nocom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 aylardır sır gibi sakladım upgrade tekniğimi sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar :P NOT: Sadece savaş zamanı deneyin ... a1 moradonda +1 den +3 e basın ve server değiştirin a2 geçin. a2 geçtikten sonra herhangibir merchanttan fiyatı farketmez bir item alın ve +4 e basın. +4 e bastıktan sonra a3 geçin ve yine aynı şekilde item alıp basın item alıp basın arka arkaya +5 sonra a2 geçip aynı işlemi uygulayıp +6 basın. +6 bastıktan sonra noob itemlerden birine bonus stat ekleyin. ekletikten sonra save edip a3 geçin. a3 geçtikten sonra 1-2 failed rengi görün anvilde sonra trinaya gerek kalmadan basın iteminizi. +8 denemek için high class için kesinlikle ve kesinlike :P premiumdan gelen trinayı basın ama arada en az 1 savaslık zaman bırakın. hade kolay gele... yaw ben delimiyim :P[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anlamadım :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 anvilin etrafinda 13 kere donup ''+8 ol +8 ol +8 ol'' diyenede 20 kere tekrar edelimmi ?[signature][hline]§ ANCIENTS § [Bu mesaj Marl0_on tarafından 31 Aralık 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok a1 a2 a3 serverların da sırayla ben eşşeğim diyip anıracan sonra basacan... :D[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ne alakaysa aklima sise cevirmece oyunu geldi o_0[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 adasdasdsad xD[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 asehushferhıuoadıfru bu ne ya a1 a2 a3 gez dolas hava al bas patlasın sona :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : LasTRounD / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :3xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 moradon da nehre kadar git 1 bardak soğuk su al gel patlıyacak nasıl olsa hazırda soğuk su bulunsun.. :)[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bu güzeldi :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 only lol :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hohoho Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Marl0_on, 31 Aralık 2005 04:48 tarihinde demiş ki: anvilin etrafinda 13 kere donup ''+8 ol +8 ol +8 ol'' diyenede 20 kere tekrar edelimmi ? hahahaha süper lam :D bi de bu ilk post açan arkın yaşı 10 olabilir mi ?? ben imzasından bunu çıkardım da :( [Bu mesaj hohoho tarafından 31 Aralık 2005 07:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 olamaz...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 .............[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o diilde bide sawaş sırasında deiştircen bu kdr server yawaş xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yanında t nalı fil dişi falnda bulundurmamız lazımmı aga ha bide muska bizim imama yazdırırız[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Marl0_on, 31 Aralık 2005 04:48 tarihinde demiş ki: anvilin etrafinda 13 kere donup ''+8 ol +8 ol +8 ol'' diyenede 20 kere tekrar edelimmi ? :D[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hadi herşey oldu tmm dedim "+8 e basma yöntemi (ares) :P" başka serverda olmuomu bu taktik hay mantıına töbe töbe[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: nocom, 31 Aralık 2005 04:45 tarihinde demiş ki: aylardır sır gibi sakladım upgrade tekniğimi sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar :P NOT: Sadece savaş zamanı deneyin ... a1 moradonda +1 den +3 e basın ve server değiştirin a2 geçin. a2 geçtikten sonra herhangibir merchanttan fiyatı farketmez bir item alın ve +4 e basın. +4 e bastıktan sonra a3 geçin ve yine aynı şekilde item alıp basın item alıp basın arka arkaya +5 sonra a2 geçip aynı işlemi uygulayıp +6 basın. +6 bastıktan sonra noob itemlerden birine bonus stat ekleyin. ekletikten sonra save edip a3 geçin. a3 geçtikten sonra 1-2 failed rengi görün anvilde sonra trinaya gerek kalmadan basın iteminizi. +8 denemek için high class için kesinlikle ve kesinlike :P premiumdan gelen trinayı basın ama arada en az 1 savaslık zaman bırakın. hade kolay gele... yaw ben delimiyim :P deget Lan:)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: hohoho, 31 Aralık 2005 07:17 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 31 Aralık 2005 04:48 tarihinde demiş ki: anvilin etrafinda 13 kere donup ''+8 ol +8 ol +8 ol'' diyenede 20 kere tekrar edelimmi ? hahahaha süper lam :D bi de bu ilk post açan arkın yaşı 10 olabilir mi ?? ben imzasından bunu çıkardım da :( [Bu mesaj hohoho tarafından 31 Aralık 2005 07:18 tarihinde değiştirilmiştir] yaw şurda bi eğlenelim sazanlar atlasın dedik eleman bunu nasıl anlamış :) ya bilader benım yazdıklarımla yasımın ne alakası war. bak benım ınfoda ne yazıo. o kriterlere sahip ol ondan sonra gel konusalım :)[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 asdwaefsdfasdfa [Bu mesaj Aware3___ tarafından 31 Aralık 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 paticikte post kasmanın yolları: aylardır sır gibi saklıorum ama açıklamanın zamanı geldi :D bi cafeye git 20 tane pc den aynı acc.a gir hepsinin başına birilerini oturt 1 saat boyunca en fazla post kasana döner ısmarla git 1 saat dolaş gel 10.000 post madalyası senindir bunların hepsini a1 de yapın ha :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 saçma bir başlık millet bir server e giremio sen a1 a2 a3 den bahsediyon ve +8 ol felan dalgamı geciyon¿[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :) Acaba kaç kişi deniyordur bunu şimdi.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 asdadas xD[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deepimpactt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ^^[signature][hline]De me Laaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar