yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 noldu bende anlamdım şuan ne yapcağımı ne dicemi şaşırdım.. bugun kız arkadasım bana; sana karşı olan duygularımdan emin diilim dedi ve benim yıkıldığım an oldu ki yarın birlikteliğimizin ilk senesi olcaktı..o lafı duyduğum an ağlamamak için sıktım kendimi sonrada kalktım gittim dayanamadım.... nolcak şimdi hiç bi fikrim yok düşünemiyorum[signature][hline]falling away from me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kız arkadaşını karşına alıp olan biteni açıkça konuşmalısın,belkide ikiniz içinde ilişki bitmiştir artık kendini üzmeni ve bu ilişkiye zorunlu hissetmeni gerektirecek birşey yoktur ama aranızda hala birşey varsa ve bunu hissediyorsanız denemek için çaba göstermeniz gerektigini kız arkadaşına anlatmalısın...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 zaman verip , bir süreligine gözünün önünden cekilmelisin bence . kacan kovalanir olayi ..[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 30 Aralık 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Engın tecrubelerıme dayanarak sana sunu soyleyım 3 gun arama.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Önemli olan soru şu; Bunu sana söyleyen insana bir daha güvenebilir misin? Başka sorum yok, teşekkürler...[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Passanger, 30 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Engın tecrubelerıme dayanarak sana sunu soyleyım 3 gun arama. +1[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: vaniLLe, 30 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: zaman verip , bir süreligine gözünün önünden cekilmelisin bence . kacan kovalanir olayi .. ilave olarak 1 yıl sonra mı aklına gelmiş sana olan duygularını yorumlaması kafasını karıştıran birinin olması yüksek ihtimal eğer böyleyse kafasında bitirmiştir seni yok bu deilde gerçekten senin tavırlarından rahatsız olduysa yada sen üzerine çok düşüyosan bu onu sıkmış olabilir. Yapacağın en mantıklı şey çok zorda olsa tepkisiz kalmak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 of ya kotu olmus :([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @whiskey +1 bencede bugunlerde birisi onun kafasını karıştırmıştır[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 geçmıs olsun ;( ama sımdı üzülmek yerıne sakin sakin düsünmelisin bence de bıkac gun arama sonra da nedenlerını sor bı acıklama borcu wardır heralde...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu kdr kolay mıydı? kolaymış kardeş napcan, önüne bakcan....yeni sene, yeni bi başlangıç fln hı?=([signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Murtaza, 30 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Önemli olan soru şu; Bunu sana söyleyen insana bir daha güvenebilir misin? Başka sorum yok, teşekkürler... zaten bi daha güvenebilceğimi sanmıyorum.... lanet olsun yaa :([signature][hline]falling away from me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 takma kafana adamım :) boş koyup boş sallamak en iyisi[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Murtaza, 30 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Önemli olan soru şu; Bunu sana söyleyen insana bir daha güvenebilir misin? Başka sorum yok, teşekkürler... +999999999999999[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bikaç gün arama diyosunuz da,benzer bi durum var insan aramadan konuşmadan veya görmeden rahat edemez yani,edemem ve edemiyorum:)[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mesela sinir olup blocklyorm msnde 5 dk sora dayanamayıp açıyorum...[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çıktığımızın 2. günü ayrılma noktasına gelmiştik. Yarım saate yakın konuştuk ama bi sevgi eksikliğinden kaynaklanmıyordu bizimkisi. Sonra konuşunca ayrılmamak ikimize de daha mantıklı geldi. Çünkü o da ben de istiyorduk. Ama ben de ağlamaklı olmuştum yarım saat zor tuttum kendimi sonra gidince ağladım.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bazen insanların aklına sevgilileri hakkında düşünceler saplanır kalır. Kendi kendine polemik yaratabilir. Bazen ayrılmayıda düşünebilirler. Bu ayrılma teklifini size sunmadan önce sonrasını düşünmezler psikolojik olarak. Ama sen bu şekilde konuşmaları hemen kafana takmamalısın. Bence konusmayı dene. Neden sana bitirmek istediğini bunun nereden kaynaklandığını öğrenmeye çalış. Zaten en sonunda olacağı tek şey var. Beraber olmak yada olmamak her ikisinde de ortak bir karara siz varacaksınız..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yılbaşından 1 gün önce kız arkadasım sana arkadaşça duygular besliyorum bundan sonra arkadas kalalım gibilerinden bir mesaj attı birde burdan yak...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar