VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Olay budur...[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_RT/Berserker Hero/lvl6x Olympia/ShadowHunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cyper/Cyclop/mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Madem resim koyuyonuz buda benim magem en sewdigim resimlerimden bir tanesi :-O[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 information kısmına bakın arkadaş Dupe denemiş :D Bide orc ol abicim salla human'ı (Cz de kescek adam lazım :D)[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mage in warrior out[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Cherkes, 01 Ocak 2006 01:51 tarihinde demiş ki: information kısmına bakın arkadaş Dupe denemiş :D Bide orc ol abicim salla human'ı (Cz de kescek adam lazım :D) sen bana pislik atmaya calısmıyorsun dimi ben dupe falan denemem sadece o gun bug oluyomus pelerin gidiyomus bende heyacandan gitmesindie sawe yaptım forzaeaglae clanın baskanı soylemişti benim dupeyle hiç bir alakam yoqtu tamammı?[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum [Bu mesaj __sak_suka__ tarafından 01 Ocak 2006 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=örnek warrior][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yaw eslanttan bile çıkmıo adam save etmiş o kadar nası dupe yapmaya çalışıo?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: wastyrx, 01 Ocak 2006 01:56 tarihinde demiş ki: yaw eslanttan bile çıkmıo adam save etmiş o kadar nası dupe yapmaya çalışıo? ewet ben hayatımda hiç dupe yapmadımmmmm we denemedimmmm[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=saksukaaaa]resimde hersey belli o_O günahini almayalim ama seni tanimayan biri kesin dupe kasiyor der !![/spo][signature][hline]nick:richy server:Ares clan:Owned_By np:LVL kasiom np yoq nation:orc job:berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tanıtırım bende kendimi[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=buda benim tosun][/spo][signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 http://img509.imageshack.us/my.php?image=pic020824km6mg8k0vl.jpg [Bu mesaj Bjork tarafından 01 Ocak 2006 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=cherkes][/spo][signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 item pls baba. ok ???[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lol :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya anlatsam inanmazsınız ben KO ya yeni başladıımda lvl 54 tüm tam ii hatırlamam bu cherkeş 57 falnandı sanırım +4 glave saıtyodu 20 m ye bende 8-9 m vardı bi kaçta item çok yalvarmıstım glave için ya :D 23 gün sonra vermişti sanırım :hmm:[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 23 deil 2 veya 3 gün olacaktı :D[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 +6 Glave i satana kadar ne çile çekti garibim... Bende o zamanların para kaynağı olan... 1920 Potion Soul Satmaya başlamıştım.. 15m para yapmış... Onlada Lobo Lupus Lycaon Pendant almıştım... 10 ar tane Opal Saphire Crystal bankamda duruodu... Dts den kalmaydı onlarda... Çok koymuştu... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 x)[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Bjork, 01 Ocak 2006 07:33 tarihinde demiş ki: +6 Glave i satana kadar ne çile çekti garibim... Bende o zamanların para kaynağı olan... 1920 Potion Soul Satmaya başlamıştım.. 15m para yapmış... Onlada Lobo Lupus Lycaon Pendant almıştım... 10 ar tane Opal Saphire Crystal bankamda duruodu... Dts den kalmaydı onlarda... Çok koymuştu... :D sonunda gülmesen ağlardım xD[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eheuheueh... Yok olm b*ktan 1 yılbaşını Pc başında geçirdim... Ama yinede saolun walla eğlendim...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ıslak len bir ara don kilot geziyodun nolduydu :D apos yapmamıstın kaçtıydın :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 xD![signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ne zaman lem...? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Bjork, 01 Ocak 2006 07:36 tarihinde demiş ki: eheuheueh... Yok olm b*ktan 1 yılbaşını Pc başında geçirdim... Ama yinede saolun walla eğlendim... msne gelsen tam olurdu xD[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar