Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinüzit oluyorum sanırım

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

doktora git gitmediysen[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

aldigin ilaclari icmek ile beraber bol bol corba ve cay icebilirsin( nane limon veya ihlamur gibi)yani sicak seyler .
onun yaninda da buhar banyosu yapabilirsin mesela, bunun faydasi cok olur ..[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

migren olmasın dua ette sinüzit geçer migren affetmez :D[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinüziti senelerdir çekiyorum ve en aşırı derecede bildigim kadarı ile bunu engellemek için bir ilaç yok gerçekten sinüzitin varsa başını yıkayıp dışarı çıkmaman lazım,alnına soguk gelmesini engellemen lazım,saçlarını uzatmaman lazım ... Sen yapıyormusun diye sorarsan ben çok dikkatsiz ve umursamaz bir insanım saçlarım uzun :), saçımı yıkamadan dışarı çıkmam,başımı kapatmaktan fazla hoşlanmam ve bu nedenle sürekli sinüzitim baş gösterir ve baş ağrıları çekerim :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 29 Aralık 2005 19:10 tarihinde demiş ki:
Sinüziti senelerdir çekiyorum ve en aşırı derecede bildigim kadarı ile bunu engellemek için bir ilaç yok gerçekten sinüzitin varsa başını yıkayıp dışarı çıkmaman lazım,alnına soguk gelmesini engellemen lazım,saçlarını uzatmaman lazım ... Sen yapıyormusun diye sorarsan ben çok dikkatsiz ve umursamaz bir insanım saçlarım uzun :), saçımı yıkamadan dışarı çıkmam,başımı kapatmaktan fazla hoşlanmam ve bu nedenle sürekli sinüzitim baş gösterir ve baş ağrıları çekerim :)

benim yazacaklarımın aynısı... kısaca +1 diyim :P sinüzit beni öldürüyo ya, bere atkı felan sevmediğim için rüzgar vurunca özellikle paket yapıo beni. sinüzit olup olmadığımı anlamak için yüz röntgeni çektiler bana, orda sinüslere bakıolar heralde dolu mu değil mi gibisinden.

migren için de ağrı zamanı, şiddeti, bölgesi ve ağrı türünü sormuşlardı bana, (mesela zonkluyo mu iğne gibi mi gelio felan). Doktora gitmeden olmaz, en azından hastalığın neyse ona göre ilacını alırsın, belki de 2si de yoktur havalardandır... geçmiş olsun[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Arande senı disband yapmışlar eni gördüm.Ama yaz kız yaz gitsin devrim başlatalım şimdik burda kimse küsüp gitmesin.

SaçmalamakİçinGüzelBirZaman[signature][hline] [ quote ]xarion, 03 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
baba bence dinazorlar meteordan falan soyları tükenmedi çiftelşmediklerinden azaldılar.. sonuncular da olayı farkedince aha çiftleşelim nereye gidiyoz lan deyip işe koyuldular fakat ortada yiycek kalmamıştı.. baak ince düşünce.. veya şey de olabilir bunlar bi yerde saklanıyo bi kaos anı bekliyolar saldırmak için.. daha neler.. [ /quote ]

Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi bildim bileli sinüzitim hep derler ıslak saçla duştan sonra dışarı cıkma vs...

sen bunlara uyar vede dokturunun verdigi ilacları kullandıgın zaman,bu hastalıgın sana cektirdiklerini en aza indirgemiş olursun.

Duştan sonra dışarı cıkıp gezerim rüzgarlı soguk olsa da umursamadan yapıyorum ama o anda birşey olmasada sonucunu cekiyorum.
Kısaca söylenen lere dikkat edersen okadar etkilenmessin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kutu Apranax Ford ic biseyin kalmaz bi daha asla bas agrisi cekmezsin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...