Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

harddiskten kafa ve gol..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar slave harddisk'imden tıkır tıkır sesler geliyodu ve bilgisayar açılmıyodu. söktüm ve aldığım yere götürdüm, henüz 5-6 ay olmuştu alalı. kafa atıyo dediler, bir hafta-10 gün sürermiş düzeltmesi. bu işlem için ücret alıyolar mı?alıyolarsa ne kadar alıyolar, bi de içindeki bütün verileri kurtarabiliyolar mı?35gb falan bi mp3 arşivim vardı da, giderse yıkılırım, ölürüm..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
Bilgi sahibi olmayan kişilerden garanti kapsamındayken bile para alıyorlar. Sir gerçi burada bilgi sahibi oldu, vermez artık para falan (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )

[Bu mesaj Janitschar tarafından 30 Aralık 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehue sağolun arkadaşlar, faturasını götürmüşüm iyiki..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
garanti yapmak zorunda deilmi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Arkansis ben harddiski düşürdüğüm zaman bile değiştirmişlerdi.
Aldığı yere bağlı, ne olursa olsun direk yolluyorum parçaları.
Sağolsun bilgisayarcım iyi bi insan, merhametli iyi yürekli :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 30 Aralık 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
para almazda içindekilerden şüphem var.

bende onu dıycektım[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
  • Yeni Oluştur...