Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How to "Moonwalk"

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Efet sevgili izleyenler bu dersimizde nasıl moonwalk yapıldığını öğreniciiiz.Şimdi yazıyla pek bi' şey anlatmayacağım gerekenler videoda var sonunda da yavaş çekimle gösteriyorum biraz kısa ve amatörce ama yararlı olabileceğini düşündüm, buyrunuz video.
VİDEO

Not1:Sağ altta "download"a tıklamanız yeterli olacaktır.
Not2:Çekim pek kaliteli değil daha iyi çekimler yaparsam gönderirim.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 06 Aralık 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 06 Aralık 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

dostıum bomba yrn bnde robot nası ypılır tutoriali yapaım :D kopun burda[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

Diğer linki açamayanlar ŞUNU deneyebilirler.
Bu arada iltifatlar için teşekkür ederim. :)[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha tebrikler.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Garadia ben de ilk senin koyduğun videodan öğrenmiştim baya eskiden, o video da güzel baya ayrıca daha çok ilgilenen vrasa şu adrese bi' gözatsınlar derim;
http://tess-impersonates-mj.com/
Bu da Micheal Jackson'ının şovlarını yapan bir ablamız dans hareketleriyle ilgili güzel videolar var, kaynak olabilir.
Kısa bi' süre içinde fötr şapka bulup daha güzel bi' video çekmeyi planlıyorum. :)
Hatta buyrun size bonus olarak bi' clubber dansı koyayım :D
Clubber yoyoyoyo

Not1:Clubber dansı geyik amacıyla yapılmıştır insanlar beni yanlış tanımasın.
Not2:Yine altta download tuşuna basmanız yeterli olacaktır.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...