Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya ben buldum indiriyorum da 100 kusur mb ilk bolumu kısa mı?[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 350 MB boyutu[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=404268 ekşisözlük linki denemedim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eyv link için[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 O.C.'ye rağbet azaldı mı nedir?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 azalmamistir merak etmede spoiler yapmasak super olacak :)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hmm bi yerden 2. sezon son 10 bölümü indirmeli hızlı bi şekil. DC++ umutlarım bitemk üzere yarın okullar açılıo malum. son 10 bölüm bulmam lazım biyerden öeh.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 [spo1=spo]10 numara olmuş ilk bölüm.gayet iyi başlangıç.yanızlız marissanın babasına kıl kaptım.adam resmen ryanı sattı yani.bir de kirstenle muhabbete giren kadın yapıcak bi bokluk ama hadi bakalım.çok sorunsuz bitti ilk bölüm.demekki 2.bölümde baya bişi olcak ehehe=)heyecanla bekliyoruz.[/spo] bu arada o linki veren arkadaş her bölümden sonra linki verirse 10 numara olur[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 O.C nin 2.Sezonunu Full izledim ben .. Alex e taptım adeta :D .. Neyse şunu söliyim baya bi fıtık oluoruz :( .. (çok bişi sölemiyim aman sonra tadı madı kalmaz ..)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Gilean, 11 Eylül 2005 16:59 tarihinde demiş ki: [spo1=spo]10 numara olmuş ilk bölüm.gayet iyi başlangıç.yanızlız marissanın babasına kıl kaptım.adam resmen ryanı sattı yani.bir de kirstenle muhabbete giren kadın yapıcak bi bokluk ama hadi bakalım.çok sorunsuz bitti ilk bölüm.demekki 2.bölümde baya bişi olcak ehehe=)heyecanla bekliyoruz.[/spo] bu arada o linki veren arkadaş her bölümden sonra linki verirse 10 numara olur valla link olayı cok makbule gecer izledim sonunda iyi bir giris bolumu olmus.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya arkadaşlar The O.c 2 sezon Son bölümünde,en sonda(nekadar detaya indim :D ) .. çalan şarkıyı arıyorum adını bilen varmı :( ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Imogen Heap - Hide and Seek miş arkadaşlar .. Indirmenizi tavsiye ediyorum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: LathspeLL, 09 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Evet, 3. sezon ilk bölümü izledim. Bence güzel bir başlangıç bölümüydü. Kristen'na bakım evinde yanaşan kadın Alex miydi neydi (seth'in geçen sezonki kız arkadaşı) ona acaip benziyor, annesi falan heralde. ya o kadin boston publicte oynayan kadin dimi.. bide o kadindan felaket huylandim ben , kesin bisiler yapcak sinsi sinsi yaklasio kirstene.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Önümüzdeki 10 bölümün soruın karakteri olacak kadın kesin :D[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 [spo1=Yeah]Öncelikle 2. sezonda saçları uzun olan ryan'ın 3.sezon başında saçlarının birden kısalması beni uyuz etti,bi sezon önce bmw kullanan Sandy'nin arabasının değişmesi falan :p onun dışında sıradan bir başlangıç olmuş.[/spo][signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 klasik oc baslangici olmus. Brutal bir cliffhangerin ardindan 3-4 bolumde toparlanacak seyleri bir bolume sikistirip toparlamislar.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 iyi bi sezon olcak gibi[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 2.bölüme link isteriz=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Gilean, 16 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: 2.bölüme link isteriz=) ilk bolumun linkten siteye gir arat ben ole buldum eve gidince indircem :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=409389&query=season+3+episode+2+ bunu buldum ama bi sorun var galiba[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ed2k://|file|the.o.c.s03e02.the.shape.of.things.to.come.hdtv-lol.[DivXForever.Com].avi|363614208|4EF1614B9C55E7C935D0B27FBDAC5C24|/ sorunsuz ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 düşük id yüzünden olmuyo bende ed2[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Torrentspy'daki işe yarıyor. Ben çektim ordan ama henüz izlemedim. Gece izler yorumumu yazarım buraya.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Gilean, 16 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: düşük id yüzünden olmuyo bende ed2 low id sorununu halledebilirsin divxplanet forumlarini arastir cok yazi var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evet 2. bölümüde izlemiş bulunmaktayım. 3. sezon harbiden sağlam olacağa benziyor. Jimmy yine bulaştı pis işlere. Geçen sezon ne iyi haldeydi adam. Bu sezon yine yazıkları oynuyor. Okul hikayeside güzel olmuş. Yeni müdür tam Ryan'ın kum torbası olabilecek bir pozisyonda, açılışı bu bölümde yapıyor zaten. Seth şimdilik geri planda kalmış gibi, ama çıkarırlar onada bir dert. Kirsten ise tam çamura battı. Neyse güzel gidiyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar