Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palyaçolardan Korkuyorum

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

ben senn korkunu biliom.. eskiden bi film vardı adı: O | It.. bu filmden çocukneke etkilenmiş oılabilirisn.. bir dönem çok yayınlandı.. gayet de korkunç bir korkutucu korku filmiidi..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

Stephen King'in "O" filminde de yane hic korkutucu deil palyacomuz.en sonunda devasa bi orumcek cikiodu diye hatirliorum sacmalik demistim direkt filmi al cope at yane.. Ama onun harici olarak palyacolar korku temasi olarak yinede guzel kullanilirlar =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

valla stephen king - it i okumus herkes korkar, normal bisey : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

@RewendorOPaylançodanHerkeskorkarHerhalde[signature][hline] [ quote ]xarion, 03 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
baba bence dinazorlar meteordan falan soyları tükenmedi çiftelşmediklerinden azaldılar.. sonuncular da olayı farkedince aha çiftleşelim nereye gidiyoz lan deyip işe koyuldular fakat ortada yiycek kalmamıştı.. baak ince düşünce.. veya şey de olabilir bunlar bi yerde saklanıyo bi kaos anı bekliyolar saldırmak için.. daha neler.. [ /quote ]

Sosyal ağlarda paylaş

hepsini okumadım muhtemelen yazılmıştır ama bende palyoçalardan korkardım nedeni bence palyaçoların bir çok film resim vb zamazingolarda korku unsuru olarak beynimize kazınmış olması olabilir kanaatindeyim

PS:tüm palyaçolara kafam girsin[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...