Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bosna-Hersek'in Milosevac Kasabası'nda oturan 75 yaşındaki Nedeljko İlincic ilk evliliğini yaptığı 15 yaşından bugüne kadar 162 kez evlendiğini ve 100 kere daha evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Eski evliliklerinden 14 çocuğu olan emekli garson İlincic, haftalık Svet dergisine verdiği röportajda, "İlk evliliğimi henüz çocukken ailemin zoruyla benden 20 yaş büyük Joka adında bir kadınla zengin olduğu için yaptım. Ancak ilişkimiz kısa sürdü; çünkü onu sevmiyordum. Sonra kısmetim açıldı ve birkaç sene veya bir-iki hafta süren toplam 162 evlilik gerçekleştirdim. Halihazırda bekarım ve beni bekleyen Janja ve Dragica isminde Gradacac şehrinden iki gelin adayı var. Ayrıca duydum ki eski eşlerimden biri olan Petra da tekrar beni istiyormuş. Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyorum" diye konuştu. kaynak: mynet.com[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 niye az cocugu olmuş bu kadar ya.bence bu kadar ayrılık kız tarafından olur.zenci şeysi vardır belki korkmuşlardır.az cocuk olmasının sebebinide hemen çözdüm bak.[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Adam çorap değiştirir gibi kadın değiştirmiş desene (:[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 doğum kontrol kavramını özümsemiş biri taktir ettim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 haada istiyomus lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benim bıgüne kadar çıktıklarımı saysam 30 u vurmaz adam maşallah 162 kez evlenmiş.. helal walla...:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hep daha fazlasını iste.. dimi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Loli-pop, 31 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ve 100 kere daha evlenmeyi düşündüğünü söyledi.yavaş baba :D[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 15 yaşında evlilik, biraz abartmış. oyuncak değil sonuçta bu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ohhh maaşallahhh...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Utanmasa benlede evlencek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 180'e tamamlar o.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 200:D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 daha ne istiyosun be adam.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 insan duracağı yeri belirlemeli[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Frasier, 31 Aralık 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Adam çorap değiştirir gibi kadın değiştirmiş desene (: +1 helal olsun guiness adayi[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya acaba aynı kadınla tekrar tekrar bir 40 kere evlenmişmidir.. yani ne bilim 4-5 kere evlenen bi adamla evlenen kadın ne düşünüyormuş ki evlenmiş?[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aç adam[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bir böyle durumlara aç gözlülük diyoruz :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 İyi iş çıkarmış vallahi. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yuh desem yeridir... Amca sakin yaa... Bu hızla dünyadaki herkesi alır bu:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 niye duruyoki o daha yıl başına 2 evlilik desen dedem 90 yıl yaşasa 30 evlilik daha rahat yapar :) [Bu mesaj d3n1z tarafından 31 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ilginçmiş ya ne gerek vardı o kadar evlenmeye..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: d3n1z, 31 Aralık 2005 10:32 tarihinde demiş ki: niye duruyoki o daha yıl başına 2 evlilik desen dedem 90 yıl yaşasa 30 evlilik daha rahat yapar :) +1 yaparmı yapar adam kararlı[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar