GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 osmanamca osmanamca forever!!! maraton[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 izlemiştim bunu tvde kopmuştum ya amcam helal olsun bahçesinide yapıwermiş[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Almanca bilsek daha güzel olacak da iyi yani güzel :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 beğenmedim osmanı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 osman rulz![signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bizmi özürlüyüz acaba sadece adamın gecekondu dikmesinden başka bişey anlamadık[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Cidden ya gecekondu dikmiş ama başka bişey çözemedim bende :) Ama adamın anlatım tarzıda güzel ya :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 auhhuah osman amca number one'sin :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 iyi sayılabilir..Ama cok değil.[signature][hline] I will be death for you,I don't wanna break this love spell on me,that you've created..I'm asphyxiated in love... Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire [i]The Vampire[i]
Öne çıkan mesajlar