Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar kolaymıydı

yigito2005

Öne çıkan mesajlar

noldu bende anlamdım şuan ne yapcağımı ne dicemi şaşırdım.. bugun kız arkadasım bana; sana karşı olan duygularımdan emin diilim dedi ve benim yıkıldığım an oldu ki yarın birlikteliğimizin ilk senesi olcaktı..o lafı duyduğum an ağlamamak için sıktım kendimi sonrada kalktım gittim dayanamadım.... nolcak şimdi hiç bi fikrim yok düşünemiyorum[signature][hline]falling away from me
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşını karşına alıp olan biteni açıkça konuşmalısın,belkide ikiniz içinde ilişki bitmiştir artık kendini üzmeni ve bu ilişkiye zorunlu hissetmeni gerektirecek birşey yoktur ama aranızda hala birşey varsa ve bunu hissediyorsanız denemek için çaba göstermeniz gerektigini kız arkadaşına anlatmalısın...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

zaman verip , bir süreligine gözünün önünden cekilmelisin bence . kacan kovalanir olayi ..[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 30 Aralık 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 30 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
zaman verip , bir süreligine gözünün önünden cekilmelisin bence . kacan kovalanir olayi ..

ilave olarak
1 yıl sonra mı aklına gelmiş sana olan duygularını yorumlaması
kafasını karıştıran birinin olması yüksek ihtimal eğer böyleyse kafasında bitirmiştir seni yok bu deilde gerçekten senin tavırlarından rahatsız olduysa yada sen üzerine çok düşüyosan bu onu sıkmış olabilir.
Yapacağın en mantıklı şey çok zorda olsa tepkisiz kalmak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

of ya kotu olmus :([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu kdr kolay mıydı?
kolaymış kardeş napcan, önüne bakcan....yeni sene, yeni bi başlangıç fln hı?=([signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

bikaç gün arama diyosunuz da,benzer bi durum var insan aramadan konuşmadan veya görmeden rahat edemez yani,edemem ve edemiyorum:)[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela sinir olup blocklyorm msnde 5 dk sora dayanamayıp açıyorum...[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

çıktığımızın 2. günü ayrılma noktasına gelmiştik. Yarım saate yakın konuştuk ama bi sevgi eksikliğinden kaynaklanmıyordu bizimkisi. Sonra konuşunca ayrılmamak ikimize de daha mantıklı geldi. Çünkü o da ben de istiyorduk. Ama ben de ağlamaklı olmuştum yarım saat zor tuttum kendimi sonra gidince ağladım.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen insanların aklına sevgilileri hakkında düşünceler saplanır kalır. Kendi kendine polemik yaratabilir. Bazen ayrılmayıda düşünebilirler. Bu ayrılma teklifini size sunmadan önce sonrasını düşünmezler psikolojik olarak. Ama sen bu şekilde konuşmaları hemen kafana takmamalısın. Bence konusmayı dene. Neden sana bitirmek istediğini bunun nereden kaynaklandığını öğrenmeye çalış. Zaten en sonunda olacağı tek şey var. Beraber olmak yada olmamak her ikisinde de ortak bir karara siz varacaksınız..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...