KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Büyük ihtimal ben oyunda olacağım. Hiç madem ki bir yere gidemiyoruz. Yılbaşı gecesi, tam vaktinde herkesi A3 moradonda toplayalım ve oyunda eşi olmayan bir şenlik yapalım. Havai fişekler maytaplar felan... ne dersiniz?[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 :D lol derim[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 falla sanirim bende evde olucam gelirim butun arkadaslarim baska sehirlere gitti :([signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Baba abarttın gibi geliyo bana :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Neyi abarttım ki? Nasıl olsa hepimiz bu oyundayız... Yılbaşı gecesini oyunda geçirecek olanlar için söyledim zaten...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bencede abarttı[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende şenlik için gelirim tabi :D Maradonda fırlamalık yaparız cilingir sofrası kurarız gm'den rakı isteriz vs vs :D:D:D -İn host'a Çek ordan bir buçuk yağlı olsun içip içip sapıttıktan sonra:Vorenica SEni Seviyorummmm ahuzhuauhdasuh[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bence çok iyi bi fikir.bende annemlerle sağa sola gitmekten bıktım zaten.bahanem olur hiç yoktan :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ciddisin yani. Yok, yılbaşı gecesini evde geçirme olasılığım zaten düşük. Ama olsa bile pc başına oturmam sanırım. Yılbaşı da olmaz yaaaa :):)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yoo gayet güzel bir yaklaşım neden abartsınkı ben yılbaşını ailemden ayrı geçirecem istanbul gibi bir şehirde oğrenci bir adam gidip eğlemezde yine KE yaparsak yapacaz birşeyler[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bişey merak ediyorum ben... Hayatını KE.e adamış olan insanlar hayattan bi beklentisi olmayan, yılbaşında bile biyerlere gidemeyen, yalnız kalmış insanlar mıdır? Bumu yani bizleri KE.ye yönlendiren? Senede bir kere olan bişiyi bile KE.de kutlarsak ben bu hayattan şüphe ederim.. Yarın öbürgün doğumgünlerimizi de burda kutlarız.. Sonra belki çocuğumuz olduğunda falan herkese trina dağıtırız sevincimizden.. Hayatımız KE. olmuş beyler, bi dönüp bakın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benim ortamim olsa evde 2 dakka durmam ama su an izmir de hic arkadasim kalmadi hepsi baska sehirlerdeler yeni arkadasta bulamiorum.[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ee ben areste deilim bende olimpiada yalnız takılırım:([signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben gelirim rodrigueztr olarak:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Manyakmısınız olm Ben Yılbasını hatunun yanında küçük bide wotka beraber demlenerek gecirecem[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cyperda yapılırsa kesin ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syterman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben Diezdeyım ama varım[signature][hline]Server:Diez Nick:Mc_ups_Tr Job:İCe Magician Np:950 lol kasmıoz gulmeyın LVl: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kesinlikle gelirim Chuda_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syterman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 zate 1 coins maytaplar fln heeh[signature][hline]Server: Diez Nick:Mc_ups_Tr Job:İCe Magician Np:950 lol kasmıoz gulmeyın LVl: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kaksi ben de varım :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Siz Kesinlikle kafayı yediniz bundan eminim Gayrı Kardes Yılbasını Maradonda geçirecem omg Düşünmesi bilem kötü[signature][hline]name :Peserge/ZaL1m Serwer :ares/olimpia ork :human/org np :19xxx/Yeni actım kasıom lvl :6x / 5x class :Blade Master/hunter Muckss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oyunla dogup oyunlamı olcenız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya abi bu oyun hastalık yapmış anlaşılan bu yılbaşı senede bir gün var[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Diez icin gecerli olan bir senlik varmıdır :P[signature][hline]Server : Troy Nick : Turkmaster Lvl : 1x __________________________ Soldat : Tommythecat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya bir şey dedik nerelere çektiniz... Yazıklar olsun, elbetteki hayat ko değil, sadece bir değişiklik, belki biraz fantazi... önerim, hangi server olursa olsun, en rahat 3. server olacağı için ares,diez,beramus,cypher,olimpia 3. serverlarda moradonda olsun. He ama gm ler 1. server ları kullanıyor. 1. serverlar olsun diyorsanır 1. serverlar da olsun. Netice itibari ile bir tür eğlence, bir tür fantazi, bi çeşit değişiklik... bunu bu şekilde algılayamayanı kınıyorum....[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar