unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet yeni bir yıl yeni hayaller...Şöyle bu seneye bakınca yaşadığım en güzel anılarımıda en iğrenç en kötü günlerimide bu senede geçirdim.ama resmen bu sene gercekten hayattan en fazla ders aldığım seneydi.hergeçen gün daha fazla olunlaşıyoruz.hatta forumdaki insanların bile olgunlastığını anlayabiliyorum.çoğunu tanımıyorum ama aslında nasıl birileri olduğunu çıkartabiliyorum.bu sene yaptığım en güzel şey bu siteyi keşfetmekti belkide. hepimiz bir ağacın dalıyız ve sararıp dökülmeyi bekliyoruz.bu dökülme sürecini iyi değerlendirmemiz lazım.bu sene kendinize gercek sözler verin.hersey kendine olan inancınla başlıyor. şuanki ruh halime gelince aynen şebnem ablanın şarkısı=) [spo1=tık]Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle[/spo] burdan ; [spo2=tıkk]Platon Voys Dynun Whiskey bLackcha0s vaniLLe dory SoulCube zgrw HymnOfSnuk Zagg BabacumMostors Horrible hellspe Prawler ZaugnaKhaldun Loli-pop Cintonik arenda_duwcal fede Redogski Mavi Janitschar Madcat laverda Sabrina lilynessy circirbocugu Ardeth BeIlow twistedemo laverda malik VipeR Xaenin ivy pogodi beybin Grizzly dasaaa Ferrero Muhallebi IsAbeLLa[/spo] ve tabikide:D; Yeni üyemiz: enred58in yeni yılını kutlarım:D ismini unuttuğum kişilerden özür dilerim. dediğim gibi kendinize güvenin ve yeni yıla mutlu girin benden demesi ;) *!arkasını döner ve şebnem ablanın şarkısını dinleyerek uzaklaşır*[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 seninde yeni yılın kutlu olsun tüm arkadaşlarında istanbulunda türkiyeninde dünyanında yeni yılı kutlu olsun toplumsal yaptım olayı:D ama 2005 yılı için pek birşey yaşamadım bu seneyi kayıp ettim diyebilirim[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 [Bu mesaj lucifertr tarafından 28 Aralık 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yetersizliğimle boğuştum bu sene ve geçen sene,yeter artık istemiyorum.yettirt beni yarabbim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende şimdiden kutluyorum hepinizin yeniyılını sigarasız bi yıl diliyorum Yıl başında alkolün sigaranın dibine vurup sigarayı bırakmak istiyorum denizcez bakalım zorda olsa :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Belki de biraz asosyal olduğumdan burda biri benim adımı yazdığında mutlu oluyorum. Herkese mutlu yıllar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 garip bir seneydi acisi ve tatlisi ile.. Yasadiklarimdan pisman degilim yine de . yasadigim her birseyden ders aldim. Gecen sene dilediklerimin bir kismi yerine geldi (ve tekrar gittiler kismen) hmm . Bu sene sadece Huzur dileyecegim =P. yilbasi gecesi ise mal mal oturup yine atilan dandik havai fisekleriyle cosup ,alkolü fazla kacirip yeni yila girecegim. Hepinizin yeni yili kutlu olsun sevgili paticik ahalisi umarim güzel ve dilediginiz gibi bir yil gecirirsiniz .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sanada mutlu yıllar kardeşim.. Yeni yıl,yeni umutlar,yeni hayaller.. Şebonun en güzel şarkılarından birini yazmışsın...[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cümlemize mutlu yıllar..:)[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cümletten[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mutlu Yıllar Benim ismim nie yok yaaa[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 herkese mutlu yılarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mutlu yıllar herkese. burayla büyüyorum cidden. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 işallah çok çok iyi geçer yeni yıl[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu yıl benim için olabileceğinden de kötüydü ama yeni yıla dair umutlarım var. neyse herkeze mutlu yıllar herşey gönlümüzce olsun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ismimiz unutulmuş ama napalım canın saolsun =))) herkese sewgı dolu nıce mutlu yıllar tum patılerle bırlıkte inşallah ;)[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet, herkese mutlu yillar... 2006 be... boru degil[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bütün patilere mutlu yıllar. =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 az bi sabredin beraber sayıcaz 10--9--8 diye. aa 29 aralıktan yeni yıl mı kutlanır :)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eee anca=)[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 teşekkürler unac. hepimize mutlu yıllar. vakti gelince sayarız :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şimdiden mululuk dileklerimizi sunalım paticik ahalisine ne olur ne olmaz. gidipte dönmemek gelipte bulamamak var..[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 herkese mutlu yıllar şimdiden :tebrikz:[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 mutlu yıllaarr!! :)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tamam iyi siz bnm adımı yazmayın,sonra da özür dileyin, kaydettim bunu bir kenara unutmucam! bühühühüüühühühühühhü!!! herkese mutlu yıllarrrrrrrrr!! bu yıla müthiş giricem ;) umarım sizin de süpperr olur!! :D[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar