NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Pc de format atmama rağmen paso bişeyler yüklüyor. 3 defa format attım ama net bağlantısı kurulduğunda direk aşşağıda gördüğünüz dosyalar çıkıyor. Görev yöneticide de netconfig die bişey var sonlandırıyorum ama otomatik tekrar çalışıyor.Net de 30 dakikada bir kopuyor... Anlayan biri lütfen yardımcı olsun...Dosyalar bunlar:Görev Yöneticisi: NOT:Spysweeper. Ad-Aware vs.. Bir Çok Program denedim.Bulamıyor... [signature][hline]~Push The Tempo~duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben[Bu mesaj NotoriuS tarafından 29 Aralık 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 netconf dedigi netconferans programi olmali da anlamadigim neden system ed gozukuyor eger acik degilse.. Trojan olma ihtimali cok yuksek. Digerleri hakkinda bir fikrim yok. Hidden file olmadiklarina emin misin?[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 i iexplorer exe file sanirim bayagi bir virusumsu duruyor.. Ama ben bu islerden cok anlamam sadece gordugumu dusundugumu yaziyorum... Belki bir faydasi dokunur...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 orda gösterdiğim dosyaları siliyorum mesela tekrar geri geliyorlar nete bağlanır bağlanmaz.Hidden olup olmadıklarını bilmiyorum açıkçası.Sinir bozucu çok.Format üstüne format attım ama modemi kurup dsl bağlantı kurulduğu anda o dosyalar gelio tekrar.[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arka Kapı avcısı :S cmd.exe (Başlat çalıştır yazacan)hemen bir netstat -n ile netstat -b çekip sonuçları gonder.Fdisk'lik gorunuyor.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Netstat -n yaptım bi çok ip çıkardı falan :) 15 20 tane yaklaşık[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şu efsane formatlıyınca hard diskten gitmeyen viruslerden olabilir mi ? sadece efsane..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende ondan şüpheleniyorum ztn off bi de hard disk masrafı olmasın bu aralar :([signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Up lamak Zorundayım Yardıma ihtiyacım var..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 güvenli kipte açıp, internet bağlantısını çıkar. spybootsweeper ile tarat bakalım. 30 günlük deneme sürümüdür ama çözer.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Denedim ama ondan da bi fayda göremedim. 20 defa yapmışımdır en az güvenli kpite başlatıp taratmayı.Bi çok program denedim ama nafile.Ad-Aware spysweeper vs..s[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Şu anda işyerinden giriyorum.Birazdan çıkmak zorunda kalabilirim o nedenle foruma yazmadan düşünücelerinizi özelden atabilirsiniz... Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese tşkler...[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben [Bu mesaj NotoriuS tarafından 29 Aralık 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: wizardofoz, 29 Aralık 2005 01:42 tarihinde demiş ki: i iexplorer exe file sanirim bayagi bir virusumsu duruyor.. Ama ben bu islerden cok anlamam sadece gordugumu dusundugumu yaziyorum... Belki bir faydasi dokunur... iexplorer ı kapatırsan bilgisayar kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yok hyr pc kapanmıyor. Eğer Explorer ı kapatırsan oturum göçer sadece reset atmak zorunda kalırsın. Sorunumu çözdüm. Denilen gibi hard diske yapışan vi virüsmüş snrm . Bir kez daha format attım bu kez hiç bir şey yüklemeden ( ekran kartı driver'ı vs..) Avast Pro'yu kurdum ve Truva vs. birçok virüs buldu.Onları Sildim tekrar format attım ve her şey düzeldi. Herkese tşk ederim minnettarım yardımlarınız için.. :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 allah allah yukledigin windows cd`sinin temiz oldugundan emin misin? bir aratsana merak ettim. bir de iki partion`da iki ayri windows olabilir mi? veya kurulumdan sonra baska bir partion`dan dosya, program yuklemesi yapiyor musun? hd`de yapisip kalan virusler pek inandirici gelmedi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yo explorerı kapatırsanız reset atmanıza gerek yok ctrl alt del yaparsınız ordan çalıştırdan explorer.exe dersiziniz yeniden kullanmaya başlarsınız. Hatta explorer sapıttı mı böyle yapmak gerekiyor. Virüs olayını da bilgisayarını formatlayıp tekrar windows yüklerken internet jkablosunu çek antivirüsleri falan yükle öyle tak internet kablosunu. Sanmıyorum hddye yapışan virüs falan olacağını[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar