Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne olduğunu bende anlayamadım...

NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

Pc de format atmama rağmen paso bişeyler yüklüyor.
3 defa format attım ama net bağlantısı kurulduğunda direk aşşağıda gördüğünüz dosyalar çıkıyor.
Görev yöneticide de netconfig die bişey var sonlandırıyorum ama otomatik tekrar çalışıyor.Net de 30 dakikada bir kopuyor...
Anlayan biri lütfen yardımcı olsun...

Dosyalar bunlar:

Görev Yöneticisi:

NOT:Spysweeper. Ad-Aware vs.. Bir Çok Program denedim.Bulamıyor...

[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

[Bu mesaj NotoriuS tarafından 29 Aralık 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

orda gösterdiğim dosyaları siliyorum mesela tekrar geri geliyorlar nete bağlanır bağlanmaz.Hidden olup olmadıklarını bilmiyorum açıkçası.Sinir bozucu çok.Format üstüne format attım ama modemi kurup dsl bağlantı kurulduğu anda o dosyalar gelio tekrar.[signature][hline]~Push The Tempo~
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

Arka Kapı avcısı :S
cmd.exe (Başlat çalıştır yazacan)hemen bir netstat -n ile netstat -b çekip sonuçları gonder.Fdisk'lik gorunuyor.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.

İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp
"Ne warrior ne Rog. Ne Priest
Gönül İlk'i ister.."
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda işyerinden giriyorum.Birazdan çıkmak zorunda kalabilirim o nedenle foruma yazmadan düşünücelerinizi özelden atabilirsiniz...
Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese tşkler...[signature][hline]~Push The Tempo~
domuza asik oldum ben

[Bu mesaj NotoriuS tarafından 29 Aralık 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hyr pc kapanmıyor.
Eğer Explorer ı kapatırsan oturum göçer sadece reset atmak zorunda kalırsın.
Sorunumu çözdüm.
Denilen gibi hard diske yapışan vi virüsmüş snrm .
Bir kez daha format attım bu kez hiç bir şey yüklemeden ( ekran kartı driver'ı vs..) Avast Pro'yu kurdum ve Truva vs. birçok virüs buldu.Onları Sildim tekrar format attım ve her şey düzeldi.
Herkese tşk ederim minnettarım yardımlarınız için.. :)[signature][hline]~Push The Tempo~
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

yo explorerı kapatırsanız reset atmanıza gerek yok ctrl alt del yaparsınız ordan çalıştırdan explorer.exe dersiziniz yeniden kullanmaya başlarsınız. Hatta explorer sapıttı mı böyle yapmak gerekiyor. Virüs olayını da bilgisayarını formatlayıp tekrar windows yüklerken internet jkablosunu çek antivirüsleri falan yükle öyle tak internet kablosunu. Sanmıyorum hddye yapışan virüs falan olacağını[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...