xarion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bence bu kadın değil erkek dünyayı kandırıyo sonra çıkartıcak erkek oldum yaşasın cinsiyet değiştirmece diycek avrupayı bi kaosun eşiğine sürükliycek.. orta doğunun son komplo projesi..[signature][hline]harbi?
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 harbi?[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
sheref Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: xarion, 30 Aralık 2005 00:21 tarihinde demiş ki: bence bu kadın değil erkek dünyayı kandırıyo sonra çıkartıcak erkek oldum yaşasın cinsiyet değiştirmece diycek avrupayı bi kaosun eşiğine sürükliycek.. orta doğunun son komplo projesi.. yok librayn ceyms
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 "Şarkıları savaş,barış ve anti-emperyalizm içerikli." fln deil. klibi çektim, izledim, sildim, bi tek ilk şarkı destansı bişey ötesi yok. şarkılarının liriklere baktım boş beleş kokuşmuş romantizm. ayrıca da böyle deişik bi kılıkla çıkıp da müslümanlığını ön plana koyanlardan zerre kadar hazzetmem tüm müslümanları öyle sandırır dünyaya. ha bi de dünyanın konuştuğu fln demişiniz bu hangi dünya? orta dünya mı :D? benim dünyada hiç duymadım bu kadını ben[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost... [Bu mesaj Eternalus tarafından 31 Aralık 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 baya iyi benim hoşuma gitti[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Biraz önce Star'da canlı yayındaydı. Asıl adı Natali miymiş neymiş :)
jksqe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ewet biras önce stardaydı,şarkısı sööledi,zap yaparken rastladım.. açıkçası şarkısını beyenmedim,ama savaşla ilgili ingilizce versiyonundan anladıım kadarıyla verdiği mesaj güsel,bana göre ne iyi ne kötü.. kendi çapında iyi dielim en iisi,ortası olsun:))
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 şarkı berbat. amaçta pek başarılı olur mu tartışılır. sonuçta savaşan halk değil. halk istediği kadar etkilensin 1. yapsın, bakanlar vs. başlatıyor savaşları ve aa bu şarkı çok dokunaklı saldırmayalım en iyisi çiçek ithal edelim onlara demiyorlardır.
wussy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya bu kadın iki gn önce mi dün mü ne star tv'deydı tesadüfen gördüm.hatta cocuklar duymasındaki yabancı rolundeki kadının programıydı..ben mi sacmalıorm?
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 az önce starda gördüm. kadın şarkı söylerken arkadaki ufaklıklar bir o yana bir bu yana sallanıyorlardı hehe
Öne çıkan mesajlar