " HsUserUtil.txt " diye bir text dosyası var. Bu Hackshieldın bulduğu hataları yazdığı dosyadır. Bunu knightonlineklasörünü çok karıştırdığımdan biliyoum... Uzun lafın kısası HsuserUtil dosyasını shift + del ile yada sildikten sonra geri dönüşüm kutusundan da silerek yani tamamen yok ediyoruz... Evet şimdi oyuna girebilirsiniz. Ben yaptım oldu... Size iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Saolda Hack YemeYelim.. Sakata GelmiYeLim moRuk :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 enerji kardeş dediğini uygulicam umarım kesin bi çözümdür yoksa knight i yeniden kurucam kafai yicem :@[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :Blade LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Son Bir Çözüm Daha şuan ElimiZe ulaşMış Bulunuyor :D Arkadaşlar Öyle Yapıomuş Bir Deneyin Derim Bu sorun Oyun Girişde TaKılanlar için K2 yazısında Enter a basıp GeçMeyin bekleyin giriYomuş Ben Denemedim Bizzat Takılmıyo Çünkü Siz Deneyebilirsiniz Kesin Bir Garantisi Olup Olmadını Bilemiyorum..[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arkadasım sevgili pati HsUserUtil.txt denilen dosyayı pc imde bi bulabilsem kökünü kurutcam ama bulamıyorum tam olarak nerde olduğunu sölermisin ara motorunda bile bulamadım !!!!! off offf[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :Blade LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben hala giremiorum.[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hemen knightonline klasörü içinde dosya hackshield klasöründe aramayın bi kaç kişi öyle yaptı da ondan söleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yalan olmuo valla :| :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende 280 KB o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 "kesin" kelimesi biraz yalan oldu :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya kesin bu bence siz yapamamışsınızdır en az bildiğim 5 kişi yaptı ve oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sonunda buldum ve sildim şimdi deniycem pc e reset atiyim mi ?[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :Blade LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya beyler onunla pek alakası yok girebilir belki ama bende girmedi niye dersiniz hs 1313'e kadar sersiyonu 00.00.034 du ama 1313 geldi ve bunu 00.00.041 yaptılar ve bu hatalı bir versiyon bunu yaptılar cunku kospa karşı bir anti yazılım olarak geldi bu041 versiyonu ama hatalı ve bunu yeni patchde deiştirirler umarım @ bu arada hs versiyonu 034 yapıp girmeyi denersebniz sizi 3rd parti prog kullanıyo diye oyundan atıyor bunu burdan anlayabilirsiniz(yeni pach umarım yarın gelir)[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bunu yapıp da olmayanlar regeditten kosp, koxp, kohack vs. programları silmeyi denesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordursuss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ama arkadaşlarım kosp yüklü bilgisayarlardan kendi charlarına girebiliyorlar, ben 3-4 char ıma giremiyorum hala:(Başka bi yol var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaslar kusura bakmayın ama hiçbi cözüüm care olmadı ama 1314 derdime deva oldu :) artık ...1% 2 3 4 5 6 ve oyundayım :)))[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :BladeMaster LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar