Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Picasso İstanbul'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sarıyer Emirgan"da sergilenen "Picasso İstanbul"da" sergisi, ünlü isimleri Sarıyerde ağırladı.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi"nde açılan "Picasso İstanbul"da"" sergisine ilgi büyüktü. 20. yüzyılın en önemli sanatçılarından olarak gösterilen PabloPicasso"nun 135 eserinin sergilenmesi projesine verilen destek çerçevesinde düzenlenen "Sabancı Holding Picasso Sergisi Sponsorluk Gecesi" önceki akşam verilen bir resepsiyonla gerçekleştirildi. Gecede konuşan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, projeye destek veren ve emeği geçenlere teşekkür etti.

26 MART"A KADAR AÇIK

Geceye cemiyet, sanat ve bürokrasi hayatının önemli simaları, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Erol Sabancı ve eşi Belkız Sabancı, Picasso"nun torunu Bernard Ruiz Picasso ve annesi Chirstine Picasso, Aydın Doğan, ünlü modacı Santo Vercase, Cem-Ümit Boyner gibi pekçok isim bir araya geldi. "Picasso İstanbul""da sergisinde, ünlü sanatçının 51"i yağlıboya, 47"si çizim, 13"ü seramik, 12"si heykel, 8"i gravür, 2"si taşbaskı ve 2"si duvar halısından oluşan 135 eseri yer alıyor. 26 Mart 2006"ya kadar açık kalacak sergiyi gezenlere, 26 eser hakkında bilginin bulunduğu İngilizce ve Türkçe dinlenebilen "Audioguide" da veriliyor.

* Sergiye giriş ücreti tam 10 YTL olarak belirlendi. Öğrenciler için belirlenen bilet ücreti 3 YTL. En az 10 kişilik gruplar sergiye 7 YTL"ye girebilecek. 14 yaş ve daha küçük çocuklar ile engelliler sergiye bir refakatçi eşliğinde ücretsiz olarak girebilecek.

* Ziyaretçiler sergide yer alan eserler ile ilgili bilgileri İngilizve ve Türkçe ses kayıtlarıın bulunduğu Audioguide aracılığıyla alabilecek.

* İşitme engelliler için özel sergi turları düzenleniyor.

* Görme engelli ziyaretçiler için her cuma 14:00 ile 16:00 saatleri arasında özel turlar düzenlenecek. Bu turlarda sergideki tek bir eser üzerinde yoğunlaşılacak. Sanat eserinin tasviri ve hakkındaki söyleşinin ardından eserlerin üç boyutlu temsili kopyası aracılığıyla algılama sağlanmaya çalışılacak.

* Picasso İstanbul"da sergisi kapsamında öğrencilere yönelik eğitim programları gerçekleştirilecek.

* Sergi kapsamında yerli ve yabancı sanat uzmanlarının yönetiminde konferans ve söyleşiler düzenlenecek. * Picasso İstanbul"da sergisi, Salı, Perşembe, Cuma ve Pazarg ünleri 10:00 ile 18:00 saatleri araında Çarşamba ve Cumartesi günleri de 10;00- 22:00 saatleri arasında ziyarete açık.

* Sergi 1 Ocak 2006 ve Kurban Bayramı"nın ilk günü olan 10 Ocak"ta kapalı olacak.

* Sabancı Müzesi
Sakıp Sabancı Caddesi No: 22 Emirgan 34467 /İstanbul
Tem: 0 212 277 22 00[signature][hline]www.otostopcu.org
Mesaj tarihi:
valla bn mart 2006ya kdr burda die, pek acele etmiorm:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
kız arkım sevio picasso, götüriim ya , ii oldu bunu gördüüm..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Mesaj tarihi:
Sabancı Üniversitesi'nde değil sanırım sergi, Emirgan'daki müzesinde. Taksim'den Emirgan'a giden bir otobüse binebilirsin hareket amirliğine sorup.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
Bu gördügün müzenin hepsi benim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Mesaj tarihi:
penth bizi muzeye gotur :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gittik gördük. Picasso diye bi adam bi kaç çizik karalamış. Benim zevkime uymuyo açıkçası ama resimler akıl kokuyor. Gidip görülesi bi yer en azından Sabancı Müzesi gidip görülesi bi yer
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
atölyecek gittik bizde geçen hafta. yaklaşık 3 saat sırada bekleyip 2-2,5 saat kadarda sergiyi gezdik. tabi türkiyede bir resim sergisine bu kadar büyük bir talep olması göz yaşartan cinsten ama ayakta durmaktan belde ağrıtan cinsten.
Mesaj tarihi:
yurtdisina ciktiginda insan her yeri gezmek gormek ister ya, insanin ayagina gelse bile o ayak ordan kipirdamaz. illa ulasilmaz bir sey olmali ki degerini bilelim. hala gitmedim, vicdan azabi cekiyorum.
son 4 gun...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...