toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Öyle gözüküyo[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Mumu, 22 Kasım 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Türksat A.Ş yani kablonet 256/64 ile adsl 256/64 arasında ki fark 3 milyon liraya düşüyor.. bu KabloNET de aynı fiyatları uygulayacak demi? cahilim bu konuda kusura bakmayın. bu arada kablonet'in 256/64 diye bir tarifesi yok. 128/64 256/128 512/256 gibidir kablonetin hızları. zaten sırf bu yüzden 256/64 adsl'e milyonlarca kez(oha) fark atmaya yetecektir 256/128 kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kablo net 128/32 ve 256/64[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hadi ya, ben öyle biliodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nazar değdirdik galiba Anadolu Yakası kablonet yine gidip geliyor. Gecen gun 2 saat boyunca kesilmişti yani aynı sorun var galiba.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ADSL doğru düzgün çalışmıyo ki gidip gelsin. Bi de bizim halimizi düşünün... Az kaldı aaaaz![signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rofl. düzeldi şimdi oh be =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kabloyu Turksat satın aldı eskiden TT'nin durumunda olan Turksat yani telefonda ısrarla sordum ben ama arayıp sormak bişey kaybettirmez :) .Zaten bize KabloTV faturasıyla bildirmişlerdi 1 sene oldu nerdeyse. [Bu mesaj Leader tarafından 23 Kasım 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 512 adsl im olucağına 128 cable ım olsun cable iyidir güzeldir nispeten dertsizdir bağlantı oyun için daha temizdir ucuzlasında bende bir arttırayım[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sizin bu ısrarla +7 dediğiniz tv nin ücretiyse ben onu zaten yıllardır ödüyorum yani.. dolayısıyla kablonet hmm du bakim 52 milyona gelyor buda 3 milyon fazla demek ben kabloya geçer..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 128 20 YTL 256 L 37 YTL 512 L 72 YTL 1024 160 YTL 2048 250 YTL tarife simdilik boyle yılbasından itibaren yapılması planlanan bi kac yenilik daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sadece kablonet deil kablotv dede yenilikler olacakmış.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..Listem Efsane topic La Gazette De Lo İnternetto ' nun yazısına göre " Türkiye de internet bağlantıları min. 100mb ye yükseltilecek fiyatıda 31 ytl olacak . Bana bu bağlantı çok diyen kullanıcıları da düşünen TT onlar için 2mb ve 4mb gibi düşük bağlantı hızları brakacak ve bu bağlantıları almak isteyen kullanıcılarına değeri 2000$ olan bilgisayar verecek . Bu düşük tarifelerin fiyatlarıda 10 ve 13 ytl olacak . " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 adsl'e geçtiğime bu kadar üzülmemiştim :( gerçekten 512k'lık olan paketi çok ideal ve iyi görünüyor. henüz kapattırmadım kablonet'imi. geri dönmeyi düşünebilirim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: toggie, 23 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: said: DiadanLocke, 23 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Ben şimdi Turksat'ın kablonetini kullanıyorum.128 bağlantım var, 1 aralıktan sonra şuanda ödediğim fiyatla 256 olabilecek miyim?? 1 YTL daha fazlaya geliyor. Yani 128k=36+7+15YTL yerine 256k=37+7+15YTL olucak fiyat. Ben türksat'ın mı kullanıyorum bilmiyorum yalnız onu nerden ögrenicem turksat mı değil mi off ya gene bi dünya ugrascaz sanki? arkadaşlar kablonun ücretini siz fazla hesaplıyosunuz, ben 128k kullanıyorum 43ytl gibi bi ücret ödüyorum senin hesapla 58ytl oluyo öyle deil. Yani: 15 ytl hizmet bedeli diye birşey yok! 256k'ya geç,icem ben 44ytl ödeyeceğim aylık.15ytl katmayın fiyatlara çok iyi oldu indirim. [signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Kasım 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Nasıl yok. Ben otomatik ödemeyle veriyorum her ay 15 YTL. Hizmet bedeli değil destek bedeli olabilir ismi tam bilmiyorum ama 15 YTL'lik ayrı bir fatura var.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şimdi arkadaşlar ben adsl den cable 512k'ya geçmek istesem, ilk ay bağlantı ücreti osu şusu busu hepsi birden ne kadar gelicek?birde modemi ne kadar?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: toggie, 24 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Nasıl yok. Ben otomatik ödemeyle veriyorum her ay 15 YTL. Hizmet bedeli değil destek bedeli olabilir ismi tam bilmiyorum ama 15 YTL'lik ayrı bir fatura var. O zaman seninki Turksat'ın kabloneti değil sanırım.Ben Turksat kablo kullanıcısıyım, 15ytl'lik ek bir ücret yok.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kablonet firmasındanım ben bana nolcek 128 k yım 256 k ya geçicem? :) bu olay hurafe çıkmasında.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Arloth, 24 Kasım 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Şimdi arkadaşlar ben adsl den cable 512k'ya geçmek istesem, ilk ay bağlantı ücreti osu şusu busu hepsi birden ne kadar gelicek?birde modemi ne kadar? 1 yillik alinca modem 10$ kampanyasi vardi hala devam ediyorsa... ilk gelen ücrette kablonetin normal 512 fiyati + 37 ytl kurulum ucreti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok ya o olayı bende duydum gercekten gecerse süper olacak net parasıda 59 ytl olacak galiba 256 kablo olursa daha ii adslden bence adsl adamı delirtiyo ya oyunlarda zaten kablo daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kablo Internet'te indirimli fiyatlar kesinleşti[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hayırlısı olsun.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..Listem Efsane topic La Gazette De Lo İnternetto ' nun yazısına göre " Türkiye de internet bağlantıları min. 100mb ye yükseltilecek fiyatıda 31 ytl olacak . Bana bu bağlantı çok diyen kullanıcıları da düşünen TT onlar için 2mb ve 4mb gibi düşük bağlantı hızları brakacak ve bu bağlantıları almak isteyen kullanıcılarına değeri 2000$ olan bilgisayar verecek . Bu düşük tarifelerin fiyatlarıda 10 ve 13 ytl olacak . " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 p.tesi başvurumu yapiyorum..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hehe ben de hemen kabloyu açtırayım bari :) ayın 1inden sonra mı açtırsak? fatura olayı nası olcak? adsl i ne zaman kapatalım bi de? ayın 1inden sonra kapatırsak o ayın faturasını alıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 az önce kablonet i arayıp sordum doğruladılar oh beah :) mutlu oldum.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar