matama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dizi bir ay lik ara verdi 3 16 icin bekliyecez mart 9 10 a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet 9 mart'ta yayınlanacakmış yeni sezon. ve yeni sezonun bomba gibi olacağını iddia ediyorlar. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 trey ölürse basarım kalıfornıya studyolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Eveeet 16'yı izledim demin. Artık uzunca bir zaman beklediğimden midir bilmiyorum ama hoşuma gitti bu bölüm. Sanırım biraz Ryan Action olduğu için olabilir. Ayrıca bunca eleştirilerimiz sanırım yerine ulaşmış çünkü artık sorunlar bizim dörtlüyüde sarmaya başladı. Marissa ve Ryan'ı sorunlu günler bekliyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 18. ve 19. bölümü arka arkaya izledim. Veeee sonunda dizi harika bir hale geldi. Olaylar büyüdü ve yine sorunlar baş gösterdi. Harika iki bölüm izledim. Hepinize tavsiye 18 ve 19'u izleyin. Dizi eski haline dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 marissa halka arz edildi artik.. cakan cakana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Evet, bende film setine gidip icraatta bulunucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hatun milletinden ne bekliyorsunuz... halka mal olacak tabi eninde sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Jess cidden süper hatun ya, birakin Marissa'yi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 3x18 finalinde calan sarkiyi bulamadim limewireda. Broomheads Jacket - What If's And Maybe's bulan indiren varmi? varsa nerden plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok yanlis sarki o diilmis.. yaw finalinde calan sarki herkes opusurken. en son sarki yani ama ilginc bi sekilde soundtrack listinde yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 onu sormaya geldim zegna ya bulamadım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 cnbc-e de 4. sezon başladı.. Arkadaşlar marissa yı kaybettik... Dizinin havsı bozulurmu acaba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Spoiler verir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 pipo, O.C. bitti ABD'de coktan : ) 4. sezon 16 bolum, son bolum harika olmus ozellikle. 4. sezonda ilk 7-8 bolum harika, 3. sezondan daha basarili, ama sonra tadi kaciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ben 4. sezonun tamamını sevdim. 3. Sezondan kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ben sevemedim 4.sezonu malesef.. indirip izliyorum yani ama keyif almadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 4. sezon cok le$ bence de. zaten reytingleri inanılmaz dü$mü$tü amerikada, sacmaladılar iyice. neyse bitti gitti kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ryan fight club çılık oynuyordu, 1 veya 2 bölüm izledim, ryanın sorunlarıyla mahvettiler diziyi ama summer için izlenebilir geri kalan bölümleri, zaten güzel bir ablamızdı, ama bu sezon career high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya haklısınız spoiler şe etmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 öf yavaş yavaş sıkıntıdan oturup izliyorum, iyice kötüleşti dizi. seth evlenme teklifi falan etti summer a sonra ikisi de evlenmek istemediğini farketti, che sethten hoşlanıyor sanırım. gaylik hat safhada. juliecooperın götürmediği bir ben kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Kaitlin daha iyi be Marissa'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 biraz fazla önyargılı yaklaşmışım o kadar da kötü deilmiş 4. sezonu spo yapıyım ne olur ne olmaz [spo] şu taylor madem bu kadar gözümüze sokulacaktı baştan niye salak bir karakter olarak başlattılar gerçi sonradan da 2 dakka akılı durduğu zmaan yoktu, ryan la buldular birbirlerini, ehh oc 2 salaktan kurtuldu 7. bölümü çok güzeldi, aynı rüyayı gördükleri bölüm deprem olduğu bölüm ise dünyanın yapılabilecek en yapmacık dramasına sahne oldu, kusmamak için ileriye alarak izledim che-->chester olayı güzeldi bi de bu erkekler bu kadar mı zarasız olabilir, seth ile ryan hariç hepsi gay izlenimi veriliyor, insan biraz asılır be kızlara julie 750cc klansmanına geçti motorlukta son bölüm iyiydi, biraz daha uzun verisyonu çekilse de fena olmazdı, klasik mutlu sonlu bir final di. kaitland kimseye vermeden bitirdiler diziyi en çok o koydu [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kaitlin de işte doncurmacı veledi öptü işte o kadar. kaitlin>marissa olayına da katılmıyorum hiç. mischa niye gitti diziden ya? valla dizi bitince üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Sezon 1 i hic izlememistim , 2 ve 3 u izlemistim. 3 te bi ara sikldigimi hissettim ama Marissa`dan snra dizi daha iyi olmus bence,son sezon 16 bolum bi kac gunde izledim sikintidan,az bisey renk gelmis,sezon 3 cok rutine baglamisti,Marissa kizimiz sinirimizi oynatmaktaydi :) Netekim hafiften ben de uzuldum ya guzeldi dizi tatli gidiyodu yani.Arada bizi amerikan yasamina partilerine ozendiriodu ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar