HasMez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu ne lan 43 ytl fatura gelmiş hız hala aynı hız. geçen ayki fatura 27 ytl ama yine aynı hızdı. ki 256 ya geçmeyi flnda talep etmedim. nasıl iş bu ya resmen soygun. edit: yok lan tam tersiymiş bu ne lan... geçen ay niye 43 ytl vermişim? bunu neye verdik? edit2: lan iyice beynim durdu . fiyatlar ucuzladı mı arttı mı? edit3: eheheh sonunda çözdüm ucuzlamış ben yatiim uyuyiim en iisi beyin yavaşlamaya başladı. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Aralık 2005 05:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Aralık 2005 05:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Aralık 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Aralık 2005 05:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Aralık 2005 06:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zuhuahahua kopardın beni daaaa[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim de geldi ilk ucuzlamış faturam hayırlı ugurlu olsun =) bi de bişey sorucam bu baglantıyı iki bilgisayara paylastırmak için ne yapcaz? bilen varsa anlatabilrse sevinirim[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 router kur yada ethernet kartı fln yapabilirsin donanıma bi sor. 10$ ada yapabilirsin 100$ ada 10$lık kısımda bir tanesi hep acık oluyor diğeri interneti oradan alıyor acık olmassa interneti olmuyor faso fiso[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.turksat.com.tr/kablotv/int_ucret.html burada 256k için 37 milyon diyor, başka bir şey var mı buna ek olarak ? Yoksa hemen kablonet almaya çalışacağım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Şunu sormak istiyorum kablo kullanıcılarına mesela 512 adsl ile web uzerinden downloadlarda 50kb civarı yapıyoruz 512 kabloda bu hız ne oluyor bana 512 kablo ile max 30 kb cekebilirsin gibi seyler soylediler aslı astarı varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 512:8= 64 61 62 kb cekersin[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 işte keşke 512/8 olsayıdı malesef 55.2 maximum.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla 512 yaptım çokta memnunum 78 gördü emule 65 ila 59 arasında değerlerde download ediyorum 16 ile birisine resim mp3 dosya ıvır zıvır yollamak bir garip geliyor ilk başta ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok ilginç bir durum var ultra nın tarifesine göre hala 72 milyon bağlantı ve 27 milyon destek bedeli alınıyor bombalarım ben bu adamları[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Buna ek olarak 7YTL tv bağlantısı için ödüyorsun, zaten evde kabloTV bağlıysa dikkate almaman gereken birşey. said: Fly, 26 Aralık 2005 23:20 tarihinde demiş ki: http://www.turksat.com.tr/kablotv/int_ucret.html burada 256k için 37 milyon diyor, başka bir şey var mı buna ek olarak ? Yoksa hemen kablonet almaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: kickass, 27 Aralık 2005 01:53 tarihinde demiş ki: işte keşke 512/8 olsayıdı malesef 55.2 maximum. ne alaka kullandinmiki? 512kablo? 256 var suan bende min 30 cekiorum 512 1 hafta kullandim ondada 60 asagisini gormedim[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ADLER Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar şuanda destek bedeli diye birşey ödenmiyor benim arkadaşım 256kb için sadece 37 YTL ödüyor[signature][hline]ich grüsse dich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 256 Kbps için sadece [b]AYDA 37 YTL başka yok... Destek bedeli yokkkkkk, hız çokkkk haber olaaa arkadaşalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://www.kablonet.com.tr/knet/ucretler.html arkadaşlar bu adreste hala "destek hizmet bedeli" altında bir ücret alındığı yazıyor. nası oluyo şimdi bu kafam karıştı :[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klm Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Adresde yazılana bakma sen firmaya gidip artık modem destek istemiyorum, sözleşmemi iptal edin diye dilekçe vereceksin..Kablo interneti kullanmaya devam edeceksin, sadece sözleşme iptal edilecek.. Yeni aboneler de sözleşme zorunluluğu yokmuş, sorun olursa Türksat ta telefon aç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 *!tasdik eder*[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Fatura 44YTL geliyor. 37Internet 7YTL ise kablo tv ucreti olarak. Ben ne kadar kablo internet kullanıcısı olsamda bu hosuma gitmedi cunku aradaki 3-5ytl lik indirim bile guzel milletimin harikulade insanlarını cezbedip bu ag uzerindew yogunlasmaları ile yıllardır kullandıgım internetin kilitlenmis durumda. Kimse degistirmesin lutfen baglantısını,yakında ucuzlayacaktır adslinizde.[signature][hline]massive.attack.2.my.heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Beyler istanbul ana kabloneti aradim.. destek bedeli kalkmis ole bisi duydum dogrumudur die sorum.. hayir ole bisi yok dedi kadin Evet demesinide beklemiodum zate ya neyse.. heh Peki simdi izmirdeki kablonete uyeyim.. napmam lazim burdaki sirkete gidip mi dilekce vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar