bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lOLOoll yasa cimbom!!![signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 GS taraftarının farkı burda bu topici açan arkadaşa da teşekkürlerimi yollamak istiyorum öğlen ben açıcaktım ama oaly olur diye yanaşmamıştım ayrıca forma satışlarında da bu sene %50 lik bir artış var bu kadar olumsuzluğa rağmen asaletin yeter CİMBOM'um...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gs tebrikederim bi kere daha fb ye tur bindirdi[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ha bizim yok mu ? var ama yayın sorunu var sinemalar anlaşamıyorlar yoksa girsek dağtıcaz ortalığı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya bu çok normal çünkü bizim f,lmde soyunma odasını ve futbolun iç dünyasını anlatmışlardı. FB filminde ise Takım Böyle Tutulur adı altında propaganda yapılıyor. Bizim filmde 6-0 da var. O maç da var yani. Kötü bi sezon anlatılıyor ama belgesel tadında, ama diğeri öyle tutulmaz böyle tutulur, FB taraftarı>GS taraftarı = BJK taraftarı = TS taraftarı gibi olmuş. Abartmış olabilirim ama bence böyle :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650 ahahahahha siz bunla avunun arkadaşım sana zahmet stadlara gelen seyircilerin yıllık toplamlarını, maç başına ortalama seyirciyide bi istatiksel olarak ele al bakalım o zmn sonuç ne oluyo:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 helal diorum.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 niye bokunu çıkarıyorsunuz ki hayır yorum yapabilecek kapasiteye sahip değilseniz logout olun hiç olmazsa belli bir gruba yönelik yararınız olsun. Topluma yok buraya olsun.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu arada Fenerbahçe nin Filminde daha çok taraftar anlatılıyor yaşadıkları Film 300 bin Ytl ye malolmuş. ve gişede 46 bin ytl kazanmış. Galatasarayın filmi ise takımı anlatmış. Film 150 bin ytl ye malolmuş ve gişede 208 bin ytl kazanmış. Fenerbahçe filminin yapımcısı ise gişede istenilen başarı yakalanamadı ama VCD-DVD de geçiceğimize eminim diyor. bakalım =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 biz sahada gerçeğini izldeğimiz için özlem duymuyoz o tür şeylere :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: WackY_, 25 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650 ahahahahha siz bunla avunun arkadaşım sana zahmet stadlara gelen seyircilerin yıllık toplamlarını, maç başına ortalama seyirciyide bi istatiksel olarak ele al bakalım o zmn sonuç ne oluyo:D Ya tabiki fener çıkacak ne olacak adamların çektiği filimde bütün maçlar var bitek 6-0 lık maç yok o filim de nedense anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: _MysteriouS_, 25 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki: said: WackY_, 25 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650 ahahahahha siz bunla avunun arkadaşım sana zahmet stadlara gelen seyircilerin yıllık toplamlarını, maç başına ortalama seyirciyide bi istatiksel olarak ele al bakalım o zmn sonuç ne oluyo:D Ya tabiki fener çıkacak ne olacak adamların çektiği filimde bütün maçlar var bitek 6-0 lık maç yok o filim de nedense anlamadım işte budur sadece FENERBAHÇE:6 gs:0 die geçiyolar bi tek bülent gözüküyo suratı 1 karış... tabi ben onu daha doğrusu onları öle görünce içimi bi sevinç kaplıyo :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares [Bu mesaj WackY_ tarafından 25 Aralık 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: WackY_, 25 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650 ahahahahha siz bunla avunun arkadaşım sana zahmet stadlara gelen seyircilerin yıllık toplamlarını, maç başına ortalama seyirciyide bi istatiksel olarak ele al bakalım o zmn sonuç ne oluyo:D fb sampiyonken stadı bole dolu sadece.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sonuç güzel ama bizde niye haala para yok habire çek kesip duruyoz?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eeee galatasaray farkı gene ortada.......[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: BoDrUmLu, 25 Aralık 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: WackY_, 25 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 25 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Galatasaray ın filmi "Eski Açık Sarı Desene" Fenerbahçe nin filmi "Takım böyle Tutulur" a fark attı. İşte rakamlar Eski Açık Sarı Desene Gösterim tarihi : 2003 Gösterim Süresi: 4 hafta Salon Sayısı : 52 İzleyici Saıyısı : 34 bin 526 Takım Böyle Tutulur Gösterim tarihi : 2005 Gösterim Süresi: 14 hafta Salon Sayısı : 100 İzleyici Saıyısı : 6 bin 650 ahahahahha siz bunla avunun arkadaşım sana zahmet stadlara gelen seyircilerin yıllık toplamlarını, maç başına ortalama seyirciyide bi istatiksel olarak ele al bakalım o zmn sonuç ne oluyo:D fb sampiyonken stadı bole dolu sadece. diyosun yanlız şöle bişi var arkadaşım Şükrü Saraçoğlunun boş dediğin halinde en az 15-20 bin kişi oluyosu yani a.s.y den daha fazla... artık bunu kabullenin ya bizim en kötü zamanımızda bile asla 150 kişiye maç oynamadık!!! anladın sen anladın:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sukru saracoglu kac senedir 50bin kisilik ? biz oynadık mı ? RUHUMUZ YETER[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya off her konunun içine etmekte üzerine yok bazılarının he müthiş fenerbahçe taraftarı geçen sene olimpiyattada iki katımız oluyodu güya bi susun işte[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hele 5.golden sonra o başlarını avuçlarının arasına alıp sigara tüttürmeleri yok mu herkese nasip olmaz bunu canlı izlemek anladın mı müthiş fenerbahçe taraftarı?[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen şimdi bizi uyuz ettin yani?? hmm devam devam ...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: tony_montana, 25 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hele 5.golden sonra o başlarını avuçlarının arasına alıp sigara tüttürmeleri yok mu herkese nasip olmaz bunu canlı izlemek anladın mı müthiş fenerbahçe taraftarı? hmmm tabi cnm FENERBAHÇE taraftarı ne ki azıcık insan 1100 tanemiz bile size yetiyo a.s.y de 1100 kişi susturduk sizi hele burası kadıköy burdan çıkış yok kısmı yok mu peeehhhh!![signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: fenerbahce, 25 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: biz sahada gerçeğini izldeğimiz için özlem duymuyoz o tür şeylere :P :) Fenerbahçe'nin geçmişinde ne başarısı varki oturup izleyecek bir filmi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ForgottenRealms, 25 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 25 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: biz sahada gerçeğini izldeğimiz için özlem duymuyoz o tür şeylere :P :) Fenerbahçe'nin geçmişinde ne başarısı varki oturup izleyecek bir filmi olsun :) Cimbom'a bir kasım gecesi 6 tane atmak başarı olmuyorsa başarılı değiliz....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tarih tarihtir 7 yemiş takımsınız bizden ;) Ayrıca UEFA + Super Cup > 6-0 + Yayla Cup finali[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! [Bu mesaj nileppezdel tarafından 25 Aralık 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar