xueshen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sanırım sende msj zincirini tamamladın en az 10 kişiye gönderilmiş oldu şimdi sıra bizde :)[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 31 Aralık 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sende cuma gunu işte haytının aşkı benim benimle çıkarmısın de heaha :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 saçma ya...alla alla=)[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 " n se " nasıl bir kelimedir be çok hoşuma gitti =) Bununla ilgili değil ama geçen bi kaç kızla konuşurken convertte kız "çok interesting bu erkekler" gibi türkçeye kaymış kaymış rahatlamış bi şekilde konuştu. o zaman anladım ki... :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 allah o ezikleri nassı biliosa ölle yapsın..gzl türkçemizi katlediorz. (Allah, o ezikleri nasıl biliyorsa öyle yapsın, güzel türkçemizi katlediyoruz.)[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Forward maillerde sonra forward msjlar da cikti malesef. Bir kiz arkadas da bana yollamisti benzerini. Tabiri caizse tek mesajla dövdüm. Yahu koyun gibi hic dusunmeden haraket etmeyi nede cok seviyo millet anlamiyorum ki. Ne degeri var bole birisinin yolladigi mesaji tut baskasina yolla. Aynen sunu yazdim ben, "bak canim bisi diceksen doru duzgun soyle. Sadece nasilsin ozledim falan yazsan su attigin mesajdan 10 kat daha etkili olur. bos islerle urasma" heh. baska türlü önüne gecilmez. Allah akil fikir versin. ( bu lafimdan sonra ilerde olurda gsm sektörüne girersem insallah böle sacma msjlar urettirip yollatmazlar elaleme lol) kisisel e alalim bari.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sanırım arkadaşın diyolog msn de geçiyor. Dynamick in de dediği gibi forward msjlar var şimdi artık öyle bilgisayarına değil direk cebe giriyor. Kontor canavarı. Geçen baktım annem msj yollamaya çalışıyor. bide işin içine allah muhammed melake falan karıştırmışlar.10 kişiye göndermezsen kötü bi haber alıcaksın yazıyor. Annemde göndermeye çalışıyor.Ya bırak dedim tutturdu olm günahtır yollayalım. Kadın ı kıramadım yolladım.Ertesi gün bi değişik modeli geldi.Bu sefer o da anladı çünkü onda 20 kişiye yolla yazıyordu. Kontor , faturamı dayanır bunlara be[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: chagy, 30 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki: ehueheu kız işte :p ahahaha[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 her taraf mesaj doldu yeter hakkaten. hem zaten nerde çokluk ord..[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: dory, 30 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: anlamadım ki nolmus? yangın yanmış. ölü ölmüş.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 kız sana yazıyor olabilir mi :D[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Quivalen-soth, 30 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: (b)Quivalen Soth(b) :atma kzım bana bunları deliriyorum .. bende bi kıza demiştim bunu.ogunden beri konusmuyoruz:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar