wEll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Her şey hayal kurmayı öğrenmemle oldu. Her şeyin suçlusu hayaller. Ben ne kadar büyük kursam onlar o kadar hayal kırıklığına uğrattılar beni. Hiç yanıltmadılar. Hep kırdılar. Ben kurdukça ağlattılar. Artık ağlamıyorum da. Hayır itiraf diyorum ağlıyorum. Hem de her gün haykırırcasına , hıçkıra hıçkıra…Yalnızım çok yalnız. Hiçbir şey yolunda gitmiyor. Her gün geçen günden daha kötü oluyor. Genelde böyle durumlarda hep biri çıkar karşıma elimi tutar. Hala bekliyorum… Tut artık her kimsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Birinin elini tutmasını beklerken bile hayal kuruyosun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 her zaman birinin elimizden tutmasını bekleyemeyiz,bazen bizim ilk adımı atmamız gerekiyor ki elimizden tutulsun[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 E iyi güzel de bu sana mı ait? Madem sana ait neden copy/paste yaptın ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 lons sen kimsin ya offf banlayın şunu[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar