bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Gerçek adı : bilinmiyor Doğduğu yer: Ural dağları eteğindeki Tscheljabinsk adlı küçük bir kasaba Suratı : bilinmiyor. Yaşı: bilinmiyor. Dili: Tacikçe Öyle ki albümünü kaydeden kişiler bile tanımıyor. Kendini anti-emperyalist müslüman şarkıcı olarak tanıtıyor. Bilinen ismi Nato Görüntüsü çeçen askerlerinin eşlerine yani karadullara benzetiliyor. Şarkıları savaş,barış ve anti-emperyalizm içerikli. Şarkısı Avrupa Amerika ve Rusya Listelerini yerle bir ediyor. Konserlerine ve albüm kayıtlarına zırhlı araç içersinde müslüman muhafızlar tarafından getiriliyor ve korunuyor. Gerçek suratını sadece menajeri biliyor. Albümünü piyasaya sürdüğü tarih 4 Temmuz Albümünün adı "Chorjavon" albümünde Tacikçe, Çeçence, Gürcüce, Farsça ve Rusça dillerinde toplam dokuz parça yer alıyor Listeleri kasıp kavuran şarkısının adı ise "Chorjavon" Başta Rolling Stones olmak üzere ünlü müzik dergilerinin adından övgüyle söz ettikleri NATO nun klibi ise izleyenleri gözyaşlarına boğuyor.Nato - Chorjavon [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 klipteki siyah-beyaz konsept cok hos ama sarkı fazla 'elektronik' olmus.. keske akustik kullanılsaydı en azından davul. yine klipteki görüntüler etkiliyici baya ama natonun zoom yapılarak sadece gözleri yerine ara görüntüler biraz daha arttırılabilirdi. basarılı ama.. tesekkürler black
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İyi güzel ama kızın gözlerini gösterdiği yerler biraz gülünç olmuş[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Suratı: bilinmiyor // lol be. oraya başka ne yazılabilir ki, gülümser, elma yanaklı, kiraz dudaklı, fındık burunlu edit//ayrıca listeler yerle bir olmuş ama bizim haberimiz yok :// [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 25 Aralık 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Toggie bıdı bıdı yapma işte ! =) evet orasıda bana komik geldi ama konsept üle bu ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahım şahım değil.. dela buna bir el atarsa süper bir trance olur onu söyliyim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dela anti-emperyalizm e darbe vurmasın ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 in english four good fellows have taken on a gun and with great hope have gone to a way. father has warned his sons that there was a sign from above about the future danger fellows have not listened to their father and have gone on hunting. the thunder and a lightning have struck suddenly the avalanche has fallen from the gorge and swallowed up fellows. sacred man reads a funeral prayer. and mother, breaking her head about stones, mourns over her sons. in tadjik based - including persian and afghanish ravaan shodan tschaar javaan, har tschar giriftan kamaan manhaar shodan pur armaan, ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan nanaj naa nana nanaj na naj padar begud ba pisar, imruz nagum hetsch safar safaratan pur khatar, ya mavlan, ya mavlan, ya mavla madar du ta bacha mord, har sal ghes khataretan bar khdoa, ya mavlan kadam zadan yakbara, tar marasi? (garma rasid?) dast daraaa muaa bakhaan janaza, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan nanaj na nana nanaj na naj
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ayrıca konu dışında da dünya bu kadını konuşuyor tarzında bir başlık var.. her ikisini de konuşan duymadım. bir de karar verin hangisini konuşcaz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geffen aynısını ben yazıcaktım oraya sonra vazgeçtim =) ben o kızın konuşulduğunu duymadım =) en azından atv haber ve MTV bu kadını konuştu ohğğğsşşş[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 amerika nire türkiye nire diyesim geliyo ben bu kadını duymadım diyenlere de neyse. en azından emperyalizmin tepesindekilerin bile böyle bi şeye kayıtsız kalamaması güzel aslında klipte herkesin bildigi şeyleri bir dahasu yüzüne çıkarıyor, sözleri de çok vurucu değil ama yine de ne biliim ben çok büyük bir haz duydum artık eşek olsa bi oturu düşünür bizim askerlerimiz neden dünyanın ta öteki ucuna özgürlük(!!) götürmek için gönderildi diye.. bunu anlatmanın en temiz yolu..
