Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C. Sezon 3... (Spoilers... Beware!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eyv link için[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
hmm bi yerden 2. sezon son 10 bölümü indirmeli hızlı bi şekil. DC++ umutlarım bitemk üzere yarın okullar açılıo malum. son 10 bölüm bulmam lazım biyerden öeh.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
[spo1=spo]10 numara olmuş ilk bölüm.gayet iyi başlangıç.yanızlız marissanın babasına kıl kaptım.adam resmen ryanı sattı yani.bir de kirstenle muhabbete giren kadın yapıcak bi bokluk ama hadi bakalım.çok sorunsuz bitti ilk bölüm.demekki 2.bölümde baya bişi olcak ehehe=)heyecanla bekliyoruz.[/spo]

bu arada o linki veren arkadaş her bölümden sonra linki verirse 10 numara olur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
O.C nin 2.Sezonunu Full izledim ben .. Alex e taptım adeta :D ..
Neyse şunu söliyim baya bi fıtık oluoruz :( .. (çok bişi sölemiyim aman sonra tadı madı kalmaz ..)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 11 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
[spo1=spo]10 numara olmuş ilk bölüm.gayet iyi başlangıç.yanızlız marissanın babasına kıl kaptım.adam resmen ryanı sattı yani.bir de kirstenle muhabbete giren kadın yapıcak bi bokluk ama hadi bakalım.çok sorunsuz bitti ilk bölüm.demekki 2.bölümde baya bişi olcak ehehe=)heyecanla bekliyoruz.[/spo]

bu arada o linki veren arkadaş her bölümden sonra linki verirse 10 numara olur

valla link olayı cok makbule gecer izledim sonunda iyi bir giris bolumu olmus.[signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 09 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Evet, 3. sezon ilk bölümü izledim. Bence güzel bir başlangıç bölümüydü. Kristen'na bakım evinde yanaşan kadın Alex miydi neydi (seth'in geçen sezonki kız arkadaşı) ona acaip benziyor, annesi falan heralde.

ya o kadin boston publicte oynayan kadin dimi..
bide o kadindan felaket huylandim ben , kesin bisiler yapcak sinsi sinsi yaklasio kirstene.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
[spo1=Yeah]Öncelikle 2. sezonda saçları uzun olan ryan'ın 3.sezon başında saçlarının birden kısalması beni uyuz etti,bi sezon önce bmw kullanan Sandy'nin arabasının değişmesi falan :p onun dışında sıradan bir başlangıç olmuş.[/spo][signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
klasik oc baslangici olmus. Brutal bir cliffhangerin ardindan 3-4 bolumde toparlanacak seyleri bir bolume sikistirip toparlamislar.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Mesaj tarihi:
2.bölüme link isteriz=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=409389&query=season+3+episode+2+

bunu buldum ama bi sorun var galiba[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
ed2k://|file|the.o.c.s03e02.the.shape.of.things.to.come.hdtv-lol.[DivXForever.Com].avi|363614208|4EF1614B9C55E7C935D0B27FBDAC5C24|/

sorunsuz ;)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
düşük id yüzünden olmuyo bende ed2[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
Torrentspy'daki işe yarıyor. Ben çektim ordan ama henüz izlemedim. Gece izler yorumumu yazarım buraya.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 16 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
düşük id yüzünden olmuyo bende ed2

low id sorununu halledebilirsin
divxplanet forumlarini arastir cok yazi var[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Evet 2. bölümüde izlemiş bulunmaktayım. 3. sezon harbiden sağlam olacağa benziyor. Jimmy yine bulaştı pis işlere. Geçen sezon ne iyi haldeydi adam. Bu sezon yine yazıkları oynuyor.

Okul hikayeside güzel olmuş. Yeni müdür tam Ryan'ın kum torbası olabilecek bir pozisyonda, açılışı bu bölümde yapıyor zaten. Seth şimdilik geri planda kalmış gibi, ama çıkarırlar onada bir dert. Kirsten ise tam çamura battı.

Neyse güzel gidiyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...