Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

75 yıllık hayatında 162 kez evlendi..(yine istiyor)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bosna-Hersek'in Milosevac Kasabası'nda oturan 75 yaşındaki Nedeljko İlincic ilk evliliğini yaptığı 15 yaşından bugüne kadar 162 kez evlendiğini ve 100 kere daha evlenmeyi düşündüğünü söyledi.
Eski evliliklerinden 14 çocuğu olan emekli garson İlincic, haftalık Svet dergisine verdiği röportajda, "İlk evliliğimi henüz çocukken ailemin zoruyla benden 20 yaş büyük Joka adında bir kadınla zengin olduğu için yaptım. Ancak ilişkimiz kısa sürdü; çünkü onu sevmiyordum. Sonra kısmetim açıldı ve birkaç sene veya bir-iki hafta süren toplam 162 evlilik gerçekleştirdim. Halihazırda bekarım ve beni bekleyen Janja ve Dragica isminde Gradacac şehrinden iki gelin adayı var. Ayrıca duydum ki eski eşlerimden biri olan Petra da tekrar beni istiyormuş. Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyorum" diye konuştu.

kaynak: mynet.com
[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
niye az cocugu olmuş bu kadar ya.bence bu kadar ayrılık kız tarafından olur.zenci şeysi vardır belki korkmuşlardır.az cocuk olmasının sebebinide hemen çözdüm bak.[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
doğum kontrol kavramını özümsemiş biri taktir ettim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
haada istiyomus lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
benim bıgüne kadar çıktıklarımı saysam 30 u vurmaz adam maşallah 162 kez evlenmiş.. helal walla...:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
ya acaba aynı kadınla tekrar tekrar bir 40 kere evlenmişmidir..
yani ne bilim 4-5 kere evlenen bi adamla evlenen kadın ne düşünüyormuş ki evlenmiş?[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Mesaj tarihi:
Yuh desem yeridir...

Amca sakin yaa... Bu hızla dünyadaki herkesi alır bu:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
niye duruyoki o daha yıl başına 2 evlilik desen dedem 90 yıl yaşasa 30 evlilik daha rahat yapar :)

[Bu mesaj d3n1z tarafından 31 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilginçmiş ya ne gerek vardı o kadar evlenmeye..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
  • Yeni Oluştur...