LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nasıl görev alamıyorsun?... ölünce gemin gider belki gemin yoktur öldüysen yeni gmei al öyle dene :) ayrıca Rochester istasyonunda görev yok.. hala olmuyosa admin-miaximus yada [rütbe]miax a mesaj (rütbe değişken diye öyle yazdım) bi soru nvarsa düzeltir.[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 birde lethe yi yakalayabilsem oyunda .... beraber oynucaz ama şu anki sistemden bir şey anlamadığım için oynamıyorum 2 gündür =)[signature][hline]We want war, wake up !
wintermute Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sertanK ve Kaan olarak bizler de IONCROSS'tayız... irtica için rüşvet biriktiriyoz
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya bağlanamıyorum ben ya. kullandığım ad oyunda varmış nası olur be. MrLevie'yle giremiyorum bugün?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Loader a yazdığın isim ile Oyundaki ismin aynı olucak 1 den fazla karakterin olmıcak..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 up lıyorum, oynayacaksak hepimiz burda oynayalım bence 2 sene önce oynamıştım gayet güzeldi.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu serverlar hala duruyormu indirmeye basliyorum multi için.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben sildim oyunu spsini bitirip =/ sdfsfdfsd
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bende 2 kes bitirdim cok zevkli bir oyun.multi oynamak istiyorum.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yenisi var bunun ya darkstar diye. onda vardı galiba multi olayları...
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kurdum oynu internetten girdim bi serrver buldum voidserver diye oraya giriyorum en kalabalik orasi,.bekliyorum herkesi.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 benim de canım çekti. kalabalık derken ? genelde kaç kişi oluyor yani ? bir de patiden gelecek adam varsa ciddi bulup bir yerden kurucam gene. takılırız party falan atarız varsa heheh
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Discovery mod 1.82 yükleriz diosanız oynayalım ama bu modda oynamam discoverynin yanında çok çoçukca kalmış.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu okuyunca manyak heveslendim ama şerefsiz bi arkadaşım cd yi gasp ettiğinden yükleyemiyorum :( Ya yakınlarda bu tipte çıkacak bi oyun yok mu?Level de okumuştum sanki bu tip bi oyun çıkacaktı...
Öne çıkan mesajlar