sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar slave harddisk'imden tıkır tıkır sesler geliyodu ve bilgisayar açılmıyodu. söktüm ve aldığım yere götürdüm, henüz 5-6 ay olmuştu alalı. kafa atıyo dediler, bir hafta-10 gün sürermiş düzeltmesi. bu işlem için ücret alıyolar mı?alıyolarsa ne kadar alıyolar, bi de içindeki bütün verileri kurtarabiliyolar mı?35gb falan bi mp3 arşivim vardı da, giderse yıkılırım, ölürüm..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Garanti kapsamındadır ama aldığın yer bi uyuzluk yapmazsa. Ücret almamaları lazım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Garanti kapsamında olmalı, hiçbi şey verme![signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 minimum 2 yıl garantisi olması lazım ne parası vereceksin distribütör alacak onu ekibi bakacak yapacak bu kadar . Garanti ne güne para vereceksen ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bilgi sahibi olmayan kişilerden garanti kapsamındayken bile para alıyorlar. Sir gerçi burada bilgi sahibi oldu, vermez artık para falan (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) [Bu mesaj Janitschar tarafından 30 Aralık 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ehue sağolun arkadaşlar, faturasını götürmüşüm iyiki..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 garanti yapmak zorunda deilmi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eğer siz zarar vermediyseniz yani yere düşürmediyseniz veya tahrib etmediyseniz fiziksel olarak , fabrikasyon hatada yapmak zorundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arkansis ben harddiski düşürdüğüm zaman bile değiştirmişlerdi. Aldığı yere bağlı, ne olursa olsun direk yolluyorum parçaları. Sağolsun bilgisayarcım iyi bi insan, merhametli iyi yürekli :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya normalde anladıklarında değiştirmiyorlar siz buna zarar vermişsiniz diyorlar anlamadıkları sürece sorun yok tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 para almazda içindekilerden şüphem var.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilgeadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bende de olmuştu sorun sadece kargo parası almışlardı zamanında. Ama arşivin için pek güvenme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 garantisi olduğu için para werme sakın........ ayrıca arşivine bence gülegüle deçünkü bu bilgisayar tamircileri herşeye format atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 benimde 60gb lık arşiv gittiydi hemde hiç bir alakası yoktu format atmayla.. adama sordum neden format attın die adam hiç bişi demedi zevk alıyolar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Fistan, 30 Aralık 2005 22:03 tarihinde demiş ki: para almazda içindekilerden şüphem var. bende onu dıycektım[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar