-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 spawn'ın paylaço tipli karakterleri baya bi korutucudur ve insana zarar verebilir(haddi beh).[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende çok korkuyorum küçüklükten beri çünkü maskeli onlar :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 palyaço imajından tiksiniyorum. güldürmüyor etmiyor, aptalca hareketler yapılıyor, reklam için kullanılıyor, ürün pazarlarken kullanılıyor vs... gıcığım var.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben senn korkunu biliom.. eskiden bi film vardı adı: O | It.. bu filmden çocukneke etkilenmiş oılabilirisn.. bir dönem çok yayınlandı.. gayet de korkunç bir korkutucu korku filmiidi..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Filmi fln izlemedim de kendimi çok kötü hissediyorum palyaçoyla yüz yüze gelince..Bütün özgüvenim gidiyor.Öfke,korku,tiksinme,acıma hislernii birer birer yaşıyorum.Çok acaip çoookk...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Stephen King'in "O" filminde de yane hic korkutucu deil palyacomuz.en sonunda devasa bi orumcek cikiodu diye hatirliorum sacmalik demistim direkt filmi al cope at yane.. Ama onun harici olarak palyacolar korku temasi olarak yinede guzel kullanilirlar =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abii resim koymayın ya daha çok korkuyorum..çok çirkinler..[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla stephen king - it i okumus herkes korkar, normal bisey : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @RewendorOPaylançodanHerkeskorkarHerhalde[signature][hline] [ quote ]xarion, 03 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: baba bence dinazorlar meteordan falan soyları tükenmedi çiftelşmediklerinden azaldılar.. sonuncular da olayı farkedince aha çiftleşelim nereye gidiyoz lan deyip işe koyuldular fakat ortada yiycek kalmamıştı.. baak ince düşünce.. veya şey de olabilir bunlar bi yerde saklanıyo bi kaos anı bekliyolar saldırmak için.. daha neler.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Rewendor, 29 Aralık 2005 22:06 tarihinde demiş ki: kral resim caktirmadan *!farklı kaydet yapar*[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: vesmor, 31 Aralık 2005 13:01 tarihinde demiş ki: ahaha süffer =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance* msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hepsini okumadım muhtemelen yazılmıştır ama bende palyoçalardan korkardım nedeni bence palyaçoların bir çok film resim vb zamazingolarda korku unsuru olarak beynimize kazınmış olması olabilir kanaatindeyim PS:tüm palyaçolara kafam girsin[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ablamda da var aynı korku.onunki de "O" dan..geçen gün dvdsini almış korkularını yenmeye çalışıyodu ama en son koltuğun tepesindeydi ve filmi kapadı:)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben korkmamda nefret ederim şole agzını burnunu kırcaksın ilk gorduunun[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Gülmek yok gerçekten küçükken noel babadan korkardım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 genel yöneticilerdende korkuyon mu= ahah[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Korkma ya ısırmazlar.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar