Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modemimin Firewall ını nasıl kapatırım ?

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Globespanvirata chipsetli apache adsl modem bi dokumana ulasamadım ben bilgisi olupta yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 31 Aralık 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben komple kapatmak istiyorum p2p programlarında aksilik yaratıyo meret emule kullanamıyorum zaten :)s[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 31 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
Emule kullanmada zaten dc++ varken

firewall sorunda olmuyor miss

dc++ da denedim de revconnect clientiyle pek begenmedim açıkçası.

yakında vurcam zaten çekiçle az kaldı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...