Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. Sezon 3... (Spoilers... Beware!)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Eveeet 16'yı izledim demin. Artık uzunca bir zaman beklediğimden midir bilmiyorum ama hoşuma gitti bu bölüm. Sanırım biraz Ryan Action olduğu için olabilir. Ayrıca bunca eleştirilerimiz sanırım yerine ulaşmış çünkü artık sorunlar bizim dörtlüyüde sarmaya başladı. Marissa ve Ryan'ı sorunlu günler bekliyor yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
biraz fazla önyargılı yaklaşmışım
o kadar da kötü deilmiş 4. sezonu
spo yapıyım ne olur ne olmaz
[spo]
şu taylor madem bu kadar gözümüze sokulacaktı baştan niye salak bir karakter olarak başlattılar gerçi sonradan da 2 dakka akılı durduğu zmaan yoktu, ryan la buldular birbirlerini, ehh oc 2 salaktan kurtuldu
7. bölümü çok güzeldi, aynı rüyayı gördükleri bölüm
deprem olduğu bölüm ise dünyanın yapılabilecek en yapmacık dramasına sahne oldu, kusmamak için ileriye alarak izledim
che-->chester olayı güzeldi
bi de bu erkekler bu kadar mı zarasız olabilir, seth ile ryan hariç hepsi gay izlenimi veriliyor, insan biraz asılır be kızlara
julie 750cc klansmanına geçti motorlukta
son bölüm iyiydi, biraz daha uzun verisyonu çekilse de fena olmazdı, klasik mutlu sonlu bir final di.
kaitland kimseye vermeden bitirdiler diziyi en çok o koydu
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sezon 1 i hic izlememistim , 2 ve 3 u izlemistim. 3 te bi ara sikldigimi hissettim ama Marissa`dan snra dizi daha iyi olmus bence,son sezon 16 bolum bi kac gunde izledim sikintidan,az bisey renk gelmis,sezon 3 cok rutine baglamisti,Marissa kizimiz sinirimizi oynatmaktaydi :) Netekim hafiften ben de uzuldum ya guzeldi dizi tatli gidiyodu yani.Arada bizi amerikan yasamina partilerine ozendiriodu ama olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...