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saçmalama ya. neyin ne olduğunu bilmek için bu kadını duymak mı gerekiyor. izlediğim kanallar göstermez bu kadını.. ilgimi çekmiyor ibodur mahsundur olan kanallar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: geffen, 26 Aralık 2005 00:12 tarihinde demiş ki: saçmalama ya. neyin ne olduğunu bilmek için bu kadını duymak mı gerekiyor. izlediğim kanallar göstermez bu kadını.. ilgimi çekmiyor ibodur mahsundur olan kanallar. üstüne oturdugun yerden anladın sen beni güzelcim benm derdim sennle deil amerikan milletti diyorm sen niye coşuosn, bi de ibo mahsun falan rolling stones'da cıkmıo di mi komik yapma kendini..))
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Haber izlemeyen gençlik ne acı! geffen zaten ibo showda göstermiyorlar bunları. Haberleride o kanallarda ibo mahsun showlar var diye mi izlemiyorsun? ha bu arada izlediğin kanalları çok merak ettim? cnbc-e , dream tv , discovery ? yoksa Polsat RTL Pro7 Runo ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bLackcha0s, 26 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Haber izlemeyen gençlik ne acı! geffen zaten ibo showda göstermiyorlar bunları. Haberleride o kanallarda ibo mahsun showlar var diye mi izlemiyorsun? ha bu arada izlediğin kanalları çok merak ettim? cnbc-e , dream tv , discovery ? yoksa Polsat RTL Pro7 Runo ? +1 çok üzücü olan bi olay daha hiç tanımadığı birine direkt saçmalama die girmesi, umrumda deil ama bi insan bu kadar kolay parlamamalı , bu lisedeki muhabbetlere benzedi şimdi ne bakıosn faln, gerçekten acı..
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ravachol, 26 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: üstüne oturdugun yerden anladın sen beni güzelcim benm derdim sennle deil amerikan milletti diyorm sen niye coşuosn, bi de ibo mahsun falan rolling stones'da cıkmıo di mi komik yapma kendini..)) amerika nire türkiye nire diyesim geliyo ben bu kadını duymadım diyenlere de neyse. üstüne oturduğun yerle yazarsan öyle anlaşılırsın.. atv'de haberde gördüm diyen kişiye gitti lafım sen de oranla anlıyorsun yazdığın gibi. ha komikcik haksız mıyım? blade sana gelince tatsızlık çıkarma. kedi ile köpeğin dostluğu.. çinliler balıkları nasıl yer? gibi saçma haberleri olduğu için izlemiyorum. ntv izliyorum orda da rastlamadım.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 blade değil black. bişey çıkarmak istemiyorum ki sadece gerçek anlamda merak ettim. tabi televizyon anlayışı göreceli bir kavram. şu sıralar Ntv izlemek moda. yahu haber haberdir. Kediyle köpeğin dostluğuda haber Amerika da kanseri 50 yıl sonra yenmiş adamlarda haber. Türkiye de haber anlayışı heryerde kalitesiz. Ha yurtdışında mı böyle ? evet oradada öyle.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saçmalama neyin ne oldugunu bilmek için falan bana deildi şimdi öyle mi neyse sen neyi istiosan öyle olsun yarın sabah finalim var urasamam simdi sidik yarısıyla, bn söylicemi sööledim kimsede aptal deil bi okuyan anlar neyin noldugunu
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ravachol, 26 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki: saçmalama neyin ne oldugunu bilmek için falan bana deildi şimdi öyle mi neyse sen neyi istiosan öyle olsun yarın sabah finalim var urasamam simdi sidik yarısıyla, bn söylicemi sööledim kimsede aptal deil bi okuyan anlar neyin noldugunu cidden dekoder lazım sana. anlamak için ekstara gayret lazım adamı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tamam sakin[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bence hiç güzeleğil bu şarkı.Çayda çıranın müziğine benziyo...
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ne tür müzik gotikimsi heralde bu. al işte.böyle kadının elini öpeceksin.(tacikistanlılar türk kökenli dimi?? die araya sıkıştırim)
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben tanıyorum bu kadını :D kendisi Tiflis Gürcüstan'da yaşamaktadır, doğum yeri hakkında atıp tutamıcam.. ismi nato, bilinen adı falan değil. nato gürcüstan'da bir kız ismidir zaten. albümünde tacikçe, farsça, gürcüce ve ingilizce şarkılar bulunur. [spo2=bütün albümü mp3 leri]1. chor gavon - http://www.natomusic.com/1.mp3 2. be umide - http://www.natomusic.com/2.mp3 3. ratminda - http://www.natomusic.com/3.mp3 4. noloi - http://www.natomusic.com/4.mp3 5. seawind - http://www.natomusic.com/5.mp3 6. dguni man - http://www.natomusic.com/6.mp3 7. chaki - http://www.natomusic.com/7.mp3 8. tvalebi - http://www.natomusic.com/8.mp3 9. hidy - http://www.natomusic.com/9.mp3[/spo][spo1=Resimleri][/spo] [spo3=tüm şarkılarının ingilizce Lyricleri]chor gavon song about four brothers who have left on hunting (in tadgiK) four good fellows have taKen on a gun and with great hope have gone to a way. father has warned his sons that there was a sign from above about the future danger fellows have not listened to their father and have gone on hunting. the thunder and a lightning have strucK suddenly the avalanche has fallen from the gorge and swallowed up fellows. нh, great, great, great! sacred man reads a funeral prayer. and mother, breaKing her head about stones, mourns over her sons. be umide with hope (in tadgiK and persian languages) since the day i saw you my heart is anxious i've told you my heart's secret and my heart went crazy you turned out not to be my helpmate so i've lost my heart on the way my dreams have broKen trap and darKness are on my way. refrain: with hope through sleepless days! the one who lives by sleepless nights! ratminda what for?! (in georgian) don't blame me, that i left you i gust asKed for a breaK a minute, a second - no matter i thanK you for your love. i won't tell you that story! you won't believe me. forget about all that i have told you and Know - i'll stop the time. refrain: what for is my heart, what for is my soul, i don't understand this world! and only thougths! i'm hiding from you! i'm looKing for my way! don't blame me, that i hurt you. our world is liKe that. forget about everything and smile! and thanK you that you exist. what can i do? god will forgive me. what is done can't be returned. love is a fairy tale and i wish your life to be that way. refrain: what for is my heart, what for is my soul, i don't understand this world! and only thougths! i'm hiding from you! i'm looKing for my way! noloi cry (in persian) sleep tenderly, you are the best god's creation. sleep tenderly, my dear flower. you maKe me crazy. i'll tell you a story, so your tears won't fall i'll tell you a story of my life so your life would become better. sleep, my baby, and stop crying the marKs of your tears will bring disappointment don't let my heart and my eyes feel your sufferings i'll sing you a lullaby song and you will fall asleep. sleep tenderly and you will see a dream, Kisses of the flowers, that you have grown i am singing you a lullaby song a world becomes more beautiful i want you to see the world from the fairy tail and the horses will taKe you away to the world of clouds and clouds will rocK you to sleep. seawind the winter (the wind from the sea) (in georgian) winter, cold, autumn is leaving i'm afraid of winter cold last year there was a biting wind but last year we were together and i wasn't afraid who will warm me, who will warm my freezing heart spring, bring my old love bacK to me are you really afraid of winter cold? you left me, didn't you? who will help me in my grief? dguni man my soul (in tadgiK) my soul returned a hundred years later, but it returned my soul, you are welcome even though you are hundred years late nobody grants your wishes liKe i do nobody forgives your mistaKes. chaKi raining (in tadgiK) a drop, sweet drop
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ilk maydonese fm de dinlemiştim şarkıyı hangi dilde soylediğini anlamaya calışmıştım:) bole yüzünü falan göstermemesi biraz ilgi cekmek için,şarkı ise fena deil..[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kitana'ya benziyo :p[signature][hline]In flames we trust.
Öne çıkan mesajlar